ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
logizoom
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
137
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Aralık 2015 00:29
Son Ziyaret:
06 Aralık 2018 13:29
Toplam Mesaj:
195 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kagan
Doğum Tarihi:
28 Ekim 1980
Yaş:
43
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kağan Cichlid

SON 10 MESAJI

Hobiye Dönüş Iptal Oğlumun Canı Sağolsun
Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.
Yunus Ve 30 Litre
30 litrede bahsettiğiniz balıklar beslenmez. Tek beta alıp bitkili güzel bi tank yapabilirsiniz
Ankara,akvaryumu Nerden Yaptırabilirim,
Forumda arattığınızda saydığınız tüm firmalarla ilgili olumlu olumsuz yorumlar var. Şahsen bende çok araştırdım eray akvaryumda karar kılmıştım. Sonrada yaptıramadım orası ayrı. Fiyat alırken cam kalınlıgı alt üst kayıt kusak buhar sürgü camları ve extra clear cam olaylarına dikkat edin. O şekilde tek tek fiyat alın kafanıza hangisi yatarsa ondan yaptırırsınız. Dediğim gibi 4 firmadanda memnun olanda çok olmayanda bi standartı yok bu işin maalesef. Şans işi biraz
Balıklar Öylece Duruyor(foto)
[QUOTE=aglarm38]
Teşekkür ederim
Peki karbon 2 haftadan fazla durursa bir salınım yapar mı akvaryuma [/QUOTE]

İhtimali var tabi. Genelde ilk kurumlarda 2 hafta süreyle kullanılıyor. Sürekli kullanmak istiyorsanız max 2 haftada bi çıkartıp yenisini koymanızda yarar var.
Balıklar Öylece Duruyor(foto)
Büyük ihtimal dinlenmemiş su koydugunuz için bu sorun oldu. Sera aquatan almanızı tavsiye ederim. Dinlenmemiş su koydugunuzda sudaki kloru uçurmada ve düzeni sağlamada yardımcı olır. Birde aktif karbon max 2 hafta süreyle kullanır. 2 haftayı geçityse karbonu çıkartın
Akvaryum Silikonu Tam Olarak Kaç Güne Kurur?
1 ay biraz fazla olmuş tabi ama min 1 hafta bekleyin su doldurmayın. Sağlam olması için. Genelde 3 günden sonra hazır oluyor ama 1 hafta dursa daha iyi olur.
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C 160 ''' Siyah ''
Siz co2 ile desteklediğiniz bir bitkili akvaryumunuzda hava motoru calıstırın 2 haftada bitkilerin ne hal aldığını görün ve sonucu bizimle paylaşın lütfen. Bunca insan binlerce lira para döküyor co2 sistemine. Niye hiç birinde hava motoru yok acaba yararlı olan birşeyi niye kimse kullanmıyor onu merak ediyorum. Dediğim gibi siz bi deneyin tabi elinizde mevcut bi co2 sistemi varsa sonuçlarını beraber izliyelim.
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C 160 ''' Siyah ''
[QUOTE=derela]

Tamamıyla yanlış bilgi vermişsiniz. Lütfen araştırmadan kesin emin olmadan bilgi vermeyin! Nette bu konuda çok fazla bilgi bulabilirsiniz. Oksijen ve karbondioksit suda farklı çözünür üstelik nasıl oluyorda bu filtre karbondioksidi yok ediyor diyorsunuz hangi bilimsel temel ile onu da anlamış değilim.[/QUOTE]

O filtre hava motoruyla çalışıyor. Dolayısıyla co2 kalmaz suda hiç bir işe yaramaz. Co2 ile baktığınız bitkili akvaryumlarda hava motoru çalıştırılmaz.
Akvaryum Sehbadan Taştı
Yanlardan bir müddet sonra sarkma yapıp akvaryum tabandan çatlıcaktır bu şekilde durursa. Akvaryum ölçülerinde mdf kestirip koyun hatta 1 2 cm fazla olabilir. Bu şekilde yük eşit olarak dağalacaktır. Ama en doğrusu akvaryum ölçülerinde bi mobilya edinmeniz.
Çatlayan 120 Lt Yerine Yeni Kurulum 140 Lt
Suyu anladığım kadarıyla eski akvaryumdan tasıdınız galiba. Tamamen boşalmadan farketmişsiniz çünkü. Eğer aceleyle dinlenmemiş su koyduysanız acilen sera awuatan ve nitrivec kullanmanızı öneririm.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.