ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
akvaryuminsani
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
29
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Kasım 2015 18:14
Son Ziyaret:
15 Ocak 2019 11:17
Toplam Mesaj:
59 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tetrazone
Doğum Tarihi:
03 Kasım 1992
Yaş:
31
İl:
Çanakkale
Meslek:
su ürünleri mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Kum İcindeki Siyahlik
Kum içerisinde atıkların birikerek sıkışması ve makro organizmaların ölümünden kalan atıklardır, uzun süre temizlenmeyen tüm akvaryumlarda görülür kumu iyice yıkayarak tekrar kullanabilirsiniz.
Minik Salyangoz Yavruları (fotoğraflı)
Akvaryumda adi salyangoz varsa helenalar neriteleri yemez adileri tercih ederler ayrıca neritelerin boyları büyükse hiç yeltenmiycektir onları yemek için.
Akvaryumda Küçük Misafir
Ramson salyangozu fakat üremeye başlarsa adi salyangoz gibi durduramazsınız evet yararıda var fakat ürerse birkaç aya akvaryumun heryerinde olurlar, dengelemek için akvaryuma birde küçük helena alabilirsiniz veya ben olsam hiç koymazdım.
Tetra ve Lepistes Tavsiyesi
Filtre olarak biolife kullanırsan 3 günde akvaryum suyu tertemiz olur, ki biolifeın küçük olanları bile rahatlıkla yeter 70l akvaryuma eğer balık sayısını arttırmayı düşünmüyorsan.
Ölü Balığın Su Değerlerine Etkisi
Akvaryum hacmi çok az değilse 6 hafta kadar su değişimiyle problem olmadan atlatırsınız veya iki tane helena yada elma salyangozu atın onlar birkaç günde tertemiz yaparlar.
Akvaryum Isısı Kaç Derece Olmalı?
Salyangozlar için 28 iyi olabilir fakat balıklar için fazla olur ikisi için en ideali 26 derece, hem birkaç derece ısı oynamalarında hiçbir canlın zarar görmez, 28e ayarlarsan ve iki derece fazla ısıtacak olursa balığın ölür.
Salyangoz
Adi salyangoz akvaryumunda Helena salyangoz varsa köy ona güzel bir yem olur ama yoksa ve koyarsan başa cikamazsin birkaç hafta sonra bir bakarsın heryerdeler.
Sarı Prenses Yavrularım. 😁😁😀😀☺&#
Kesinlikle çok hızlı yumurtaların çok darbe alıyor buda yavrularında ölüme yada hasara sebebiyet verebilir. Havayı kesip çekerseniz sanırım daha net görebiliriz.
Üstad Abilere, Ablalara 4 Soru. (hobide Yeniyim)
Japonlarla üretim zordur başlangıç için lepistes kolay ve zevklidir fakat japonlardan yavru almak istiyorsan karnı dolduğunda kendini belli edecektir sadece uretim döneminde arıtılmış su kullan, çeşme suyu standart arıtılmış su bir lux olsun balıkların için ve sen onlara daha lux bir ortam sundugunda üremeye teşvik etmiş ol, ayrıca büyümeleri ve gonad gelişimi senin onlara sundugunda şartlara gore değişir su sıcaklığı, yem değerleri, ekstra besin takviyesi, stres faktörü vb... Japonlardan yavru almak istiyorsan akvaryumda yalnızca japonlar olmalı...
Sonunda Hayallerimde Ki Akvaryum
Gayet güzel görünüyor, tebrikler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.