ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
LeonardoDaVinci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Nisan 2015 17:03
Son Ziyaret:
29 Nisan 2015 16:40
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferdi akdemir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kirsehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ferdi akdemir

SON 6 MESAJI

yem seçme
Araştırmalarıma göre bettalar 14 gün aç kalabiliyorlarmış. Ortam değişikliğide oldu  . Ben biraz fazla ışık almayan ve kimsenin rahatsız edemiyceği bir yere koydum. Eninde sonunda yiyecektir . Senin yemler iyi yemlere benziyo . benim yemler en ucuz yemler. bence biraz beklemelisin. ama yinede bende senin gibi acemiyim. akvaryumculara sorsan farklı yem satmaya çalışırlar. bilenlere danışmak lazım.  işi bilen arkadaşlar mutlaka cevap verirler. bir muddet balığa yaklaşma bence. iyice strese girmesin. kendi haline bırakmalısın. ben öyle yaptım..
LeonardoDaVinci2015-04-18 17:42:53
yem seçme
Stres yapmıştır belki ,  bende alalı çok olmadı ilk bir kaç gün panikledim yemiyo diye sonra beklememi söylediler 4 . gün akşama doğru birden başladı yemeye .. attığın yemler içindeyse bazılarını yemiştir belki dikkatli takip ediyormusun. birde attığın yemler içinde kalmasın yemediklerini geri alki takibin kolay olur hemde suyun kirlenmez..

LeonardoDaVinci2015-04-18 17:06:21
yem seçme
Dostum aşagıdaki yemleri kullanıyorum hepsini afiyetle yiyor. ahm granül çok ufak parçalardan oluşuyor ondan sabah gözünden küçük çünkü bunlar 3 parça sabah  3 parça akşam atıyorum. rotifish betta tetra granül gözü kadar boyu var ve suya kuru atarsam bir muddet sonra şişiyor o yüzden önceden suya atıp şişmesini bekleyip atıyorumki midesinde şişmesin diye sabah 2 akşam 2 . kan kurdunuda sabah 2 tane akşam iki tane küçük parça atıyorum .. Hepsini hergün değil hergün birini atıyorum yanlış anlaşılmasın. haftada bir gün kabuğu soyulmuş bezelye ezerek veriyorum. strese girmesin diyede su değişimlerinde beta vitmin damlatıyorum. bayagı sağlıklı ve diri bi bettam bar. ilk aldığımda 4 gün yem yememişti. eğer yeni aldıysan ortama alışması için biraz balığına zaman ver.

LeonardoDaVinci2015-04-18 16:42:01
Betta kuyruğunda siyahlık
Teşekkurler Mesut bey .. Tedaviler bölümünde bir çok yazınızı severek okudum. İnşallah öyle bir şey değildir.. Ben bu arkadaş için ahm bettta granul food  ve rotifish betta & tetra birde deep fix betta vitmin damlası aldım. Bazı arkadaşlar kan kurdu önerdiği içinde bugün Sera Fd bloodworms kan kurdu kırmızı sinek larvası 50 ve yanında Deep Aqua-Fix Su Düzenleyici siparişi verdim gelicek. Bunarın dışında almam gereken tavsiye ediceğiniz yem yada damla varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca nasıl bir yemleme izlemeliyim biraz acemiyim o yüzden soruyorum. Balığın gözü kadar iki tane sabah iki tane akşam karma atıyorum şu an. pazar günleride işyerim kapalı olduğu için midesi dinlenicek .. betta vitmini çok atmış olmamak akvaryumun ilk suyu için şimdilik 5 damla damlattım. yapmam gereken herhangi farklı birşey varsa söyleyeceklerinizi zevkle okuyacam. Saygılar. 


Betta kuyruğunda siyahlık
Teşekkürler Özgür içimi rahatlattın..
Betta kuyruğunda siyahlık
Arkadaşlar cumartesi günü ( iki gün önce ) bir betta aldım .. istediğim renk bu olduğu için bunu aldım. Kuyruğunda bi siyahlık var . Normal olup olmadığını anlayan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim. iyi forumlar. 



SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.