ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vahancan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Kasım 2006 18:37
Son Ziyaret:
30 Kasım 2006 18:31
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 7 MESAJI

YENİ AKVARYUM YARDIM BALIKLARIM ÖLÜYO
çok saolun arkadaşlar sonudna sorunu çözdüm işallah hep böle devae der fakat geriye tek bi sorun kaldı biraz durgun gzüküyolar nsl canlandırabilirm bide 2.soru olarakta 3 4 tane sarım var bazen biri birini kovalıyo mbu bi sorun yaratırmı ilerde eğer yaratırsa şimdiden önlem almak sitiyorum ilginiz içn teşekürler..
sarı ve yunuslarım yem problemi
arkadaşlar gecenlerde kurduğum yenı akavryumda sorun yasamıştım su deişimiyle sorun çözuldu herkese teşekkur edıyorum bu seferkı problem: forumda okuduğum gibi balıklara haslanmış havuc verıyorum cok ısteksız davanıyorlar bı sorun yoktur dımı?
YENİ AKVARYUM YARDIM BALIKLARIM ÖLÜYO
Herkeze slm dedğiniz gibi suyunu değiştirdim galiba farketti aslında bunu sölemem çok erken ama farketti gbi gözüküyo fakat bi sorum olcuk yunuslarım çok hareketli tabiki buda bni jutlu ediyo fakat nedense s.p lerim yavaşladı hareketsiz sabit bir şekilde bir kaytanın altına geçiyolar bazen çıkylar ve gene aynı eyere giriyolar bunun çözlümesi için ne yapmama lzm yardımcı olursanız sevinirim..
YENİ AKVARYUM YARDIM BALIKLARIM ÖLÜYO
Saolun arkadaşlar bugün suyunu dipten çekip 1 günlük dinlendirdiğim suyuy koydum umarım iyiy sonuçlar alaırım herkezin yorumu için çok teşekür ederim size sonuçları bildirircm..
YENİ AKVARYUM YARDIM BALIKLARIM ÖLÜYO
Arkadaşlar filtrem dıştan ısıtıcm çok sağlam hatta akvaryumumun içinde derece ölçer var va şuanda ısıtıcının bi aksaklık yaptını görmedim yem olarak tetranın yeminin kullanıyorum fakat 2 günde 1 bitkisel yem veriyorum sağlıklı klasınlar diye bu arada diğer balıklarımın hespi yaşıyo ve şuanda sağlam gözüküyolar ayriyetten tuz attım bi kaç kere iiyi geldiini duydum o yüzden..fakat bnim şöle bir düşüncem var tamam su yapıyo olabilir katılıyorum ztn dinlendirmeye aldım hemen suyuy yrn deiştircm acaba içindeki kayalardan yada mercanlardan veya özellikle alçıda yapılmış şeyler zarar verebilirmi bu arada silikonun zarar vericeini sanmıyorum çünkü kullandıım siyah silikon çok iyi olduğunu düşünüyorum..bu arada fikirlerinizi ve önerilerinizi bana sundunuz için çok teşekürler..
YENİ AKVARYUM YARDIM BALIKLARIM ÖLÜYO

Ewt arkadaşlar herşeyi yıkadım tetrtemzi tüm içindeki taşlarıda yıkadım fakat genede kötü bir sonuç alıyorum bu arada sarı prensesim öldükten sorna  kusturmayı denedim fakat tresten yuttunu düşünüyorum ölmeden önce eğer sudansaki dedinize göre sudan ne yapamam zlm terkoz suyunu dinlendirip koymamaı lzm nsl yapıcm bna bu konuda fikir verirmsnz arkdaşlar çok saolun..

YENİ AKVARYUM YARDIM BALIKLARIM ÖLÜYO

selam herkese hafta sonu pazar gunu yenı akavryumumu kurdum 120lt erikli damacana su ile doldurdum aynı gun balıklarımı aldım(5 sarı prenses 3 yunus) aldığımda sarı prenseslerden bırın azında yavru vardı kusturmadım kendı bıraksın ıstedım ertesi gun ölmüştü. çarşamba(yani bugun) sabah bı yunsuum öldu ve aynı gun akşama doğru sarılarımdan bır tane daha kaybettim sizce nedendir ne yapmalıyım?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.