ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bd22
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Şubat 2014 19:39
Son Ziyaret:
17 Mart 2014 11:00
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
berkay dündar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

berkay

SON 10 MESAJI

dişi bettada diğer dişilere agresiflik ?
[QUOTE=The World of Betta]Şu gün sonra ayır diyemem. Eğer diğer dişilere zarar veriyorsa şimdide ayırabilirsiniz. Bitkiler için kullanılan takviyelerin bettalara bir zararı olmaz, gübre kullanabilirsiniz ama marka konusunda kesin birşey diyemem, birçok ürün mevcut. Ben genelde seranın gübrelerini tercih ediyorum, oldukça başarılı ürünler.[/QUOTE]

fiziksel bir zararı yok şimdilik yani kovalıyor diğeri kaçıyor ama strese girmez inşallah gübre konusunda seranın sıvı gübrelerinden denemeyi düşünüyorum belki co2 tablet yada ilaç gibi ürünler var akvaryumun boyutu çok büyük olmadığı için bu ürünler sanırım daha iyi hemde pratik bu arada size tekrar teşekkür ederim aklımdaki sorulara ışık tuttunuz.
dişi bettada diğer dişilere agresiflik ?
peki kaç gün sonunda böyle devam ederse ayırmalıyım ?Akvaryumumda bitkiler var onlar için co2 ve gübre kulanmayı düşünüyorum bettalar için zararı olur mu ve hangi markayı önerirsiniz ?bd222014-02-18 23:23:10
dişi bettada diğer dişilere agresiflik ?
Umarım bu sorunlara yol açmaz bir oraya yüzüyor bir buraya sanrım kendini senegal bişiri falan sanıyor.Birde bazı yerlerde karınca ve sivri sinek canlı yem olarak kulanılabiliceğini duydum bu hastalıklara yol açmaz mı sonuçta sivri sinek zararlı canlıları bünyesinde barındıran bir canlı bu arada cevap veren arkadaşlara teşekkür etmeyi unutmuşum teşekkür ederim.
dişi bettada diğer dişilere agresiflik ?
Erkek olduklarını zannetmiyorum akvaryumcuda gayet sakindi şimdi kovalıyor acaba zamanla alışırlar mı bazen diğerleri karşılık veriyor o zamanda kuyruklarını birbirine çarpıştırıyorlar.
dişi bettada diğer dişilere agresiflik ?
Merhaba bugün akvaryumdan 4 dişi betta aldım ilk defa grup halinde betta bakıyorum. 1 bettam şişerek diğerlerini kovalıyor bettalarımın strese girmelerinden korkuyorum sizce bunun sebebi ne olabilir ? Onur Nergiz2014-02-19 08:41:58
Karma betta akvaryumum
ben takipteyim sonuçlar ne oldu acaba ?
Bu siteden izlediklerimle yaptığım ilk akvaryumum
Ffrenatuslar biraz büyüdüklerinde  sorun çıkarabilir biri baskın gelip diğerini sürekli kovalayarak yem yedirmiyorlar bence akvaryumda 1 frenatus olmalı 
karides akvaryumu olma yolunda
Bende en baştan tekrar kurmayı düşündüm ama bakteri oluşumu için , bir daha haftalarca beklemek canımı sıkıyor benimde aklımada şöyle bir fikir geldi : planaryaların beslenebilceği bir şey yok akvaryumda cyclops dışında , bakteri oluşumu sanınıyorum filtreyle ilgili yani suyla alakası yok akvaryumun suyunu boşalsam tamamen cylopsların hepsi yok olur planaryalarda beslenemeyip kendiliğinden ölürler.
karides akvaryumu olma yolunda
akvaryumda planarya oluşmaya başladı sayıları ışığı açınca 5-6 tane.Neredeyse hiç yemlememe yapmama  rağmen sanırım bir şekilde  yumurtalar akvaryuma bulaştı cylops yüzünden beslendiler ve karides besleme konusunda tereddüte düştüm acaba karidesten vazgeçip başka bişeye mi yönelmeliyim ?
karides akvaryumu olma yolunda
aslında masa lambası yerine daha iyi bir aydınlatma yapmayı düşündüm  ama tam olarak nasıl bir şeyin en pratik ve ucuz olucağına karar veremedim.
Bu arada kahverengi yosun sorunu yaşıyorum yeni farkettim yosunlara bakarkende akvaryumda değişik bir canlı gördüm bunun cyclops olduğunu öğrendim sanırım su yeni oturduğundan yada bitkilerle falan gelmiş olmalı.yosun için cüce vatoz mu alsam acaba ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.