ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ferhat0680
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Ocak 2013 11:44
Son Ziyaret:
11 Ocak 2013 17:00
Toplam Mesaj:
51 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Ferhat ÖZTÜRK
Doğum Tarihi:
01 Temmuz 1998
Yaş:
25
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Ferhat ÖZTÜRK

SON 10 MESAJI

Zebra Ciklet
 Merhaba Arkadaşlar;
Benim elimde 1 çift erkek 8-9 cm boyunda dişi 7-8 cm boyunda 1 tene 3-4 cm boyunda ve yeni doğmuş 5-10 tene zebra yavrusu var benim bunları elden çıkarmam lazım nasıl yapabilirim.
Yardımcı olurmusunuz.
Canlı doğuranlar için...
[QUOTE=doguse]2- Elodea
3- Tilki kuyruğu

* sık ekmelisiniz.
[/QUOTE]

yorum için teşekkürler



Alınacaklar
1- Java moss
2-Tilki kuyruğu

Bitkiler hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur.

Bitkili Akvaryum
Merhaba Arkadaşlar;
Canlı doğuran akvaryumu yapmaya karar verdim benim bir sıkıntım var heryeri bitkilerle kaplayacağım toprağıda kaplayacağım ben dip çekimi nasıl yapacam bitkiler balık dışkısını gübre olarakmı kullanır ?
ACİL
Canlı doğuranlar için...
Daha çok yavruların kolaylıkla saklanabileceği olacak



Alınacaklar
1- Java moss
Dip Çekme Aparatı,Süpürgesi...
Güzel bir alet eğer yedek motorun varsa motorun olmasa bile al çok güzel temizliyor 2 dk dip çekim bitiyor. Buyur : http://www.uslanmam.com/pratik-bilgiler/1629633-akvaryum-icin-dip-cekim-pompasi.html her yerini kapat silikonla sadece bidonun altı açık kalsın o pvc boru ile yapılan kolay olsun diye tutmak için yapmış yapmayada bilirsin sana kalmış bidonun boyunu toprağına göre ayarla kumu yarısına kadar çeksin yoksa pervaneye kum takılır basit ama güzel tavsiye ederim
Canlı doğuranlar için...
  Merhaba Arkadaşlar;
 Benim 70 litrelik akvaryumum var. Canlı doğuran besliyeceğim, fakat yavruların saklanması için bitki  lazım bitki türlerini hiç bilmiyorum burdan isimlerini yazın ben internetden resimlerine bakıyım. Birde bitkiler için yapmam gereken bişey varmı? ilaç toprak vb... Yardımcı olurmusunuz.

canlı doğuran tür tavsiyesi :)
Cöpçü geldi aklıma

70 litrede ne beslenir?
[QUOTE=mrtcndmrl]Emin olun uygun yerınız varsa ve ımkanınız da varsa bırkac ay sonra sız o akvaryumu buyuteceksınız o zamanda bu msj ıcın bana msj atacaksınız :) siz eger buyuk akvaryuma gecerım dıyorsanız gıdın yenı dogmus sp yavruları alın. onları tankınıza koyun ve buyutmeye ve ogrenmeye baslayın. Arkadaslarım sımdı benı topa tutacak o hacımde olurmu dıye. Olur arkadas. sonucta bu adamın donup dolasıp gelecegı yer %90 ımızın geldıgı gıbı malawı olacaktır. ılk alısında zaten lepısteslerı de oldure oldure ogrenecek hangımız ılk balıgımız aldıgımızda tam anlamıyla saglıklı bır sekılde yasattık hemde bukadar kucuk yasta ? benım dedıgımde sana alternatıf kalsın kardesım ıyı akvaryumlar :)[/QUOTE]

 Evet haklısın fakat daha yeni geldiği için bu akvaryumda bana dar gelmeye başlayınca senin dediğin gibi yaprım akvaryum ile ilgili bilgim var ilk başta 10 litrelik akvaryumda başlamıştı maceram eee tabi japonsuz olurmu? 2 tane japon aldım 2-3 ay sonra akvaryuma 14 tane balık sığdırmıştım biliyorum bana kızacaksınız ama acemilik işte sonra hepsi teker teker öldü ilk başta aldığım japon balığı kaldı bayabi yaşadı akvaryumdan soğumuştum yosundan pislikten hiç bişey görükmüyordu okula gitmiştim annemde bu akvaryumu böyle görünce yıkamış iyi yapmış ama neyle yıkamış çamaşır suyuyla yıkadığını öğrendim zaten bende gelince bi baktım balık ters yüzüyor 2-3 yıl sonra yine başladım malawi aldım 8 tane daha sonra internetten araştırdım tüm balıkları geri verdim amcamgil 70 litrelik akvaryum verdi sağolsun şimdide güzel bir canlı doğuran akvaryumu yapmaya karar verdim. Yorumlarınız için Teşekkürler.
70 litrede ne beslenir?
 Kısaca 70 litrede ne beslenir?
70 Litre Canlı Doğuran Akvaryumu?
Yorumlarınız için teşekkürler.



[QUOTE=rcan183]Lepistes, Moli , plati, neon , tetra vb türleri (melek ve kılıçkuyrukta olabilr ama iyi yavru avcılarıdr) cüce gurami, cam balığı koyablirsn. Elma Salyangozu Ve Cüce Vatoz Koyarsan Gzl Bir Akvaryum olr :D (bnm tavsiym 6 lepistes, 4 cüce gurami, 6 moli ce 4 cam balığı, 6 elma salyangozu 3e 3d, 4 cüce vatoz gzl olr.)
[/QUOTE]

Biraz fazla olmadımı bu akvaryuma bide cam balığı heralde uygun değil?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.