ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
saglikmemuru
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Kasım 2012 22:17
Son Ziyaret:
17 Aralık 2014 11:45
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sadık Özkul
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kütahya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sadık Özkul

SON 6 MESAJI

beta ıcın akvaryum dusunuyorum
yorumunuz ıcın tesekkur ederım. Pekı sıneklıkle bolsem akvaryumu sek ısıtıcı ve tek fıltre iş görür mü. Bi sorum daha var büyüyen yavruların hepsıne ayrı bı tank mı kurdunuz naptınız yoksa yavruların hepsı tek tank ıcınde durur mu 
beta ıcın akvaryum dusunuyorum
Arkadaşlar öncelikle selamın aleykum. Öncellikle kısa bir özetle durumu anlatıyım bir yıl önce akvaryumu sattım maddi sıkıntılardan dolayı şu an atandım çalışmaya daha başlamadım hobiye geri döneceğim. Çok büyük akvaryumlar kuracağım inşallah. Ama şu an için aklımda bir beta akvaryum projesi var. Fikir ve önerilerinize açığım. Benim düşüncemi anlatayım arkadaşlar. boy 20 en 20 yükseklik 30 cm olacak şekilde 3 tane küçük tank kurmak. Bunlar bitişik olacak yani 60 cm ye 3 parçaya bölmüş gibi sizce mantıklı mı. bir tarafa erkek bir tarafa dişi diğer tarafa da yavru falan düşünüyorum. Şimdi arkadaşlar bunla ilgili bir kaç sorum var. Sizce bitkili üstüne ışık sistemli mi kurmalıyım ? Her ayrı tanka bir ısıtıcı bir iç filtre mi almalıyım yoksa iyi bir şey alsam idare eder mi ? Bu düşünce bana ne kadara mal olur ? Fikir ve görüşlerinize açığım arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler 
Malawi Akvaryum'um (hobiye dönüş)
Güzel balıklar güzel gözüküyor iyi hobiler dilerim.
Ama eleştirmek istediğim bir yer var tabi ki size kalmış bir şey ama aydınlatmanın biraz zayıf kaldığı görüşündeyim. Harika sağlıklı balıklarınız var. Bir sorum daha olacak akvaryumun size maliyeti ne kadar tuttu ?
Yeni İthal Akvaryum (Yeni dekor 2. sayfa)
Akvaryumu ne kadara aldınız acaba söyleyebilir misiniz ?
Araştırma yapıyorum da 
3 sorunum var
TAyfun bey teşekkurler. bılgınız ıcın. Ama benım balıklarımda su an beyaz benek yok, ılac kullandım su yeşil oldu bunun ıcın ne yapabılırım bılgınız var mı ?
3 sorunum var
Öncelıkle selamın aleykum daha dun aldım forum uyelığımı yenıyım,acemıyım,tecrubesızım sızden bılgı beklıyorum. 
akvaryumum 200 lt kapasıtesı war. Icındekı balıklar soyle 1e 4 dısı sarı prenses, 1 e 2 dısı beyaz prenses, 1 erkek 1 dısı mavı prenses, 1 tane astronot, 1 e 2 dısı kenyı, 3 tane de maymun war. Toplam 16 tane balık var. Yenı basladğm ıcın kendımde arastırmadan dırek balık aldım cok karıstrdım akvaryumu yenı olmama weıyorum. Balıklarım cok kavga edıyodu boyle dekor yaptım. Tavsıyelırınız ne daha da ne yapabılırım. Balık türümü azaltıcam bır baska sorunumda bu, hangı tur yapmlıyım. Tekrar dan yavru mu alıp beslemelıyım yoksa bı tur uzerıne odaklanıp balık mı eklemelıyım fıkır verebılır mısın? bu dekora hangısı uygundur?
bır sorunum daha war: yeşil su sorunu. Bı ara balıklarımda beyaz benek belırtılerı gordum ılac kullandım nolur nolmaz dıye şu ılac: biyo mıkofish süspansıyon antibakteriyel antimikotik. O gundur bu gundur suyum yeşil su değşimi yaptım fln duzelmedı yardımcı olun lutfen. Fotoğraflarda su yeşllğı bellı dğl. Yardımcı olabılırsenız sevınırım.





SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.