ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
godex
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Aralık 2010 17:22
Son Ziyaret:
10 Ocak 2013 21:41
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Kuzu
Doğum Tarihi:
28 Eylül 1982
Yaş:
41
İl:
Çanakkale
Meslek:
Vinç Opr.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


150x50x50 Yunus, Iceman, Şeker Pembe, Sarı ve Paslı Prenses

SON 10 MESAJI

150*60*60 akvaryum yapımı
Selamlar benim akvaryumum 150x50x50 bence derinlik icin 50 ideal. Biraz daha derin olsaydi temizlik ve balik yakalama konusunda zorlanabilirdim. Eni ve boyu icin birsey diyemem zevk meselesi ama ne kadar uzun o kadar guzel. Yeriniz varsa musaitse 60 lari 50 yaparak 20 cm boya verin ne kadar uzun olursa o kadar daha guzel olur hem gorsel acidan hemde baliklar acisindan...
S.Prenses, iceman problem.
Evet extra bir hava motoruyla balıklarım kendine geldi normale döndüler. Tekrardan konuyla alakadar olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
S.Prenses, iceman problem.
Akvaryum temiz düzenli dip çekimi ve su tazeleme yapıyorum. Önerdiğiniz gibi havayı fazlalaştıracağım umarım çözüm olur herkeze teşekkür ederim 

S.Prenses, iceman problem.
Herkeze iyi akşamlar 400 litrede S.P, iceman ve şeker pembe besliyorum balıklarımın hepsi değil ama çoğu suyun yuzeyine burnunu dayamış şekilde duruyorlar. Filtre hava motoru sıcaklık herşey normal gözüküyor ama balıklar pek normal değil 2 gündür böyle. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar sebep olabiilecek sey nedir ne olabilir yorum yaparsanız sevinirim. 
hava motoruna su kaçtı
Ewet yeni bir motor almaya yöneldim hepsiburada com dan aynı modeli daha uygun fiyata buldum. Vecek walf die bir parca varmıs bu su kacma sorununa karsı ondanda sipariş ettimm işe yarar birşeye benziyor.
hava motoruna su kaçtı
Champıon çift çıkışlı hava motoru kullanıyorum cek valf te var ama nasıl oldusa hortumun bırı çıkmıs akvaryumdan motorun oldugu yere su gelmiş farkettigimde motor durmuştu ve ortalıkta ıslanmış tabiki içini açtım kurumaya bıraktım sizce çalşırmırmı tekrar toksa direk yenisini almalımıyım ??.
Sarı prenseslerim ilk kez çiftleşti :)
Murat ve ufuk bey konuyla ilgilendiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Özellikle murat beyin mesajı benim için çok bilgilendirici oldu. Evet erkeği camdan görmesi ve erkeğin onunla ilgilenmesi kesinlikle dişiyi deli ediyordu. 40 litrelik boş duran bir tankım vardı ilk başta dişiyi ona almayı düşünmüştüm ama bir filtre bir ısıtıcı daha çalıştırmak istemediğim için böyle bir yol denedim. Ama birbirlerini görmeleri gerçekten büyük stres yaratıyormuş. Kıyamadım sonuçta can bu. Ana tanktan su çektim 40 litreyi doldurdum dibinde tabanı örtecek kadar az bir kum var bir ikide kaya birde testi, attım dişiyi direk. Bütün hal ve hareketleri değişti şimdi çok daha sakin. Azalmış olsada ağızında yumurta var emin oldum artık bu akşam dediğiniz gibi yumurtaları çeviriyor. Bakalım ne olucak zaman gösterecek. Tekrar teşekkürler. .
iceman'lerime neler oluyor?
Beimde 3-4 cm boylarda 10 adet iceman Sarı kuyruk yavrum var, gözlemlediğiniz haraketler bendede mevcut benimkiler birbirini ısırmaya çalışmıyorlar daha çok oyun gibi. Bunun yanında 5-6 cm boylardada 4 adet iceman Beyaz kuyruk var. ama onlar çok daha sakin bi icraat yok henüz:) Bencede birbirlerinin üzerinde egemenlik kurmaya çalışıyorlar.
Sarı prenseslerim ilk kez çiftleşti :)
Teşekkür ederim arkadaşlar allah herkeze sağlıklı balıklar sağlıklı yavrular nasip etsin.
Dişiyi ufak tanka aldım yakalamak baya zahmetli oldu ağzı eskisi kadar şiş değil sanki yumurtaları yutmuş veya bırakmış olabilirmi ? yem attım  çok az hiç yemedi sağliğinda problem yok gayet aktif erkek, sürekli çevresinde camdan cama aşk yaşıyorlar, hasret çekiyorlar sanki şöyle bir aralarsa ağzını diye bakıyorum ama hiç açmıyor yumurtalar sağlam mı meraktayım. Sikkinfreeasabird2011-03-02 21:58:49
Sarı prenseslerim ilk kez çiftleşti :)
Herkeze merhabalar. Forumda yeniyim, akvarist olarakta pek eski sayılmam. Daha öncelerde küçük tanklarda canlı doğuran besliyordum, malavi akvaryumu kuralı 2 ay oldu. 1E 2D sarı prensesim var birinin ağzı dolu 2 gün önce ilk kez çifleştiler, tesadüfen şahit oldum. Erkek hala arada dişiye askıntı oluyor ama dişi genelde bir köşede yattığı için onun dikkatini pek çekmiyor.  akvaryumumun içinde yavruluk ollarak kullandığım küçük bir akvaryum daha var sanırım 10 lt civarı askıda duruyor içinde şeker pembe ve iceman yavruları var onu boşaltıp içine biraz kum koyup yine aynı şekilde ana tankın içinde olacak şekilde ağzı dolu dişiyi oraya almayı planlıyorum kusturmak istemiyorum yawruları kendi bırasksın die beklemek istiyorum. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum sizce uygunmudur ne tavsiye edersiniz. Yavruluk die bahsettiğim tankın 25 cm boyu var. Akvaryumum 150x50x50 ebatlarında çiftlesirken videoya aldım yüleyeceğim hemen hem yawruluğuda görürsünüz balıklarım henüz küçük 6,5 cm civarı.

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=N6I5QgIgD8g[/VID]

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=N6I5QgIgD8g[/VID]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.