Yaşar KOÇ -- Yunus KOÇ


ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1244
ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 16:01
[QUOTE=Reinhard] [QUOTE=ÖZGÜR İNCE][QUOTE=Reinhard]Özgür bey size ticaret yapıyorsunuz demedim aksine sizi haklıda buldum fakat geri bildirimlere baktığım zaman 500e aldığınız balıkları 650ye sattığınız belirtilmiş hobicilik bu mudur ? [/QUOTE]

Yanışınız şu ben balıkları satmadım hele hele 650ye hiç satmadım balıklar elimdedir. son ilanımı silmeseydim 550 yazdımı görürdünüz o arkadaş işine geleni yazıyor ve sööylüyor. Son ilanımı yönetimden isteyip fiyata bakabilirsiniz dilerseniz. Ayrıca ben alıp 2 ay bakmış beslemişim 550de bıraksın yazayım.[/QUOTE]

Peki konuyu açmanızdaki sebeb 2 erkek olmasından dolayı siz ilanda 1 erkek 1 dişi satıyorsunuz. Elinizdeki dişiyi başka bir yerden mi temin ettiniz?

[/QUOTE]
Konuyu okumamışsınız bile. Bence önce okuyun sonra yorum yazın. Balıklar 1d1e tir konun başını anlmak istiyorsanız önce kedi balıkları formundaki konuyu sonrada bunu dikkatlice okuyun derim.

2erkek olan yani öyle yorumlanan forum tarafından balıklarıdan birini Yunus beyle 1 dişi ile değiştirdim okusydınız bunu zaten görürüdünüz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KAAN SANÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1200
KAAN SANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 16:05
Öncelikle herkese merhaba. Bu adı geçen şahıstan maalesef yaklaşık 1 aydan biraz fazla bir süre önce bende 1 çift L144 Longfin aldım. İlanında yazdığı özellikler, balıkların boyunun 10-12 cm olduğu ve damızlık olduğu yönündeydi. Arkadaşla telefonla görüştüğüm ve geri bildirimlerine de baktığım kadarıyla iyi niyetli bir arkadaş olarak izlenim edindim. İnanın balıklar kalsın, para Yunus'un olsun dersiniz. Detayları konuşurken yol masrafının bana ait olacağını söyledi. Ayrıca cep sobası (ilanda yazmıştı) + strafor koli parasıyla beraber 50 TL daha göndermemi istedi. Ok dedik sonuçta balıklara okadar para veriyoruz 50 TL den daha kaçmayalım dedim. Balıkları, Antalya tarafına gideceğini ve hiç parası olmadığı için uyguna verdiğini de söyledi, bizde arakadaş iyi niyetli ya yine OK dedik ( Hay o dilim, zaten ne çektiysem dilimden çekiyorum ). Telde yine ufak tefek konuşmalar var ama konuyu dallandıracağı ve direk alakalı olmadığı için yazmıyorum. Neyse balıklar gönderildi. Kutu (kağıt) açtım birde ne göreyim normal inşaat straforuna ( nalburda 120*60 m2' si 2,5 TL civarı) sarmış göndermiş. Soba var mı diye baktım, sadece sardığı gazete de "Soba" kelimesi geçiyordu bir haberde. Neyse ağzına kadar suyla doldurulmuş bir poşette ( Allah tarafından başka tür almadığıma seviniyorum bu arkdaştan), yaklaşık 8 cm civarı 1 çift vatoz gönderilmişti. Dişinin karın genişliği inanın serçe parmağım kadar ya var ya yokki bu balık yumurta dökmüştü daha önce. Aradım Yunus arkadaşı dedim kardeş bunlar 8 cm ya varlar ya yoklar. Bana ne dese beğinirsiniz telefonda boylarını söylemiş. Bende fevri davranmayıp 2-3 gün sonra forumda vatozdan anlayan (gerekirse ismini veririm) arkadaşıma balıkları gösterdim. Aynen arkdaşın söylediği: "Bu balıklara o paralar verilir mi? Daha bunlar damızlık altı bile değil" oldu. Bende geri bildirimimi yaptım tabi. Neyse dedik 2-3 ay daha bekleriz damızlık olmaları için zaten forumda bu tarz sıkıntıları çok yaşıyorum moralimi düzgün tutmak adına bir daha arkadaşı aramadım.
 
Geri bildiriminden rahatsız olan bu arkadaş beni apar topar aradı. Müsait değildim ev hali vs. düzgünce konuştuk ama arkadaş hatasını telafi edecek en ufak bir yaklaşımda bulunmadı. Ayrıca bana geri bildirimde yapmış sağolsun : 
 
Yunus: Alışveriş yaparsınız 2 ay sonra geri bildirimde bulunur yalan yanlış şeyler yazar dikkatinize...
Ben: Damızlık altı ilanı damızlık diye satıyorsun, strafor parası alıp koliyle gönderiyorsun birde utanmadan bu yazıyı yazıyorsun. Alalı henuz 10 gün oldu bari 2 ay oldu diye yalan söyleme. Telafi edeceğene 3 kuruşun altına saklanıyorsun yazık sana.
 
Bu da 2 ay olmadığının ispatı:
 
 
 
 
 
 
 
Bugün itibariyle balıkları alalı 37 gün oldu ve 2 ay olmasına 23 gün daha var, artık buradan çıkarın kimin yalancı olduğunu. Bu arada kime geri bildirim yapsa sanırım "2 ay" ı ekliyor. Özgür Bey'in geri bildirimine de aynısını yazmış.
 
 
 
Tesadüf eseri gördüğüm, foruma açtığı vatozlar ile ilgili konusuna (arkadaşları bilgilendiriyor sağolsun, bir tek o biliyor ya vatoz bakmasını ve damızlık ayırt etmeyi) imalı bir yazı yazınca 2 gün sonra arama gereği duydu ve müsait olmadığım bir ortamda hakaret etmeye başladı. Bana hala diyor ki ölç onları 9 cm gelir. 10 cm gelse nolur sen ilanda 12 cm. ibaresini kullanmışsın. Bu balığın en az 1 tanesi (zaten 2 tane ) 12 cm olmak zorunda değil midir? Neyse konuyu çok fazla uzatmamak adına kendisine buradan aldığı parayı helal etmediğimi söylemek istiyorum. Aman siz siz olun bu arkadaştan uzak durun. Yakında yavruyu da damızlık altı diye satarsa hiç şaşırmam. Sağlıcakla kalın..
kAaLpS2013-06-18 09:38:47

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1244
ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 09:42
Yaşar koçun bana attığı son öm: Not. Buraya defalarca bu konudan sonra girmesine rağmen konuya yazmak yerine hala hakaret ve tehdite başvuruyor.
 
sende o ağzında gezdirdiğin şeyi dile getirirken düşünecektin kendine düşmanmı arıyorsun ben sana düzgün bir ifadeyle söyledim benim paylaşımlarıma cevap yazma diye sen ağzına geleni saydın inşallah bir yerde yada bir alışverişde seninle karşılaşmayız daha bana yazma yoksa bu işin üzerine gitmek istemiyorum kötü şeyler doğuracaktır emin ol evli barklı kocaman adamsın işine gücüne bak benimle uğraşmaya kalkışma ben sana silah zoruyla balık satmadım kendin beğendin aldın üstelik daha sonra aldığın balığıda değiştirmek istedin boyu önemli değil bekleyemem dedin onuda değiştirdik değiştirmek zorunda değildim sana yapılan iyiliğe karşı yaptıkların beni fena geriyor asabımı bozamazsın akıllı ol benden uzak ol cevap bile yazma uza git işine karaktersiz.
 
Bana düzgün bi ifadeyle söylediğini belirtmiş kendisi. Sizce düzgün ifade  SENİ Bİ PUNDONE DÜŞÜRÜRSEM OZAMAN GÖRÜRÜSÜN SEN GETİR LAN BALIĞIMI şeklindemi oluyor. Evet bana silah zorula balık satmamıştır arkadaşında tutar tek dalı burasıdır. Ama bana ilk balıklar için konuştumuzda iki dişide yumurta topluyr demiştir bu bir YALANDI. Kendisi bana balıkları evde görebileceğimi söylemiştir bu bir YALANDI. kendisi bana buluşmada 2 ayrı poşette 2 ç,ift getirmiştir bende 2 çiftinde dişilerinin yumurta topladığını düşünerek büyük olan çifti seçmişimdir 1e1d dediği ve ilk aldığım balıkların 2side erkekti yani 1e1d değil Buda bir YALANDIR. Aldığım balığı değiştirmek istedim çünki 500e 2erkek kimse almaz balığın boyu önemli değil demişim bu KOCA bir YALANDIR bunu ömleri okuyunca rahatlıkla anlarsınız kısacası nerden tutsanız YALAN nerden baksan TUTARSIZ. Yukrıya aktarmış olduğum son öm sine aynı dilde cevap verilmiştir.


Bu şahıstan balık alacak arkadaşlar sonunda böyle durumlarla karşıalaşabileceklerini düşünerek hareket etmeliler. Yani 500 tl gibi iyi bi paraya önce 2 erkek alabilirler sonra bu şahıstan sen aldın silah zoruyla satmadım gibi bişey duyabilirler ve bu arkadaş herzaman zeytin yağı rolu üstlenmek istemektedir. Ayrıca iyi bi rakam balık alıp böyle durumlarla karşılaşıp birde hem tehdit hem hakaret duyabilirler.

[QUOTE=Reinhard] [QUOTE=ÖZGÜR İNCE][QUOTE=Reinhard]Özgür bey size ticaret yapıyorsunuz demedim aksine sizi haklıda buldum fakat geri bildirimlere baktığım zaman 500e aldığınız balıkları 650ye sattığınız belirtilmiş hobicilik bu mudur ? [/QUOTE]

Yanışınız şu ben balıkları satmadım hele hele 650ye hiç satmadım balıklar elimdedir. son ilanımı silmeseydim 550 yazdımı görürdünüz o arkadaş işine geleni yazıyor ve sööylüyor. Son ilanımı yönetimden isteyip fiyata bakabilirsiniz dilerseniz. Ayrıca ben alıp 2 ay bakmış beslemişim 550de bıraksın yazayım.

Ben 650satmadım 650 yazdım ilana bizim milletimiz pazarlık yaptığı için balıkları 550 ye vermeyi düşündüğümdendir 650 yazışım 550 yazssam ki yazdım ismi mevzu bahis değil birinin 300e almaya çalıştığı gibi bi çok kişide3 aynı şeyi yapacaktı ve yaptıda. 500e aldığımıda 300 takdir edersinizki vermem.[/QUOTE] 

Peki konuyu açmanızdaki sebeb 2 erkek olmasından dolayı siz ilanda 1 erkek 1 dişi satıyorsunuz. Elinizdeki dişiyi başka bir yerden mi temin ettiniz? Ayrıca 650ye satışa koymak nasıl olsa pazarlık olur mantığı bence aradaki fark yüzünden yanlış. Siz dersinizki 550 ufak bir pazarlık payı vardır ozaman 500 olur yada direk 500 tl pazarlık yok ama 650 yazmıpta 500e inen kimseyi görmedim. Neyse sonuçta bu sizin takdiriniz nekadar istediğinize karışamam. Ama ben kazıklandım başkasınıda kazıklayım mantığı olmuş bu.

[/QUOTE]
Ben 2500 tl isteyipte 1500 1800 isteyipde 1200 balık veren bile gördüm. Ben kazıklandım başkasınıda kazıklayım deseydim ilanımı geri çekmez hala yayınlamaya devam ederdim. Balıkların d.altı oldunu öğrendiğimde zaten ilanı geri çektim eğer sizin dediğiniz gibi kurnazlık yapacak olsaydım burdan çeker başka bi sitede ilan açardım yazdıklarınızı biraz düşünerek biraz mantık ve araştırma çerçevesinde yazın ve benim size cevap olarak yazdıklarımı iyice bi okuyun. Tekraralıyorum ben konuyu 2 erkek olmasından dolayı açmadım d.altı balığın damzlık ve yavru vereir diye satılmasından dolayı açtım ve benim elimde şuan 1e1d var bunun nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsanız biraz zahmete katlanıp kedi balıkları formundaki konuma bakacaksınız veya buraya açtığım konunun ilk mesajını dikkatlice okuyacaksınız ezbere değil ama okuyacaksınız ANLAYACAKSINIZ Konuyu okuyun sonra yorum yazın bence. Üstün körü ezbere gelişi güzel yorum yazmayın. ÖZGÜR İNCE2013-06-18 12:30:14

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yaşarkoçÇevrim Dışı

Kayıt: 27/04/2012
İl: Ankara
Mesaj: 50
yaşarkoçÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 13:46
Hakkımda istediğinizi düşünmekte özgürsünüz herkesden önce ben kendi vicdanıma hesap veririm kimseyi kandırmadım ne dediysem o dur ben size damızlık dişi verdiğimde dişi olduğuna inanmadınız benden başka balık istediniz elimde dişi kalmadığını söyledim 2 ay sabredin dedim sabretmediniz illa şimdi istiyorum dediniz bende başka bir arkadaşıma verdiğim 8cm lik dişi var dedim iki ay bekleyin boylansında alıp onu veriyim dedim sizde boyu önemli değil dişi olsun biran önce verin yeter dediniz şimdi damızlık altı balık sattı bana diyorsunuz bana yazdığınız mesajları yayınlamak bile istemiyorum ben kendimi biliyorum ya o bana yeter benide bilen biliyor reklamın iyisi kötüsü olmaz hakkımda herşeyi yazmakta özgürsünüz..
 kAaLpS isimli üyeye zaten diycek hiç birşey bulamıyorum ikiniz bir araya geldiniz istediğinizi yazın ben size telefonda balıklar 9-10cm arasında dedim siz inkar etsenizde benim içim rahat.
ikinizde konuşmaktan anlamıyorsunuz ağzınıza aldığınız laflardan nasıl biri olduğunuz belli.
YUNUS KOÇ
yaşarkoç2013-06-18 13:47:42

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KAAN SANÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1200
KAAN SANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 14:18
[QUOTE=yaşarkoç] Hakkımda istediğinizi düşünmekte özgürsünüz herkesden önce ben kendi vicdanıma hesap veririm kimseyi kandırmadım ne dediysem o dur ben size damızlık dişi verdiğimde dişi olduğuna inanmadınız benden başka balık istediniz elimde dişi kalmadığını söyledim 2 ay sabredin dedim sabretmediniz illa şimdi istiyorum dediniz bende başka bir arkadaşıma verdiğim 8cm lik dişi var dedim iki ay bekleyin boylansında alıp onu veriyim dedim sizde boyu önemli değil dişi olsun biran önce verin yeter dediniz şimdi damızlık altı balık sattı bana diyorsunuz bana yazdığınız mesajları yayınlamak bile istemiyorum ben kendimi biliyorum ya o bana yeter benide bilen biliyor reklamın iyisi kötüsü olmaz hakkımda herşeyi yazmakta özgürsünüz..
 kAaLpS isimli üyeye zaten diycek hiç birşey bulamıyorum ikiniz bir araya geldiniz istediğinizi yazın ben size telefonda balıklar 9-10cm arasında dedim siz inkar etsenizde benim içim rahat.
ikinizde konuşmaktan anlamıyorsunuz ağzınıza aldığınız laflardan nasıl biri olduğunuz belli.
YUNUS KOÇ
[/QUOTE]
 
Ben Özgür Bey'i tanımam etmemki müttefik olalım. Tanışmamız senin onu kandırıp, geri bildirimlerine baktığında benim yazımı görmesiyle başladı. Ağzımdan çıkan laflarda ne var söyler misin? Seni aradığımda Carrefour'un tam ortasında ve kalabalıktaydım, o ortamda ne gibi kötü sözler söyleyebilirim? Ama senin maşallahın vardı. Senin vicdanının rahat olması çok normal. Gayet rahat bir şekilde bu tarz alış-verişi yapan birinden aksi beklenemez zaten. Önce kendinden büyük birine saygı göstermeyi ve alış verişin etik kurallarını öğren. Ayrıca bu tarz davranışlarla da babanın adını lekeleme. Peki madem dedin bana telefonda 9-10 cm diye neden ilanda 10-12 cm ve damızlık yazdın? Balıklar eş tutmuş bile değiller kendi ağzınla söyledin gönderdiğim erkek diğerinden daha büyük, onu gönderdim diye. Strafor olayına ne diyeceksin peki? Aldığım para kargo parası mı? Ben 50 TL ye Ankara'ya iki kere balık gönderirim kalan 10 TL ye de gider yemek yerim.. 
kAaLpS2013-06-18 14:21:26

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1244
ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 14:42
[QUOTE=yaşarkoç] Hakkımda istediğinizi düşünmekte özgürsünüz herkesden önce ben kendi vicdanıma hesap veririm kimseyi kandırmadım ne dediysem o dur ben size damızlık dişi verdiğimde dişi olduğuna inanmadınız benden başka balık istediniz elimde dişi kalmadığını söyledim 2 ay sabredin dedim sabretmediniz illa şimdi istiyorum dediniz bende başka bir arkadaşıma verdiğim 8cm lik dişi var dedim iki ay bekleyin boylansında alıp onu veriyim dedim sizde boyu önemli değil dişi olsun biran önce verin yeter dediniz şimdi damızlık altı balık sattı bana diyorsunuz bana yazdığınız mesajları yayınlamak bile istemiyorum ben kendimi biliyorum ya o bana yeter benide bilen biliyor reklamın iyisi kötüsü olmaz hakkımda herşeyi yazmakta özgürsünüz..
 kAaLpS isimli üyeye zaten diycek hiç birşey bulamıyorum ikiniz bir araya geldiniz istediğinizi yazın ben size telefonda balıklar 9-10cm arasında dedim siz inkar etsenizde benim içim rahat.
ikinizde konuşmaktan anlamıyorsunuz ağzınıza aldığınız laflardan nasıl biri olduğunuz belli.
YUNUS KOÇ
[/QUOTE]
1. yalanın ben sana hiç bir zaman boyu öenmli değil demedim bu öm lerdede açıkca görülmekte ben senden bana dediğin gibi yumurta toplamış dişi isterim dedim öm lerini oku tekrar.
2. Yalanın 2ay bekleyin boylasında dediğiniz şuan bendeki dişi değil. Yani sizin asözüm ona arkadaşınızdan alıp bana verdiğiniz dilşi değil. Alttan gelen grup var onlar boylansın cinsiyet ayrımı yapılsın öyle dediniz. Bende size ilk etapta paramı kurtabildiğim kadar kurtarmak için tamam dedim. Ama sonra düşündümki neden 500 lirayı size verip 2 ay bekleyeyim bu benim için zaman kaybı her açıdan diye ve bunu sizede öm ile bildirdim.
3. İstediğinizi yayınlayabilirsiniz hodri meydan ben hepsini zaten yauınladım.
4. Sen dolandırıcılık yapacaksın mileti kazıklayacaksın alınlarının terini çalacaksın sonra reklamın iyisi kötüsü olmaz diyeceksin pişkinliğin utanmazlığın arsızlığın bukadarı.


Buda yalanlarınızın aleni ispatıdır.
 

YUNUS BEY : şuan elimde dişi yok olsa 2 ay sonra vereyim demiycem Özgür Bey balıkları geri iade alamam ama 2 aya kadar altdan gelen dişilerim var beklerseniz eğer balığım erkek çıkar derseniz size bir tane ondan verebilirim sizdeki balığı bana vermenizede gerek olmadan 

 

BEN : Ozaman şöyle yapalım Yunus bey siz bana altan gelen dişi olduğuna emin olduğunuz 1 adet balık verin 2 ay sonra bendeki balık dişi çıkarsa ben altan gelen balığı size iade edeyim. 2 Ayda balıklar oturmuş olur. Belki yavru alma şansım bile olur ama bu şekilde 2 ay her türlü masraf ve boşuna beklemiş olacağım. Yani 2ayın bana kaybı büyük olur Yunus bey. 2 Ay sonra alacağım balığı adapte edeceksin çift uyum sağlayacak vs bi 2ayda onu bekle etti 4 ay kayıp

YUNUS BEY : dişi erkekler daha seçilmedi hiç bir kaybınız olmaz bu kadar gözünüzde büyütmeyin çok iyi bir dişi ayırcam size şu 2 ayda birazcık boyları atılsın bıyıkları terlesin balıkların dişi erkek ayırt edilmeye başlansın ben size ulaşıcam

BEN : Peki yunus bey dediğiniz gibi olsun. 2ay sonra Haziran Sonu gibi sizden haber bekliycem ben ohalde. Son bişey sorucam siz bendeki bu çiftin dişisinden YAvru aldınız değilmi ? Birde bu dişi yumurta topluyor demiştiniz doğrumu ?

YUNUS BEY evet balıklardan yavru alındı haziranın sonunda yeniden görüşürüz dediğiniz gibi tamam kendinize iyi bakın iyi günler 

YUNUS BEY : Ben 5 gibi gelcem eve migrosun orda 6-7 gibi buluşursak uygun olur yoldan gelicem başkası olsa bugün asla olmazdı ama sizle şunu çözsek iyi olur beni bu durum çok rahatsız etti çözelim kökten kurtulalım siz iki balığı birden ayrı ayrı paketleyip getirin ben orda size hangisinin erkek olduğunu gösteririm bu arada o kadar uğraştırıyorsunuz beni 500 lira para verdim falan demişsiniz mesajda okuyunca şaşırdım kalan 50 liramıda verirsiniz eğer para yoksa bunu başka bi zaman halledelim para olduğunda benim yerim yurdum belli bende yalan olmaz her zaman balıklarımın arkasındayım Özgür Bey umarım sizde beni anlarsınız herkes kendine düşen tarafı değilde karşısındakinide düşünmeli diye düşünüyorum benim sizi düşündüğüm gibi sizde beni düşünürseniz sevinirim saygılar iyi günler

BEN : Bakın Yunus bey ben size dedimki 50 liranızı verecem. Ben size vermeyecem demedim ama beni sıkıştırmazssanız sevinriim dedim siz her mesajınızdan birinde 50tl den bahsediyorsunuz nerdeyse. Ben 500 tl verdim dedmedim şok olmanıza gerek yok sanırım siz mesajları yarım okuyorsunuz yada farklı yorumluyorsunuz. 500e 2 erkek almış gibi oldum dedim. Para yoksa sonra hallederiz flan demişssiniz bu işi bugün dediğiniz gibi halledelim. ben sizin paranızın üstüne yatacak adam değilim merak etmeyin …….. yi verdikten sonra 50 yide verririm ama siz beni sıkıştırıyorsunuz bu şekilde konuşmadık sizinle. Benim yerim yurdum belli demişiniz benimde çok şükür yerim yurdum belli bendede yalan olmaz hiç merak etmeyin. Akşam 6da migrosun önünde buluşuruz. uygunmudur.

YUNUS BEY : Peki Özgür Bey hatırlarsanız ilk başta bana geri bildirim rica ettiğimde ister yaparım ister yapmam bana kalmış orası diyordunuz değilmi şimdi ben size neden bir iyilik yapayım söylermisiniz kendi tavrınızı biraz ölçün değerlendirin ondan sonra karşı taraftan size karşı olan tutarını değerlendirin her seferinde paradan bahsetmişim mesajda güldürmeyin beni yazdığım bununla 2 oldu herşey karşılıklı iyi niyetle olur işiniz görülünce hadi eyvallah der gibiydiniz şimdi neden ben size yardımcı oluyum ki karşılıksız paranız ne zaman hazır olur o zaman hallederim sonuçta iki çiftin içinden seçerek aldınız umrumda bile olmayabilir ama ben size yardımcı olmaya çalışıyorsam bana karşı konuşmalarınız biraz çeki düzenli olmalı.

BEN : Siz balıkları bana 1e1d d,ye verdiniz hatırlatırım DİŞİYİ YUMUTRA TOPLAYAN DİŞİ DİYE VERDİNİZ VE BEN BUNU SİZE ÖM İLE DEFALARCA SORDUM SİZ HİÇ BİRİNDE CEVAP VERMEDİNİZ. KALIDIKİ BALIĞIN ERKEK OLMA İJTİMALİ BİLE ÇOK YÜKSEK BIRAKIN YUMURTA TOPLAMAYI. Bende yalan olmaz demiştiniz hatırlatayım dedim.. geri bildirim işi benim bileceğim iş evet çünki alışveriş sonucunda yazmam gerekn bişey. Ama siz bana sattığınız balığı 1e1d diye satıp + yumurta toplayan dişi diye satıp sonrasında balıkların 2sininde erek ihtamil varken bana kalkıpta neyin iyiliğinden bahsediyorsunuz. balıkları ben seçtim evet ama SİZİN 1E1D ve YUMUTA TOPLAYAN DİŞİ demdniz üzerine bir seçimde bulundum banane diyemezssiniz çünki balıkları siz getirdiniz siz bunları söylediniz sizin söylemleriniz üzerinede bir seçim yaptım. Akşam getirin balığı paranızı vereceğim. Ama şunu net söylüyorum getirdiğiniz balığı DEDİĞİNİZ GİBİ YUMUTRA TOPLAMIŞ DİŞİ OLACAK ÇÜNKİ SİZDE BANA BU ŞEKİLDE Bİ SÖZDE BULUNDUNUZ. 

 
 
isimli üyeye zaten diycek hiç birşey bulamıyorum ikiniz bir araya geldiniz istediğinizi yazın " DEMİŞİNİZYA BEN KAALPS NİKLİ BEYİ SİZE GERİ BİLDİRİM YAPTIĞI GÜN ÖM ATARAK BENİM YAŞADIKLARIMI ANLATARAK SOHBET ETMEYE BAŞLADIK. BİRDE İKİMİZDE HATALI HAKSIZ VE SANA KARŞI BİRLİK İÇİNDEYİZ SANA GAREZİMİZ VAR AMA SEN SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIKSIN DEĞİLMİ ?

 



ÖZGÜR İNCE2013-06-18 15:35:33

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ReinhardÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]12210,2[/B]
Kayıt: 23/05/2011
İl: Ankara
Mesaj: 546
ReinhardÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 15:20
 
[QUOTE=Reinhard] [QUOTE=ÖZGÜR İNCE][QUOTE=Reinhard]Özgür bey size ticaret yapıyorsunuz demedim aksine sizi haklıda buldum fakat geri bildirimlere baktığım zaman 500e aldığınız balıkları 650ye sattığınız belirtilmiş hobicilik bu mudur ? [/QUOTE]

Yanışınız şu ben balıkları satmadım hele hele 650ye hiç satmadım balıklar elimdedir. son ilanımı silmeseydim 550 yazdımı görürdünüz o arkadaş işine geleni yazıyor ve sööylüyor. Son ilanımı yönetimden isteyip fiyata bakabilirsiniz dilerseniz. Ayrıca ben alıp 2 ay bakmış beslemişim 550de bıraksın yazayım.

Ben 650satmadım 650 yazdım ilana bizim milletimiz pazarlık yaptığı için balıkları 550 ye vermeyi düşündüğümdendir 650 yazışım 550 yazssam ki yazdım ismi mevzu bahis değil birinin 300e almaya çalıştığı gibi bi çok kişide3 aynı şeyi yapacaktı ve yaptıda. 500e aldığımıda 300 takdir edersinizki vermem.[/QUOTE] 

Peki konuyu açmanızdaki sebeb 2 erkek olmasından dolayı siz ilanda 1 erkek 1 dişi satıyorsunuz. Elinizdeki dişiyi başka bir yerden mi temin ettiniz? Ayrıca 650ye satışa koymak nasıl olsa pazarlık olur mantığı bence aradaki fark yüzünden yanlış. Siz dersinizki 550 ufak bir pazarlık payı vardır ozaman 500 olur yada direk 500 tl pazarlık yok ama 650 yazmıpta 500e inen kimseyi görmedim. Neyse sonuçta bu sizin takdiriniz nekadar istediğinize karışamam. Ama ben kazıklandım başkasınıda kazıklayım mantığı olmuş bu.

[/QUOTE]

Ben 2500 tl isteyipte 1500 1800 isteyipde 1200 balık veren bile gördüm. Ben kazıklandım başkasınıda kazıklayım deseydim ilanımı geri çekmez hala yayınlamaya devam ederdim. Balıkların d.altı oldunu öğrendiğimde zaten ilanı geri çektim eğer sizin dediğiniz gibi kurnazlık yapacak olsaydım burdan çeker başka bi sitede ilan açardım yazdıklarınızı biraz düşünerek biraz mantık ve araştırma çerçevesinde yazın ve benim size cevap olarak yazdıklarımı iyice bi okuyun. Tekraralıyorum ben konuyu 2 erkek olmasından dolayı açmadım d.altı balığın damzlık ve yavru vereir diye satılmasından dolayı açtım ve benim elimde şuan 1e1d var bunun nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsanız biraz zahmete katlanıp kedi balıkları formundaki konuma bakacaksınız veya buraya açtığım konunun ilk mesajını dikkatlice okuyacaksınız ezbere değil ama okuyacaksınız ANLAYACAKSINIZ Konuyu okuyun sonra yorum yazın bence. Üstün körü ezbere gelişi güzel yorum yazmayın. [/QUOTE]






Özgür bey ben size kafama takılan soruları soruyorum olayı okuyan diğer herkesin daha kolay anlaması ve hangi tarafın haklı olduğuna karar vermeleri için ama sizin kullandığınız usluba bir bakın. Ayrıca buraya konu açıyorsunuz madem dişiyi temin ettiniz bunuda buraya belirgin bir şekilde yazacaktınız ilk mesajınızda.( Not: Madem maduriyet giderildi şikayet konusu açılmadan önce siz buraya sadece şahsa ithamda bulunmak için yazdığınız anlaşılıyor.) Ben sizin konularınızı neden araştırayım dişiyi temin ettiğinizi nerden bileyim buraya yazsaydınız bilirdim sonuçta şikayet olayı burada. Neyse sonuçta benim şikayetimde değil alıcıda satıcıda değilim ama sizin yazım uslubunuz kırmızı ile kalın şekilde yazmanız hoş olmamış. Sizin okuyacaksınız ANLAYACAKSINIZ lafı şuanda tamamen tahrik etme amaçlı yazdığınız bir yazı bence benim anlamama bukadar takılmayın.Ayrıca bu uslubunuzu lütfen düzeltiniz emir kipleri hoş olmamış.

Reinhard2013-06-18 15:22:18

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1244
ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 15:29
 
LÜTFEN BU YAZDIKLARIMIN TAMAMINI DİKKATLİCE OKUYUN GÖKTUĞ BEY
 
 
 
 
 
Siz bildiğinizi okuyorsunuz. Eğer ilk mesajı dikkatlice okusaydınız dişiyi temin ettiğimi anlardınız. Sorun 2erkek ve ya 1e1d değil buraya konu açmamdaki sebep balıkların DAMIZLIK DİYE SATILIP D.ALTI OLMASIDIR.
Not: Madem maduriyet giderildi şikayet konusu açılmadan önce siz buraya sadece şahsa ithamda bulunmak için yazdığınız anlaşılıyor.)  demişssinizya HA YİNE KONUYU OKUMADAN YAZDIĞINIZ ANALŞILIYOR MAĞDURİYET GİDERİLMİŞ DEĞİLDİR. sİZ HALA KONUNUN CİNSİYETLE ALAKALI OLDUUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN KAFANIZDAKİLERİ ATMADIĞINIZ İÇİN SÖYLEDİKLERİMİDE YAZDIKLARIMIDA ANLAMIYORSUNUZ. Mağduriyetin giderilmesi balıkların denildiği gibi yumurta toplamış damızlık balıkları vererek yada paranın iadesi ile olur. Eğer sorun cinsiyet üzerine olsaydı konuyu o şekilde açardım yada açmama gerek kalmazdı çünki 2erkek balıktan 1i 1adet dişi ile değiştirildi ama sorun o değil.Ben emir kipi kullanmdım ama siz beni anlamamakta ve konuyu okumamakta ısrarcısınız sorun bu

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ReinhardÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]12210,2[/B]
Kayıt: 23/05/2011
İl: Ankara
Mesaj: 546
ReinhardÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 15:37
[QUOTE=ÖZGÜR İNCE]
 
LÜTFEN BU YAZDIKLARIMIN TAMAMINI DİKKATLİCE OKUYUN GÖKTUĞ BEY
 
 
 
 
 
Siz bildiğinizi okuyorsunuz. Eğer ilk mesajı dikkatlice okusaydınız dişiyi temin ettiğimi anlardınız. Sorun 2erkek ve ya 1e1d değil buraya konu açmamdaki sebep balıkların DAMIZLIK DİYE SATILIP D.ALTI OLMASIDIR.

Not: Madem maduriyet giderildi şikayet konusu açılmadan önce siz buraya sadece şahsa ithamda bulunmak için yazdığınız anlaşılıyor.)  demişssinizya HA YİNE KONUYU OKUMADAN YAZDIĞINIZ ANALŞILIYOR MAĞDURİYET GİDERİLMİŞ DEĞİLDİR. sİZ HALA KONUNUN CİNSİYETLE ALAKALI OLDUUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN KAFANIZDAKİLERİ ATMADIĞINIZ İÇİN SÖYLEDİKLERİMİDE YAZDIKLARIMIDA ANLAMIYORSUNUZ. Mağduriyetin giderilmesi balıkların denildiği gibi yumurta toplamış damızlık balıkları vererek yada paranın iadesi ile olur. Eğer sorun cinsiyet üzerine olsaydı konuyu o şekilde açardım yada açmama gerek kalmazdı çünki 2erkek balıktan 1i 1adet dişi ile değiştirildi ama sorun o değil.Ben emir kipi kullanmdım ama siz beni anlamamakta ve konuyu okumamakta ısrarcısınız sorun bu[/QUOTE]


Özgür bey okuyacaksınız anlayacaksınız şekilde büyük puntolarla yazdıklarınız emir kipi ve forum düzeninde büyük harfle yazmak küfür ve tahrik anlamına gelir ilk önce buna dikkat etmenizi rica ederim keza ben size gayet normal bir uslubla yazıyorum siz hala bana aynı uslubu kullanıyorsunuz son mesajınızdada. Sizin mağduriyetinizi anlıyorum hakta veriyorum. 

Neyse Özgür bey konunuzu daha fazla ana sebebinden sapmaması için yorum yazmıyorum ama amacım sizi haksız çıkarmak değil ben sadece daha geniş çaplı olarak bakmaya,olayın ticari yönüne ki bu benim şahsi düşüncem ve arada kalan önemli noktaları belirtmek istemiştim olayları buraya çektiniz.Umarım çözüme kavuşturursunuz fakat karşı tarafla bir türlü uzlaşma sağlanamadığını görüyorum kolay gelsin.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1244
ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 15:43
Olayları bir yere çekmedim Göktuğ bey siz konuyu balıkalrın cinsiyetleri üzerinden algıladığınız ve bunda ısrarcı olduğunuz için size durumu defaatlede yazdığım halde hala cinsiyet üzerinde durduğunuz için o şekilde yazdım başka birderdim amacımda yok olamazda. Arkadaşla uzlaşmamız biraz zor ama bundan sonra alış veriş yapacaklara  bi yol gösterici fikir verici olur bu arkdaşa için Ben yandım başkası yanmasın derdim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mmx06Çevrim Dışı

Kayıt: 24/10/2008
İl: Ankara
Mesaj: 209
mmx06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 15:52

Ben konuyu başından bu yana özgür vasıtasıyla biliyorum.Özgür’ü gayet iyi tanırım.Dürüst Saygılı biridir.Ne zaman dediysem o zaman yardımıma koşmuştur:Bir karşılık beklemeden Forumda bilgi ve tecrübesine başvurduğum,arkadaşlardan biridir.Bence ve olması gerekende hobici de olsa ticaretde yapsa herkes sattığı ürünün Verdiği ilanın arkasında olmalı diye düşünüyorum.Eğer varsa bir kusuru veya kabahati  bu işleri uzatmaya gitmek yerine  orta bir yolda buluşulmalı bir an önce tatlıya bağlanması gerekir.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 15:55
[QUOTE=yaşarkoç] Hakkımda istediğinizi düşünmekte özgürsünüz herkesden önce ben kendi vicdanıma hesap veririm kimseyi kandırmadım ne dediysem o dur ben size damızlık dişi verdiğimde dişi olduğuna inanmadınız benden başka balık istediniz elimde dişi kalmadığını söyledim 2 ay sabredin dedim sabretmediniz illa şimdi istiyorum dediniz bende başka bir arkadaşıma verdiğim 8cm lik dişi var dedim iki ay bekleyin boylansında alıp onu veriyim dedim sizde boyu önemli değil dişi olsun biran önce verin yeter dediniz şimdi damızlık altı balık sattı bana diyorsunuz bana yazdığınız mesajları yayınlamak bile istemiyorum ben kendimi biliyorum ya o bana yeter benide bilen biliyor reklamın iyisi kötüsü olmaz hakkımda herşeyi yazmakta özgürsünüz..
 kAaLpS isimli üyeye zaten diycek hiç birşey bulamıyorum ikiniz bir araya geldiniz istediğinizi yazın ben size telefonda balıklar 9-10cm arasında dedim siz inkar etsenizde benim içim rahat.
ikinizde konuşmaktan anlamıyorsunuz ağzınıza aldığınız laflardan nasıl biri olduğunuz belli.
YUNUS KOÇ
[/QUOTE]Kaan balıkları almadan bana ilan linkinizi attı,sattığınız balıkların boyu ilanda 10-12cm yazıyordu.Alışverişi şehirler arası olduğu için görmeden yapmaması yönünde telkin ettim ama benim arkadaşım herkezi kendi gibi sanıyor malesef.Balıklar geldiğindede gidip yerinde gördüm 8-9cm boyunda damızlıkaltı boydalardı.Malesef Kaana laf söyleyebilecek durumda olduğunuzu düşünmüyorum,damızlık altı balıkları 2misli fiyattan ilan açıyorsunuz birde üste çıkmaya çalışıyorsunuz,bu ne hobiciliğe nede ticaret ahlakına sığmaz (artık hangi kategorideyseniz).İlana koyduğunuz boyla gönderdiğiniz balıklar arasında 1 yıl gibi fark var bu arada bilginize. GÖKHAN ÖZDEMİR2013-06-20 10:27:20

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

osman doğanayÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/01/2008
İl: Ankara
Mesaj: 657
osman doğanayÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 15:55
İki tarafı da tanımam etmem, ilk sayfada paylaşılan özel mesajları okudum.  
Kendi kanaatim Yunus Beye haksızlık yapıldığıdır. Özgür Bey 2 çift balığın içinden kendiniz görerek istediğiniz çifti seçmişiniz, sonra balığın birinin cinsiyetinden şüphelenip değiştirmek istemişiniz, ilk sayfadaki özel mesajlarda görüldüğü üzere Yunus Beyi sürekli sık boğaz etmişiniz...
Vaallahi  Yunus Beyin size gönderdiği özel mesajları okuyorum da gayet iyi niyetli ve sorunu çözme çabasında, yine iyi katlanmış ve yardımcı olmuş.
Yunus Bey size balık sattığına bin pişman olmuştur.
osman doğanay2013-06-18 16:41:03

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1244
ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 16:03
[QUOTE=osman doğanay]İki tarafı da tanımam etmem, ilk sayfada paylaşılan özel mesajları okudum.  
Kendi kanaatim Yunus Beye haksızlık yapıldığıdır. Özgür Bey 2 çift balığın içinden kendiniz görerek istediğiniz çifti seçmişiniz, sonra balığın birinin cinsiyetinden şüphelenip değiştirmek istemişiniz, ilk sayfadaki özel mesajlarda görüldüğü üzere Yunus Beyi sürekli sık boğaz etmişiniz...
Vaallahi  Yunus Beyin size gönderdiği özel mesajları okuyorum da gayet iyi niyetli ve sorunu çözme çabasında, yine iyi katlanmış ve yardımcı olmuş.
Allah kimseyi sizin gibi alıcılarla karşılaştırmasın, Yunus Bey size balık sattığına bin pişman olmuştur.
[/QUOTE]
Söylermisiniz hangi konuda sıkıştırmışım kensidini. Sizin analamadığınız nokta balıkların damızlık diye satılıp d.altı balıklar olmasıdır. 2 çift balıktan 1 çifti ben seçtim ama ben Yunus beyin balıkların damızlık ve yumurta toplamaya başlamış dişiler demesi üzerine seçtim. İnanın ben aldığıma bin pişman oldum 500 lira sizin için az bi para olabilir benim için oldukça yüksek bi meblağ ve ben hakkımı alana kadar yani  magduriyetim gideriline kadar rahtsız ederim kaldıki rahatsız etmedimde mesaj tarihleri ni gerekirse eklerim ben nezaman öm atmışım ozaman sıkıştırıp sıkıştırmnadığımı anlarsınız. Allahta sizin şerrinizden herkesi korusun okuduğunu anlmayan biri ile anlaşmak zor iş

500 lira para verecem önce 1e1d diye 2erkek verecek üste yumurta toplamaya başlamış dişiler diyecek ama bu söz konusu bile olmayacak sonra verdiği dişi ve erkek için damızlık diyecek balıklar d.altı çıkacak ben susup oturacakmıyım. Siz böyle davranabilirsiniz ama ben davranmam hakkımı alana kadar gerekirse her yolu denerim çünki ben ona sahte para vermedim oda bana sahtekarlık yapamaz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir