Ya Sadece Akvarist Değilsek ?


hasan_ali05Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/12/2008
İl: Antalya
Mesaj: 2147
hasan_ali05Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2010 12:27
  Adminlerimiz, Site yöneticilerimiz.Öncelikle bayramınız müberak olsun büyüklerimin ellerinden öperim.
  Burası evet bir balık sitesi ama ben balık değil bir hayvan severim ama en güçlü sevgide balıklara duyduğum sevgi tabi.
  Anladığım kadarıyla sadece ben değilim balık dışında başka hayvanlarda besleyen.Benim gibi olan arkadaşlarım abilerim diğer hayvanlarının bir sorunu olduğunda  nereye konu açacağını şaşırıyor.Şahsen ben çok düşünüyorum nereye açsam diye.
  Acaba forumun görüş açısını genişletip diğer havyanlar diye veya başka bir başlık altında beslediğimiz diğer hayvanlarında dertlerine çözüm arayabileceğimiz ve diğer hayvanlarımızıda tanıtabiliceğimiz bir başlık açma gibi bir şansınız varsa ve bunu bizim gibi forum üyeri için değerlendirirseniz sevinirim.
  Her hayvan için bir forum var evet ama.Bu forumdaki kadar iyi değil bunu bu foruma her üye olanın bilmesi gerekir ki hiç bir forum bu kadar bilinçli değil.Bu yüzden hazır böyle güzel bir forum bulmuşken burda tanıtsak diğer hayvanlarımızı dertlerimizi burda çözsek.
 
 
                        Saygılar... 
hasan_ali052010-09-11 12:29:35

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Aycan95Çevrim Dışı

Kayıt: 10/03/2010
İl: Tekirdag
Mesaj: 277
Aycan95Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2010 15:18
Evet olabilir ben evimde balıktan ziyade birde muhabbet kuşu beslemekteyim olursa güvercin ve su kaplumbağasıda istiyorum fakat okulum var :( Aycan952010-09-11 17:27:23

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

biyologÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/09/2007
İl: Erzincan
Mesaj: 432
biyologÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 01:53
Arkadaşlar, burası su canlıları üzerine kurulmuş ve ihtisas olmuş bir sitedir. Haklısınız başka canlılarınızda olabilir ama sitemiz amacından ve vizyonundan uzaklaşmış olur. Birçok arkadaşımızın da bu sitede olma sebebi sadece akvaryumdan konuşulması ve doğru bilgi verilmesidir. Her konudan bölüm açılsa hem fazla karışık hemde her konuda yüzeysel olunur. Her işte az bileceğimize bir işte uzman olmak daha iyidir.
 
Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onuruygunÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/07/2006
İl: Kocaeli
Mesaj: 7768
onuruygunÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 10:50
Çok sıradışı durumlarda forum dışı konulara konu açabilirsiniz. Fakat buranın bir akvaryum sitesi olduğu unutulmamalıdır. Sadece çok sıradışı durumlarda bu dediğimi yapmanız iyi olur. Sonra forum dışı konular bölümü kuş-köpek bölümüne dönmesin yeter.

Mesela forum dışı konular bölümüne bulduğu yaralı kuş yavrusunu nasıl besleyeceğini soran olmuştu. Bahsettiğim bunun gibi durumlardır. Yoksa kuş hastalıkları, köpek eğitimi gibi konularda sorularınız olursa bunu konuyla ilgili başka forumlara üye olarak yapmanız gerekir.

Mesela Refet Bey'in "Site ile ilgili tavsiyeleriniz" konusundaki benzer bir soruya cevabı var; burada da kullanılabilecek bir mantıktn bahsetmiş:

bjkalley
Site Yöneticisi


Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2004
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Gönderilenler: 12338
Yaş: 23

Uyarı Seviyesi: (9)
Alıntı Yap Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2010 Saat 22:40 IP : Ara
Emrah Bey pardon, o mesajı Furkan Bey'e yazmıştım.

Biz iyi bildiğimiz şeyi yaptığımızdan dolayı bu noktadayız. Kurda kuşa karışırsak işin sonu gelmez. Bir balığı kuşla veya laptop ile takas etmenin bizim açımızdan farkı yok. Sitenin bu yönde kayıp kullanıcı sayısını arttırması da işimize gelmez, o kalabalıkta siteyi bu kalitede tutabilecek kadar vakit ayıramayız.

Saygılar,



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir