Tüm Gemma Marka Yemler


mustafa tokgözÇevrim Dışı

Kayıt: 03/12/2010
İl: Ankara
Mesaj: 32
mustafa tokgözÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 22:48
Açıkcası bu gemma yemi sanırım ilk tavsiye edenlerden biriyim. Ve bu yemı çok savundum. Sanırım benim gibi düşünenler çoğalıyor. Umarım bu fiyat politikalarını değiştirmezler ve kalitelerinden taviz vermezler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yusuf veliÇevrim Dışı

Kayıt: 27/12/2008
İl: Afyon
Mesaj: 73
yusuf veliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2011 22:43
Arkadaşlar gemma growth and breeder yemi otçul malawilere verebilirmiyiz ? otçul malawilerde (demosoni, aysmen vb.) kullanan varmı ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut KatipoğluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2008
İl: Izmir
Mesaj: 3335
Umut KatipoğluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 11:12
Açıkçası yüksek kalite balık unu sebebi ile vermenizi pek'te tavsiye etmiyorum. Ancak sebze ve spirulina katkılı olan Granul Green serisinin 3 yemini de verebilirsiniz. Bunların fiyatları birbirinin aynısı.
Gemma Granul Green Cichlid
Gemma Granul Green Discus
Gemma Granul Green Tropical
 
Ancak bu çeşitlere destek yem olarak Growth and Breeder ve Pro Red önerebilirim. Tüm diyetlerinde %15-20 kadar kullanılabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

badboy87Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 26/08/2009
İl: Ankara
Mesaj: 400
badboy87Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 02:17
Yüzde 15 yağ oranı fena değil discusta, dana yüreği gibi şişirir balıkları kanımca :) zaten bu ürünün Ankara dağıtısında gördüğüm discuslar iyi şartlarda olmamasına rağmen iyi form kazanmışlardı, elimdeki nls discus bitsin 6-8 cm discuslarımda Granul green discus ve gemma discusu deneyceğim bakalım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut KatipoğluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2008
İl: Izmir
Mesaj: 3335
Umut KatipoğluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 14:09

Merhaba arkadaşlar

Bu başlık ile ve piyasadan gelen tepkiler ilgili çok olumlu bir anlayış örneği gösteren Gemma firması önümüzdeki aylarda yemleri talepler üzerine geliştireceklerini ve yeni ürünler çıkarmayı planladıklarını bana yazmışlardı.

Ekim ayı başında İzmir Pet Show fuarında bizzat görüştüğüm Özenç Akban bana bunların nasıl ve ne zaman uygulamaya koyduklarını anlattı. Ayrıca güncel yem listelerinin bulunduğu bir Broşür verdi. Yeni yemlerin çıkması ile birlikte birçok üründeki yağ miktarlarını düşürdüklerini gördüm. Bunun güzel bir gelişme olduğunu ve hobicilerin Gemma yı artık daha iyi tanıdıklarından bahsettim. Yeni çıkan Artemia, Pro Baby, Micro Baby, Betta Food, Pond Goldfish, Pond Koi Sticks, Pond Mix, Turtles Stick hakkında biraz sohbet biraz yorum havasında bir konuşma yaptık ve gerçekten şahsen denemeye değer yemler çıkardıklarını gördüm.

Öncelikle daha önce mevcut bulunan yemlerin içeriğindeki değişenleri, ardından da yeni çıkan yemlerle ilgili Broşürde yazılı olan metinleri sizlerle paylaşacağım.

ÜRÜNLER - YENİ FORMUL - EKİM 2011

Gemma Cichlid 1mm:

%47 Protein, %10 Yağ, %7 Kül, %1.7 Fosfor

Gemma Tropical 0.5mm:

%48 Protein, %10 Yağ, %10 Kül, %1.5 Fosfor

Gemma Discus 1.2 mm:

%50 Protein, %10 Yağ, %8 Kül, %1.5 Fosfor

Gemma Growth and Breeder 1mm:

%53 Protein, %10 Yağ, %10 Kül, %1.5 Fosfor

Gemma Marine 1.2mm:

%50 Protein, %12 Yağ, %12 Kül, %1.5 Fosfor

Gemma Cichlid -Granul Green:

%56 Protein, %10 Yağ, %12 Kül, %1.5 Fosfor

Gemma Tropical -Granul Green:

%52 Protein, %10 Yağ, %10 Kül, %1.5 Fosfor

Gemma Discus -Granul Green:

%55 Protein, %12 Yağ, %10 Kül, %1.5 Fosfor

Gemma Pro Red:

%45 Protein, %9 Yağ, %7.5 Kül, %1 Fosfor

 

YENİ ÜRÜNLER - EKİM 2011

Gemma Artemia - 100 micron / New Generation - 10 gr.

%59 Protein, Selenium, Betta Glucans, High Phospholipid, High Protein, Krill, Spirulina

Balıklarınızın yeme ilk geçiş dönemlerinde Artemia ya alternatif özel olarak tasarlanmış bir geçiş yemidir. Soğuk Ekstrüzyona dayanan pek çok karmaşık teknolojinin kullanılmasıyla üretilmiş yeni jenerasyon bir yemdir. Yavrularınızın hızlı ve sağlıklı bir başlangıç sağlaması amacıyla aminoasitler, esansiyel yağ asitleri, vitaminler, mineraller ve diğer esansiyel besin maddeleri yönünden zengin bir yemdir. Kolay sindirim için içeriğindeki pek çok protein hidrolize edilmiş olarak bulunmaktadır. Başka hiçbir yem optimal büyüme, maximal yaşama oranı ve minimal marformasyon oranları için Gemma yeni nesil Artemia'ya ilave edilen kadar yüksek oranda fosfolipit içeriğine sahip değildir.

Kesinlikle kırma yem değildir. Orijinal lazer üretim tekniği ile mamul haline getirilmiştir.

Kullanım şekli:

Günde 6-12 defa yavrularınızın tüketebileceği miktarda veriniz. Not: Yeme geçiş aşamasında kullanabilirsiniz. Yeme geçiş yaptığınız ilk haftada azalan yemleme ile geçiş yapınız. Bir anda kesmeyiniz. Kullanıma hazır bir üründür. Paketi açıp ürünü direk kullanabilirsiniz.

Üstünlükler:

Tamamen doğal hammaddeler kullanılmıştır. İçeriğinde hiçbir boya ve katkı maddesi yoktur. Artemia'nın zahmetli ve masraflı birçok işlemden geçirilerek larvalara verilme sürecini ortadan kaldırır. Paketinden açılarak ek bir işleme tabi tutulmadan direkt olarak larvalarınıza verebilirsiniz. Elektrik tasarrufu ve en önemlisi zaman tasarrufu sağlar. Hijyenik olmayan ortamlardan toplanan ve beraberinde bir çok hastalığı larva tankınıza bulaştırma riski bulunan Aremiaların bu riskini tamamen steril ortamda üretilmesi ve hijyenik bir şekilde paketlenmesinden dolayı ortadan kaldırır.

İçerik:

Ham Protein: %59, Ham Yağ: %14, Kül: %8, Fosfor: %1.8

 

Gemma Pro Baby Multicolour - 300 micron / New Generation - 10 gr.

%62 Protein, Selenium, Betta Glucans, High Protein, Krill

Yavru balıklarınız için hazırlanmış mükemmel bir yemdir. Yavru balıkların kolaylıkla yiyebileceği şekilde öğütülmüştür. Kolay sindirilebilir yüksek orandaki proteinler, karoteroidlerce zengin bileşenler ve beta glukanslar ile yavru balıklarınızın ihtiyaç duyacağı yüksek besin gereksinimleri Pro Baby de buluşmuştur. Ayrıca Krill ile desteklenen bu yem yumurta sarısı ile yavrularınıza vermek istediğiniz besin maddelerini bünyesinde bulndurmaktadır. Kaliteli ve formunda düzgün bir iskelet oluşumunda öncü ve kaliteli bir yemdir. Yavruların diyetlerini çeşitlendirmek için çok önemlidir. Bu doğrultuda pro Baby bitkisel hammaddeler ile desteklenmiş olup, Gemma Baby serisindeki diğer yemlerle birlikte kullanılmasını önermekteyiz.

Kullanım şekli:

Günde 4-5 defa yavrularınızın tüketebileceği miktarda veriniz. Gemma Artemiadan sonra ana yeme geçiş sürecine kadar kullanabilirsiniz. Ana yeme azalan yemleme ile geçiş yapınız.

Üstünlükler:

Tamamen doğal hammaddeler kullanılmıştır. İçeriğinde hiçbir boya ve katkı maddesi yoktur. Su yüzeyinde hızla yayıldığı için yavaş batma kabiliyetindedir. Bu da yavrularınızda istikrarlı bir beslenme alışkanlığı yaratır. Yavrularınızın stres ortamından daha az etkilenmesini sağlar. Direncini arttırır. İçeriğindeki dengeli oranda bulunan krill ile balıklarınızın yavru aşamasındayken renk pigmentlerini destekler.

İçerik:

Ham Protein: %62, Ham Yağ: %11, Kül: %8, Fosfor: %1.8

 

Gemma Micro Baby - 350 micron / New Generation - 10 gr.

%62 Protein, Selenium, Betta Glucans, High Protein, Krill

Yavru balıklarınız için SAS teknolojisi ile hazırlanmış ve kesinlikle kırma olmayan, toz halinde getirilmemiş orijinal boyutunda üretilmiş kolay sindirilebilir yüksek proteinli bir yemdir.

Kullanım şekli:

Günde 4-5 defa yavrularınızın tüketebileceği miktarda veriniz. Gemma Artemiadan sonra ana yeme geçiş sürecine kadar kullanabilirsiniz. Ana yeme azalan yemleme ile geçiş yapınız.

Üstünlükler:

Tamamen doğal hammaddeler kullanılmıştır. İçeriğinde hiçbir boya ve katkı maddesi yoktur. Kesinlikle kırma yem değildir. Orijinal boyutunda üretilmiştir. Eşi bulunmaz SAS teknolojisinin yüksek kaliteli bir ürünüdür. Su yüzeyinde hızla yayıldığı için yavaş batma kabiliyetindedir. Bu da yavrularınızda istikrarlı bir beslenme alışkanlığı yaratır. Ekstra C vitamini bulundurur. Ortama bağlı stres faktörünü azaltır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

İçerik:

Ham Protein: %60, Ham Yağ: %14, Kül: %9, Fosfor: %1.5

 

Gemma Betta Food / New Generation - 10 gr.

High Protein %45 - Vitamin C - Beta Glucans - Vitamin E

Özenle seçilmiş hammaddelerden yapılmış kaliteli bir yemdir. Betta balıklarınızın ihtiyacı olan vitamin ve temel besinleri bünyesinde toplar. Ortamı kirletmeyen ve suyu bulandırmayan özelliği ile ayrıca tercih sebebiniz olacaktır.

Kullanım şekli:

Günde 1-2 defa Bettalarınızın tüketebileceği miktarda veriniz.

Üstünlükler:

Tamamen doğal hammaddeler kullanılmıştır. İçeriğinde hiçbir boya ve katkı maddesi yoktur. Vitamin C ve Vitamin E ile takviye edilmiştir. Beta Glucans ile balıklarınızın bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

İçerik:

Ham Protein: %45, Ham Yağ: %9, Kül: %10, Fosfor: %1.5

 

Diğer yeni ürünler:

Gemma POND Goldfish - Sticks - 1 lt / 400 gr

(Doğal Renklendirici Karidesli) %30 Protein

Gemma POND Koi - Sticks - 1 lt / 300 gr

(Doğal Anti-Oksidan Sarımsaklı) %35 Protein

Gemma POND Mix - Sticks - 1 lt / 350 gr

(Doğal Anti-Oksidan Sarımsaklı-Doğal Renklendirici Karidesli) %30-35 Protein

Gemma Turtles - Sticks / 20 gr / 39 gr / 350 gr(1lt)

High Calcium - Mulitvitamin % 39 Protein

Umut Katipoğlu2011-10-17 14:10:43

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 09:03


6 Aydır Gemma BABY ve artemia yemlerinin çıkacağı günü bekliyordum. Bu yüzden Can beyin defalarca rahatsız ettim diyebilirim. Hakkını helal etsin

SAS ile üretilen yemlerin sindirilebilirliği muhteşem , mbunalar ve tropheuslar için yemden kaynaklanan sebeplerle bloat olan balıklarınız için mükemmel bir tercih olacaktır.  


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

alpgeminiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/05/2009
İl: Izmir
Mesaj: 400
alpgeminiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 14:08
Bilgiler için teşekkürler. Bu yemleri internetten bulabileceğimiz ve alabileceğimiz bir adres varmı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1244
ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 14:58
Son çıkan yemlerden hangisi tropheus yavruları için onu çok anlamadım. Hepsinin protein oranı oldukça yüksek.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

taylanksknÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/03/2009
İl: Izmir
Mesaj: 265
taylanksknÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 15:13
Canlı doğuran ve tetralarıma Gemma Tropical kullanmıştım ve açıkçası çok memnun kalmıştım, ancak daha sonrasında bu yemi bulamadığım için farklı yemlere yöneldim. Şunu belirtmeliyim ki balıklarıma bu yemi vermeye başladıktan sonra üreme artışı ve renklerin daha fazla belirginleştiğini gözlemledim. En kısa sürede tekrardan temin etmeye çalışacağım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut KatipoğluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2008
İl: Izmir
Mesaj: 3335
Umut KatipoğluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 16:31
[QUOTE=alpgemini]Bilgiler için teşekkürler. Bu yemleri internetten bulabileceğimiz ve alabileceğimiz bir adres varmı? [/QUOTE]
[QUOTE=taylankskn]Canlı doğuran ve tetralarıma Gemma Tropical kullanmıştım ve açıkçası çok memnun kalmıştım, ancak daha sonrasında bu yemi bulamadığım için farklı yemlere yöneldim. Şunu belirtmeliyim ki balıklarıma bu yemi vermeye başladıktan sonra üreme artışı ve renklerin daha fazla belirginleştiğini gözlemledim. En kısa sürede tekrardan temin etmeye çalışacağım. [/QUOTE]
 
Alper Bey ve Taylan Bey, www.gemmafish.com adresinden size en yakın bayii konusunda bilgi alabilirsiniz.


[QUOTE=Ozgurİnce]Son çıkan yemlerden hangisi tropheus yavruları için onu çok anlamadım. Hepsinin protein oranı oldukça yüksek.[/QUOTE]
Son çıkan yemlerden Tropheus için uygun olan malesef yok.
Ama daha önce de mevcut bulunan Grabul Green serisi Tropheuslar için uygun diyebilirim.
 
Gemma Granul Green Cichlid (özellikle bu yem dah uygundur)
Gemma Granul Green Tropical
Gemma Granul Green Discus
Umut Katipoğlu2011-10-19 16:34:32

Gerekli açıklamalarını ilk sayfada bulabilirsiniz. Ancak güncel besin değerlerini bir önceki mesajımda görebilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BALIKÇIMÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 82
BALIKÇIMÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 00:35
Yerli üretim olması avantaj türkiyede de kaliteli akvaryum balık yemi yapılabildiğini gördük.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

madstormÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/08/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 2843
madstormÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 14:07
Gemma yem güzel ve kaliteli bir yem fakat piyasada fazla yaygın ve  bulunan bir yem değil.  Şu an benim yem alışverişinde bulunduğum hiç bir pet shopta malesef yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

alpgeminiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/05/2009
İl: Izmir
Mesaj: 400
alpgeminiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 19:23
[QUOTE=madstorm]Gemma yem güzel ve kaliteli bir yem fakat piyasada fazla yaygın ve  bulunan bir yem değil.  Şu an benim yem alışverişinde bulunduğum hiç bir pet shopta malesef yok.[/QUOTE]

Malesef bulunduğum şehirde bende bulamadım. Kendi sitesinde bulunan petshop listesindeki 2 dükkanın adresi bile yanlış. Ayrıca bunlarda gemma yem de yok. O kadar yatırım var, reklam var ama ortada yem yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EvcilAlÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 29/08/2008
İl: Adana
Mesaj: 356
EvcilAlÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 13:32
Değerli akvarist arkadaşlar ,

Gemma markayemler 600gr , 2500gr ve 5000 gr'lık ambalajları stoklarımıza eklenmiştir. 
Üstelik tanıtım fiyatına özel ( bölge bayiimizden rica ettik ) %15 indirimlidir.
Bilgilerinize sunarız...
EvcilAl2011-10-25 14:31:41

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir