Site İle İlgili Tavsiyeleriniz


GorgonÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/11/2015
İl: Bursa
Mesaj: 293
GorgonÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2016 19:32
Selamlar;
Benimde bir fikrim var. Her forumun birkaç yetkilisi olsa . Onlar forumu yönetse nasıl olur?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Buğra SAYGIÇevrim Dışı

Kayıt: 26/03/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 497
Buğra SAYGIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2016 18:46
[QUOTE=onuruygun]   Biliyorsunuz ki forum ve site hakkında bölümünü kulanım amacından saptığı ve pek çok kişinin rahatsız olduğu bir ortama dönüştüğü, siteye yaradan çok zarar getirdiği için kısıtlandı. Fakat bu durum bölüme sıkça uğrayıp forumun ilerlemesi için tavsiyede bulunan, bizlerle fikirlerini paylaşan üyelerimizin de kendilerini ifade etme olanaklarını kısıtladı. Sitemizin bu günlere gelmesinde üyelerimizin katkısını göz ardı edemeyiz, sitedeki pek çok yenilikte yönetim kadar üyelerin de emeği vardır. Bu sebeple site hakkında yeni ve yaratıcı fikirleri olan, teknik tavsiyeleri olan üyelerimizin fikirlerini bekliyoruz.  

   Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi buraya eklerseniz teknik imkanlar el verdiğince gerçekleştirmeye çalışacağız. Saygılarımla...
[/QUOTE]


Konu içerisinde yorum yazar iken alt alta 2 mesaj ayrı olarak yazılamiyor içine ekliyor bir önceki mesajın 24 saat geçmeden de alt alta 2 mesajı yazmiyorum ornegin geçen gün bi konu hakkında yorumları okuduktan sonra kendi mesajimin altına ikinci bir yanıt koymam gerekti ve 20 saat fln geçmiş olmasın rağmen benim mesajın bir öncekine eklendi ve suan yine konu hakkinda birşey yazabilmek ve konu takipçilerinin bunun hakkında bildirim alabilmeleri için tekrardan 24 saat beklemek gerekiyor peki bizim çalışmalarımız 24 saat den kısa sureler içinde yenileniyor ve bu konuda insanları haberdar etmek istiyorsak illaki aynı sebepten 2. 4. 26. Kez tekrardan konumu acmamiz gerekecek illaki ? Neden ben ikinci kez yorum attığımda konumu takip eden insanlar goremesin ki ? Sizce de bu tür ufak bir sorun site için hayati bir eşik degilmidir? Tabiki sizinde kendimizce kaygilariniz vardır illaki ki bu şekilde bir uygulamaya başvurma ihtiyacı dogumus ancak bu uygulama negatif sonuçlar doğurmaktadır en azindan benim tarafımdan bakınca durum bu buna yeni bir teknik geliştirilmelidir düşüncesindeyim saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ExedraÇevrim Dışı

Özel Üye
Site Gelistirme Grubu Üyesi
Kayıt: 16/09/2015
İl: Yurtdisi
Mesaj: 2806
ExedraÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2016 21:11
Tıpkı yaşadığımız ilde ki akvaryumcuları yönetim onay verdiği zaman siteye ekleyebildiğimiz gibi canlılar kategorisinde de "Canlı Ekle" butonu olsa ve hazırladığımız canlı yönetim onayından sonra siteye eklense güzel olurdu diye düşünüyorum. :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir