Lepistes Akvaryumu Hakkında Bolca Soru


dream7Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/06/2009
İl: Kocaeli
Mesaj: 459
dream7Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2009 15:59
Kızınız sert cisimle cama vurursa olacakları düşünmek bile istemiyorum. Biraz tehlikeli bir durum. Bu konuda tecrübe sahibi değilim. Aklıma gelen ilk şey akvaryuma vurma eğilimi oldu. Buda çok çok tehlikeli bir durum. .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

otnememÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/07/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 757
otnememÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2009 17:14
Barış Bey ben de aynı şeyi düşündüm ve çok ürktüm. Bir yandan da bu kadar akvaryum meraklısı için de hiç mi çocuğu olan yok diye düşünüyorum. Aklıma çözüm de gelmiyor. Sınırsız mesaj hakkım olduğunda farklı bir konu açıp tecrübelilerden görüş alacağım. Cidden canım sıkıldı

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fkocataskinÇevrim Dışı

Kayıt: 06/04/2009
İl: Ankara
Mesaj: 20
fkocataskinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2009 12:13

. Benim bir metrelik tankım vardı. Komşumuzun da yaklaşık bir yaşlarında bir kızı var aşağı yukarı her gün bize gelirler akvaryuma şimdiye kadar hiç saldırmadı genelde karşısına geçip sakin sakin oturmayı tercih ediyorlar zaten çok fazla ilgilenmiyorlar balıklarla. Lepistesde biraz küçük bir balık olduğu için çok dikkatlerini çekmiyor. Ulaşamayacağı kadar yüksek bir masanın üstüne koyarsanız problem olacağını zannetmiyorum. Elma salyangozu vatoz gibi bir hayvan. Yalnızca ölü balıkları yiyor zaten diğerlerine birşey yapması imkansız çok hantal balıklara göre. Bakımı konusunda sorun olmaz ayrıca suyun değerleri hakkında size bilgi de verir. Eğer salyangoz kabuğundan bir iki gün hiç çıkmıyorsa suda nitrat fazlalaşmıştır suyu değiştirme zamanınız gelmiştir. Normal yemin fazlalarını ve çürümüş bitkileri yer. Sağlıklılara bir zararı olmuyor.

fkocataskin2009-07-20 13:07:58

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir