Kolay Yol
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 07:24
Arkadaşlar öncelikle merhaba;
Sabah aklıma bir fikir geldi:
Ispanakları haşlayıp balıklara verilcek kıvama getirsem ve bunları küçük kaplara doldurarak derin dondurucuya atsam...
Dondurucudan çıkarttığımda besin değerleri düşüp balıklara bi fayda sağlamama gibi birşey söz konusu olur mu?
Sabah aklıma bir fikir geldi:
Ispanakları haşlayıp balıklara verilcek kıvama getirsem ve bunları küçük kaplara doldurarak derin dondurucuya atsam...
Dondurucudan çıkarttığımda besin değerleri düşüp balıklara bi fayda sağlamama gibi birşey söz konusu olur mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 11:00
Evde yem yapanlar bu yöntemi kullanıyorlar. Bir düşüş olabilir ama kullanılan ve memnun kalınan bir yöntem sonuçta.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir