Karides
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2006 20:44
Arkadaşlar bugun karides aldım satan adam bunu haşla kabuğunu yani derisi soy öyle ver dedi balıklara ben haşlasam bozulur die korkuyorm..o yüzden çiğ versem sorun olur mu?yada ne yapmam gerek?herkese şimdiden teşekkür ederim..saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2006 20:46
haşla, kabuğunu symadan mikserde parçala. Buzdolabında dondur. Parça parça balıklarına ver. Buarada kg. nekadar karidesin? Buarada 50ytl dediler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2006 20:51
Burdan yollıyayım sizeordan ucuza aldım ben 250gr 2.5ytl..benim buzdolabı derin dondurucu değil o yüzden haşlayınca tam sağlıklı dondururmu bilmiyorum annem bozulur dedisaygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2006 20:53
Karidesi iyice temizleyin. Eti kaynayan suda 30-40 saniyelik pişirin. Çok haşlarsanız değerini kaybeder karides. Daha sonra buzlukta saklayın. Karidesin normali, kurutulmuşundan daha faydalıdır. Balik Yemi 2006-12-10 21:0:47
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir