HOPAR DALGIÇ & ŞADANLAR PET DIŞ TİC ŞTİ


selmansuleymanÇevrim Dışı

Kayıt: 22/07/2008
İl: Antalya
Mesaj: 257
selmansuleymanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2010 16:48
Merhabalar.
Başımdan geçen ve güzel sonuçlanan bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
Antalya'da geçen sene almış olduğum hopar marka dalgıç folarasanımın lambası geçen hafta patladı.Bir kaç gün araştırdım. Elimde ürünle Ekoloji, selin pet, pasaj neresi varsa dolaştım. Hiç bir yerde ürüne ait ampulu bulamadım. En sonunda Google da hopar diye arama yaparken ŞADANLAR PET DIŞ TİC ŞTİ' nin web sitesini buldum. www.sadanlar.com.tr adresinden bize ulaşın kısmını kullanarak derdimi aşağıda ki yazılı şekli ile aktardım.

merhaba.
antalyada hopar dalgıç 30 w beyaz ampul bulamadım. aldıgım urunun bır sene olmadan ampulu yandı. yenısı 50 tl cıvarında. ancak ampulunun 10 tl cıvarı oldugunu soyledıler. ama antalyada bulamadım. bana yardımcı olabılır mısınız?

Aynı gün içinde firma aşağıdaki maille cevap verdi.
 
 
Suleyman Bey,

 Internet sitemizde adresimiz mevcuttur, bize ödemeli olarak kargo ile ürünü gönderirseniz biz size ya yenisini yada elimizde mevcut ise ampulunu değiştirip tekrar gönderip yardımcı olmaya çalışalım.

 Teşekkürler,

Ersoy Deniz

0216 4914040

www.sadanlar.com.tr

 Ben ürünü 09/01/10 tarihinde kargo ile firmaya yolladım. Ürün firmaya haliyle pazartesi günü ulaştı. Salı onarıldı, Çarşamba günü firmadan bir bayan beni aradı, ürünün onarımının tamamlandığını adresime kargoya verildiğini ve kargo takip numarasına varana kadar bilgi verdi. Ben herhangi bir borcum olup olmadığını sordum. Yok dediler.

Ben bugun kargom gelecek, gönderirken onlara ödemeli yolladım kesin onlarda ödemeli yollar, ama helali hoş olsun ampul parası bile almadılar falan diye içimden geçiriyorum.
Az önce kargom geldi. Bir kuruş ödeme yapmadım. ŞADANLAR PET DIŞ TİC ŞTİ ne teşekkürü bir borç bilirim.
Böyle firmalar oldukça bu hobi bitmez...
Herşey gönlünüzce olsun....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MiSoSiKiaNÇevrimiçi

Yönetici
Kayıt: 12/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4575
MiSoSiKiaNÇevrimiçi
Yönetici
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2010 16:55
Esnaflık böyle birşey işte. Kendilerini tebrik ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir