Denizli'deki Tanganyika... Show Must Go On !!!


Deniz_DenizÇevrim Dışı

Kayıt: 27/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 70
Deniz_DenizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2011 16:56
Mehmet bey'in bugüne kadar bu muhteşem yaratıkları bizlerle paylaşmamasının nedeni onun nazar korkusundan kaynaklanıyordu. Bu korkuyu atmış görünüyor, sadece şunu tavsiye edeceğim bundan sonra gelecek fotoları sabırsızlıkla bekleyin :) Bu arada resimlerde yeralan R.R. Kasangaların benim yavrularımın annesi olması nedeniyle ayrıca gurur duydum umarım benim bıcırıklarda annelerine çeker :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

alp_ay_Çevrim Dışı

Kayıt: 11/04/2011
İl: Denizli
Mesaj: 45
alp_ay_Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2011 21:33
Denizli li biri olarak gurur duydum sizinle, kocaman bir maşallah tropheus larınıza.Malawi besleyen vede ileride beslemeyi düşündüğüm tropheus ların güzel örneklerini memleketimde görmek çok hoşuma gitti takipçinizim... umarım ileride balık konusunda yardımcı olursunuz bana saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Kahraman ONARÇevrim Dışı

Kayıt: 01/11/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 617
Kahraman ONARÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 00:26
Mehmet bey gerçekten tebrik ederim benimde evimin altında ufak bir hobi odam mevcut şimdilik 150*60*60 ve su dinlendirme tankım var orada inşallah benimde sizin kadar olnasada güzel 2-3 tür besleme düşüncem var.Konunun takipçisiyim resim ve videoları merakla bekliyorum
Sağlıklı balıklar dilerim............

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aldemirimÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/10/2009
İl: Denizli
Mesaj: 675
aldemirimÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 03:14
[QUOTE=HasanKARAKUŞ]Tek kelimeyle hepsine ayrı ayrı KOCCAMAN bir maşallah diyorum sağlıklı ve bol yavrulu günler dilerim  [/QUOTE]



Teşekkür ederim Hasan bey,çok sağolun.


[QUOTE=bar0n]Maşallah mehmet abi çok güzeller emeklerinin karşılığını fazlasıyla alman dileğiyle. [/QUOTE]

Sağol Mustafa kardeşim,beğendiğine sevindim.Ne zaman geleceksin İkola yavrularını almaya,haber ver hazırlayayım.


[QUOTE=Ludendorff]

Tebrikler.İkolalarınız çok güzel .

[/QUOTE]

Sağolun Kerem bey.İnanın uzun uğraşlardan sonra bu kadar güzellerini bulmuşken kaçırmak olmazdı.
Birgün yem verirken parmaklarımı yemelerinden korkuyorum.Şaka bir yana keratalar çok hareketliler ama.


[QUOTE=ByTKN]Güzel akvaryum ölçüleri güzel türler.Herşey gönlünüzce olsun. [/QUOTE]

Sağolun Ali bey,beğendiğinize sevindim.Sizinde herşey gönlünüzce olsun.

aldemirim2011-07-22 03:26:44

[QUOTE=afatih]Mehmet Bey tebrik ederim.
Hobi hanenizi çok merak ettim mümkünse video paylaşabilirmisiniz.
Ayrıca bu güzel balıkların ve akvaryumların genel fotoğraflarını bekliyoruz.
Selamlar..
[/QUOTE]
 
Fatih bey hobihanem sizin gibi dostlara her zaman açıktır,beklerim.Yeni resimler ve videolar konusunda acele etmeyeceğim.Çünkü en güzel kareleri yakalayıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Bilirsiniz ki bu kerataları poz verirken yakalamak da oldukca zor.Ayrıca genel fotoğraf konusunda biraz cimri olduğumu söylemeliyim.Belki ilerde genel fotoğraflarımı da yayınlarım.


[QUOTE=siyi]Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar...[/QUOTE]

Teşekkür ederim Selim bey,sağolun.


[QUOTE=KESER]Hayırlı olsun, sağlıklı hobiler. [/QUOTE]

Teşekkürler Mustafa bey,elimizden geldiğinin fazlasını vermeye çalışıyoruz.
Onlarda bize bu güzellikleriyle cevap veriyorlar zaten.


[QUOTE=Deniz_Deniz]

Mehmet bey benimde canlı doğurandan bu güzelliklere geçişimde ki etki ve desteğinize yeniden teşekkürler, tüm balıklarınız muhteşem görünüyorlar, nazar değmesin maşallah. Evde sığdırabilecek bir yeri ilk bulduğumda :) muhteşem ikolalarınızın yavrularını da barındıracak yeni bir tank oluşturmam bu gidişle çok uzak değil gibi görünüyor. Tüm desteğiniz ve yardımlarınız için yeniden teşekkür ederim.

[/QUOTE]

İbrahim bey bu sözleri sizden duymak inanın gurur verici.Herşey bir yana bu hobinin insanları ortak bir noktada buluşturuyor olması çok güzel gerçekten.Yardım ve destek konusundaysa sonuna kadar yanınızdayım bunu bilin.
Siz akvaryumu kurduktan sonra balıklar size kendi gelmek isteyecektir zaten.Sizin bu konuda ne kadar titiz olduğunuzu iyi biliyorum çünkü.Bunu Red Rainbow Kasanga akvaryumunu kurarken gösterdiniz.
Sağlıklı balıklar.


[QUOTE=turgutak]

Bu güzellikleri forumda ne zaman paylaşacaksın merak ediyordum.Trop sevdasını aşıladıgın kadar balıklarına ve tankalarına gösterdiğin özeni yerinde görmeyi karşılarında cay yudumlamak bir o kadarda keyif verici.Tür ve kanları şek şübhe götürmyecek nitelikte sectiğin balıklar için seni kutluyorum..

Sarı yunus derken benide tropcu yaptın ya tebrik ederim....
Allah nazarlardan   saklasın gerci troplar resimlerde de söyleyecek söz bırakmamışlar kardeşim..
 
[/QUOTE]

İyi dileklerin için teşekkür ederim Turgut abi.
Hobihanemi ve balıklarımı canlı gören birisin ve her zaman çayımı içmeye bekliyorum.Bu kerataların karşısında yudumlanan çayın tadı da bir başka oluyor gerçekten.
Sana da bu Tropheus sevdasını aşılamış olmak,beraber birşeyleri paylaşıyor olmak benide çok mutlu ediyor.Çünkü hobi paylaştıkça güzelleşiyor ve ilerliyor.
Sağlıklı balıklar...


[QUOTE=Çağdaş 78] Mehmet bey masallah her tür ayrı güzel ve kendi türünün iyi örneklerinden.Tropheus sevdanızdan dolayıda sizi tebrik ederim ama bukadar güzel balıkları bizimle paylasmak için neden bukadar geç kaldınız?[/QUOTE]


Çağdaş bey çok uzun süredir tanıtım açıp açmamaktaki kararsızlığım nazara gelmekten korktuğum içindi.Gerçekten bu günlere gelmiş olmak bile benim için ayrı bir onur.Her bir tür özenle seçilmiştir ve renkleri ve formları takdire şayandır.Tabi buradan sizlerin huzurunuzda bana bu balıklara sahip olmamdaki çok saygıdeğer bir abime minnetlerimi sunarım.Desteğin,sabrın ve hoşgörün için tekrar teşekkürler.


[QUOTE=mehmet yılmaz] Mehmet abi maşallah demekten başka bişey diyemiyorum bu güzellikleri bir kere görme fırsatım oldu ama en yakın zamanda tekrar görmek istiyorum bu arada tecrübe ve bilgilerini benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim. . [/QUOTE]

Mehmet kardeşim sağolasın.Hobihaneme geldiğin gün yüzündeki ifadeyi hiç unutamıyorum.O kadar beğenmiştin ki bu her halinden belliydi.Ama sen oranın son halini görsen dahada çok beğeneceğine eminim.
Her zaman gel kardeşim beklerim,öyle seyretmeye falan değil biraz da yardım etmeye gel.


[QUOTE=KarabeY]Memleketimde böyle güzellikleri görünce gerçekten çok mutlu oluyorum. Abi, ALLAH kaza bela vermesin, bol bol yavrular nasip etsin. Özellikle Red reinbow çok güzel renkte.
Kocaman maşşallah.
[/QUOTE]
Celal bey merhaba,Denizli'li olduğunuza sevindim.Yani buraya yolunuz düşüyor demektir.Bir gelişinizde çayımı içmeye de beklerim.Balıkları yerinde canlı görme fırsatınız da olur ayrıca.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah,kimseye kaza bela vermesin.
Herkese bol yavrulu sağlıklı hobiler dilerim.
*Bu arada her ay Antalya'ya iş seyahatim oluyor.


[QUOTE=sonmezhk]
Tebrik ederim balıklarınız çok güzel görünüyor. Ama biraz daha resim eklerseniz daha iyi bir tanıtım olur.

Sağlıklı balıklar.


[/QUOTE]

Teşekkür ederim Hakan bey,sağolun.
Dediğim gibi resim konusunda çok aceleci davranmak istemiyorum.Sırf resim eklemek için değilde,en güzel kareleri yakalayıp beğeninize sunmak istediğimden dolayı az resim koydum.
Ama ileriki günlerde yine güzel kareler paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.
Saygılarımla...


[QUOTE=Deniz_Deniz]Mehmet bey'in bugüne kadar bu muhteşem yaratıkları bizlerle paylaşmamasının nedeni onun nazar korkusundan kaynaklanıyordu. Bu korkuyu atmış görünüyor, sadece şunu tavsiye edeceğim bundan sonra gelecek fotoları sabırsızlıkla bekleyin :) Bu arada resimlerde yeralan R.R. Kasangaların benim yavrularımın annesi olması nedeniyle ayrıca gurur duydum umarım benim bıcırıklarda annelerine çeker :)[/QUOTE]

İbrahim bey nazar konusundaki düşüncelerimi iyi bildiğiniz için benim yerime cevaplamışsınız teşekkürler.Ama bu korkuyu üstümden attım galiba,biraz gelişme var gibi
Evet resimde gördüğünüz Red Rainbow Kasanga dişilerinin yavrularını besliyorsunuz ve emin olun sizin elinizde onlar birer canavar olacak.


[QUOTE=alp_ay_]Denizli li biri olarak gurur duydum sizinle, kocaman bir maşallah tropheus larınıza.Malawi besleyen vede ileride beslemeyi düşündüğüm tropheus ların güzel örneklerini memleketimde görmek çok hoşuma gitti takipçinizim... umarım ileride balık konusunda yardımcı olursunuz bana saygılar[/QUOTE]

Sağolun Alpay bey,teveccühünüz.
Elimden geldiği kadar imkanlarım ölçüsünde hobimi yapmaya çalışıyorum ve sizlerden bu güzel sözleri duymak bana biraz daha cesaret ve destek veriyor.
Yolunuz düşerse mutlaka beklerim,tanışmış oluruz.
Destek ve bilgi konusunda da her zaman yardımcı olurum merak etmeyin.



[QUOTE=karo1978]Mehmet bey gerçekten tebrik ederim benimde evimin altında ufak bir hobi odam mevcut şimdilik 150*60*60 ve su dinlendirme tankım var orada inşallah benimde sizin kadar olnasada güzel 2-3 tür besleme düşüncem var.Konunun takipçisiyim resim ve videoları merakla bekliyorum
Sağlıklı balıklar dilerim............
[/QUOTE]

Teşekkürler Kahraman bey.
Size tavsiyem acele etmeyin ve herşeyi tam olarak yapın,eksik birşey kalmasın.İleride keşke bu böyle olsaydı demektense geç olsun güç olmasın.
İnşallah siz de bendeki türlerin daha güzellerine sahip olursunuz.Merakla bekliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mustafa UYARÇevrim Dışı

Kayıt: 19/11/2010
İl: Balikesir
Mesaj: 126
Mustafa UYARÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 10:28
MAşallah çok güzel balıklarınız renkleri türünün özelliklerini göstermeye yetiyor.Yerinizin genel bi fotosunu görmek isterim bol yavrulu günler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZCANLIÇevrim Dışı

Kayıt: 10/05/2010
İl: Denizli
Mesaj: 260
GÖKHAN ÖZCANLIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 15:10

Sonunda bu tanıtım konusunu açtığına çok sevindim. Verilen emeklerin harcanan çaba ve zamanın bizzat şahidi olarak biraz tebrik alman ve bu güzellikleri diğer hobici arkadaşlarımızla paylaşmanın zamanı gelmişti. Seni birkez daha buradan hobiye vermiş olduğun değerden ve ilgiden dolayı tebrik ederim. Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar dilerim.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bar0nÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1882
bar0nÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 15:18
Orjinalini yazan: bar0n
Maşallah mehmet abi çok güzeller emeklerinin karşılığını fazlasıyla alman dileğiyle.
[QUOTE=aldemirim]
Sağol Mustafa kardeşim,beğendiğine sevindim.Ne zaman geleceksin İkola yavrularını almaya,haber ver hazırlayayım.
[/QUOTE]

Abi valla gelirsem bu sefer kesin hanım beni eve almaz dönüşde :)) Kanmıyor artık iş çıkdı filan demem'e ama suç salih abinin benim değil hehehe o yüzden razaman'ın ilk haftası kısmetse gönderirsin. Ayrıca video bekliyoruz ikolalardan :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ertanÇevrim Dışı

Kayıt: 21/07/2008
İl: Ankara
Mesaj: 665
ertanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 15:20
Mehmet maşallah kardeşim mükemmel ötesi balıkların var,bukadar emek ve çaba sonucu ortaya muhteşem akvaryumlar ve görüntüleri çıkmış.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aldemirimÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/10/2009
İl: Denizli
Mesaj: 675
aldemirimÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 01:30
[QUOTE=mstf205]MAşallah çok güzel balıklarınız renkleri türünün özelliklerini göstermeye yetiyor.Yerinizin genel bi fotosunu görmek isterim bol yavrulu günler.[/QUOTE]

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Mustafa bey.
Sağlıklı balıklar dilerim...


[QUOTE=GÖKHAN ÖZCANLI]

Sonunda bu tanıtım konusunu açtığına çok sevindim. Verilen emeklerin harcanan çaba ve zamanın bizzat şahidi olarak biraz tebrik alman ve bu güzellikleri diğer hobici arkadaşlarımızla paylaşmanın zamanı gelmişti. Seni birkez daha buradan hobiye vermiş olduğun değerden ve ilgiden dolayı tebrik ederim. Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar dilerim.

[/QUOTE]

Sağol Gökhanım.Buranın bu hale gelmesinde benim kadar seninde çok emeğin var.Belki tek başıma olsam bu hale gelemezdi,hakkını ödeyemem.Bana katlandığın için sağol kardeşim.
Saygılarımla...


[QUOTE=bar0n]
Orjinalini yazan: bar0n
Maşallah mehmet abi çok güzeller emeklerinin karşılığını fazlasıyla alman dileğiyle.
[QUOTE=aldemirim]
Sağol Mustafa kardeşim,beğendiğine sevindim.Ne zaman geleceksin İkola yavrularını almaya,haber ver hazırlayayım.
[/QUOTE]

Abi valla gelirsem bu sefer kesin hanım beni eve almaz dönüşde :)) Kanmıyor artık iş çıkdı filan demem'e ama suç salih abinin benim değil hehehe o yüzden razaman'ın ilk haftası kısmetse gönderirsin. Ayrıca video bekliyoruz ikolalardan :)
[/QUOTE]


Mustafa yavruların bende emin ellerde merak etme.İşimi sağlama almak için boylanmalarını bekliyorum biliyorsun.Ama haftaya bebeklerine kavuşacaksın gibi görünüyor.
Umarım sende bu bebekleri büyütüp yavrularını görürsün.Güzel bir video çeker çekmez yayınlayacağım söz...


[QUOTE=ertan]Mehmet maşallah kardeşim mükemmel ötesi balıkların var,bukadar emek ve çaba sonucu ortaya muhteşem akvaryumlar ve görüntüleri çıkmış. [/QUOTE]

Ertan abi beni mahcup ediyorsun,güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Verdiğimiz emeklerin karşılığında sizlerden bunları duymak bile keyif veriyor inan.
Saygılarımla...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ERDAL AY / DESPAÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/12/2009
İl: Denizli
Mesaj: 809
ERDAL AY / DESPAÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 02:16
Mehmet kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah nazarlardan saklasın,
Bu iş için bizim denizli'de duayenimiz sensin,
Ben Yunus bakıcam dıye gıttıim turgut abının yanına sen benıde tropheuscu yaptın, pişman değilim ama bunuda belirteyim. Bir,iki, üç derken şimdi odanın halini gördükçe bazen kulaklarını çınlatmıyor değilim.
Ne dıyeyım kardeşim inşallah emeklerinin karşılığını alırsın, her ne kadar sana bir faydamız dokunmadıysa da inanki dualarım seninle, Allah utandırmasın.
 
Balık tercihlerinde senin çok rahatsız ettim belki kusura bakma, ama şimdi senin resimlerini görünce doğru kararlar verdiğimizi düşünerek daha bir mutlu oldum. İlk zamanlar biliyorsun tercih meselesi idi balık seçimimiz ama seninde dediğin gibi insan düşündüğünden de fazla güzelini bulunca dayanamayıp alıveriyor.
 
 
İnşallah hep birlikte Önce Denizli'de sonrada Tüm Türkiye'de bu işi layığı ile yaparız kardeş.
Allah kolaylık versin
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

turgutakÇevrim Dışı

Kayıt: 12/02/2010
İl: Denizli
Mesaj: 207
turgutakÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 13:23
[QUOTE=TROPHEUS EVI ]Mehmet kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah nazarlardan saklasın,
Bu iş için bizim denizli'de duayenimiz sensin,
Ben Yunus bakıcam dıye gıttıim turgut abının yanına sen benıde tropheuscu yaptın, pişman değilim ama bunuda belirteyim. Bir,iki, üç derken şimdi odanın halini gördükçe bazen kulaklarını çınlatmıyor değilim.
Ne dıyeyım kardeşim inşallah emeklerinin karşılığını alırsın, her ne kadar sana bir faydamız dokunmadıysa da inanki dualarım seninle, Allah utandırmasın.
 
Balık tercihlerinde senin çok rahatsız ettim belki kusura bakma, ama şimdi senin resimlerini görünce doğru kararlar verdiğimizi düşünerek daha bir mutlu oldum. İlk zamanlar biliyorsun tercih meselesi idi balık seçimimiz ama seninde dediğin gibi insan düşündüğünden de fazla güzelini bulunca dayanamayıp alıveriyor.
 
 
İnşallah hep birlikte Önce Denizli'de sonrada Tüm Türkiye'de bu işi layığı ile yaparız kardeş.
Allah kolaylık versin
 
[/QUOTE]
Çok Haklısın Erdal bey,Mehmet in ısraları ile tropheusa başladık,Bahsettiğin yunusları almaya geldiğinde masva yavruları Mehmetle seyrediyorduk hatırladım,Mehmet ısrarla masva aldırmıştı..
İyikide yunusları vermedik,Degerli bir trpoheuscu kazandı Denizli.   

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

radkayaÇevrim Dışı

Kayıt: 11/03/2011
İl: Giresun
Mesaj: 190
radkayaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 13:37
Akvaryum ölçüleri ve balıklarınız çok güzel. Tebrikler.
Ama aynı zamanda benim açımdan korkutucu. Çünkü bu kadar akvaryumun bakımı, su değişimi, beslenme..  Allah kolaylık versin.
Bende ilerde böyle bir hobi odası planlıyorum. Ama bu kadar zaman ayıramayacağımı düşünüyorum. Merak ediyorum bu kadar işi nasıl yapıyorsunuz. Bu işleri kolaylaştıracak bir düzeniniz var mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ERDAL AY / DESPAÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/12/2009
İl: Denizli
Mesaj: 809
ERDAL AY / DESPAÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 02:01
[QUOTE=turgutak] [QUOTE=TROPHEUS EVI ]Mehmet kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah nazarlardan saklasın,
Bu iş için bizim denizli'de duayenimiz sensin,
Ben Yunus bakıcam dıye gıttıim turgut abının yanına sen benıde tropheuscu yaptın, pişman değilim ama bunuda belirteyim. Bir,iki, üç derken şimdi odanın halini gördükçe bazen kulaklarını çınlatmıyor değilim.
Ne dıyeyım kardeşim inşallah emeklerinin karşılığını alırsın, her ne kadar sana bir faydamız dokunmadıysa da inanki dualarım seninle, Allah utandırmasın.
 
Balık tercihlerinde senin çok rahatsız ettim belki kusura bakma, ama şimdi senin resimlerini görünce doğru kararlar verdiğimizi düşünerek daha bir mutlu oldum. İlk zamanlar biliyorsun tercih meselesi idi balık seçimimiz ama seninde dediğin gibi insan düşündüğünden de fazla güzelini bulunca dayanamayıp alıveriyor.
 
 
İnşallah hep birlikte Önce Denizli'de sonrada Tüm Türkiye'de bu işi layığı ile yaparız kardeş.
Allah kolaylık versin
 
[/QUOTE]
Çok Haklısın Erdal bey,Mehmet in ısraları ile tropheusa başladık,Bahsettiğin yunusları almaya geldiğinde masva yavruları Mehmetle seyrediyorduk hatırladım,Mehmet ısrarla masva aldırmıştı..
İyikide yunusları vermedik,Degerli bir trpoheuscu kazandı Denizli.   
[/QUOTE]
Beni mahcup ediyorsun Turgut abi,
Benim tek kötü tarafım işimi layığı ile yapmak hepsi bu inanki
Görüşmek ümidi ile, çay içmeye bekliyorum
Kolay gelsin
Bu arada Tüm hobici arkadaşlarımda çey içmeye beklerim...
 
 
TROPHEUS EVI 2011-07-25 02:02:28

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

salih26Çevrim Dışı

Kayıt: 02/06/2006
İl: Eskisehir
Mesaj: 39
salih26Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 15:18
Sevgili Mehmet, öncelikle çok güzel kareler için tebrik ederim. Bu canlılara verdiğin emeği,zamanı,üzüntünü, sevgini bilen biri olarak balıklarına emin ellerde olduğunuda kanıtlıyorsun. Onlarda bu emeklerini görerek sana bu güzelliklerini sunuyor ve sunmaya devam edecekler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir