Çocuk Botu Seçmek


silametinÇevrim Dışı

Kayıt: 24/09/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 5
silametinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2019 03:56
Kış aylarına girerken herkesin gündemindeki en önemli maddelerden biri, kışlık giyim kuşamdaki eksikleri tamamlamak. Monttan, kazaklara, botlardan, kışlık aksesuarlara her alanda yeni sezon ürünleri bekleniyor. Çocuk sahibi olan insanlar ise hem kendileri hem de çocukları için kış alışverişinin peşinde. Peki çocuğunuza kışlık kıyafetler alırken nelere dikkat etmemiz gerekir? [URL=https://www.lilbugga.com/cocuk-bot]Çocuk botları[/URL] nasıl seçilir? Bu konuda biraz araştırma yaptım, bulduğum sonuçları sizinle paylaşmak istedim.

Ayaklarımız terleyen organlarımızdır, bu nedenle iyi bir kışlık botun terletmeyen yapıda olması ve nefes alıyor olması önemlidir. Pek çok kışlık bot modelinde anti-bakteriyel ve mikropları engelleyen özellikler olduğunu fark edeceksiniz. Bu türden kışlık bot modellerini tercih etmeniz, hem ayak kokusunu engelleyecek hem de ayaklarınız terden nemlendiğinde diğer ayak problemlerini (mantar gibi) önlemede yardımcı olacaktır. Aynı konuyu bir de çocuğunuz için düşünün, çocukların ayakları da yeni yeni geliştiği ve sürekli hareket halinde oldukları için hassas ve terlemeye karşı önlem almamız gereken yapıdalar.

Çocuk botu seçiminde özellikle botlarda dikkat edilmesi gereken nokta botların sert ayakkabı olması nedeniyle alt tabanlarının yumuşak malzemeden yapılmış olanlarının alınmasıdır. Botlar bize yürüme esnasında bize yeteri kadar elastike sağlayamayabilirler. Bu sebepten dolayı bot ayakkabılarda ayaktaki alt tabandaki malzemenin yumuşak bir malzeme olması ön plana çıkmaktadır. Kışlık ayakkabı kullanımda botlara geçildikçe Elastiketin azalmamasına önem göstermek ve yürüyüş esnasında çocuğun esnekliğine katkı sağlaması ön planda önemlidir.

Kış aylarında özellikle kar yağışının ve buzlanmanın yoğun olarak yaşandığı yerlerde ikamet ediyorsanız tuhaf kayma görüntüleri, üzücü düşüşler ve benzer küçük kazalar yaşamamak için seçeceğiniz kışlık botun tabanının zemine kuvvetle temas etmesi gerekir. Kaymaz tabanlı botlar konforlu ve güvenli bir yürüyüş deneyimi sağlar. Kışlık botun dış tabanı için kaymalara karşı en çok tercih edilen malzeme kauçuktur. Tabanı kauçuk olan modellerle daha güvenli bir biçimde yürüyebilirsiniz.

Örneğin, bir sitede görüp çocuğuma kış için şimdiden aldığım şu [URL]mavi spor kışlık bot[/URL], gayet düzgün duruyor ve görünüşü de şimdiden çocuğumun çok hoşuna gitti. Sizlere de tavsiye ederim.[EDIT]silametin,2019-10-11 03:56:53[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir