CES Akvaryum Kadıköy


EldurmazÇevrim Dışı

Yönetici
[B]10260,1[/B] [C]2,2,119483[/C] [B]10743,3[/B]
Kayıt: 29/11/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 2182
EldurmazÇevrim Dışı
Yönetici
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2014 21:03
Merhaba arkadaşlar.Dün akşam Kadıköy'de tesadüf eseri CES Akvaryum'un yeni şubesini gördüm.Vaktim kısıtlıydı ama girip bakmadan geçmedim.Bitkiler ve bitkili akvaryum ekipmanları için ayrı oda,resif canlıları için ayrı bölüm yapmışlar.Tatlı su canlıları içinse koskoca bir alt katları var.Akvaryumlar temiz,canlılar iyi bakılmış,sağlıklıydılar.Her zaman ki gibi elemanları güler yüzlü,ilgili ve bilgili.Ayrıca bayan elemanları da var ki iş için çalışan,konudan uzak değil Türkiye'de az görülen tipte bayan hobiciler.Acelem var dememe rağmen sanki bir arkadaşınızın evine gitmiş gibi "vallahi çay içmeden bırakmam,kahve de var,bari su içseydiniz" gibi sözleri ve sıcak davranışları benim çok hoşuma gitti.Zaten daha önce CES'in diğer şubelerine yolu düşmüş olan arkadaşlar bu ilgiye aşinalardır.Alel acele birkaç fotoğraf çekip çıktım.Aklımda kalan türleri şöyle sıralayacak olursam:
-Apistogramma panduro
-Apistogramma agassizi
-Apistogramma trifasciata
-Arawona
-Flowerhorn
-Pek çok tür kerevit
-Kaplan balığı
-Pek çok tür toprak yiyen
-Keyhole
-Birkaç tür tropheus
-Leleupi
-Envai çeşit lepistes
-Envai çeşit tetra
-Japon balıkları
-Pek çok Afrika cichlidi şeklinde liste uzar gider.Bitkileri de oldukça iyi durumdaydı.İstanbul'da muhakkak gidilmesi gereken akvaryumcular listesinin bana kalırsa ilk sıralarında olan bir dükkan olmuş.Yolu düşenler muhakkak uğrasın derim ...












Adres:Misak-ı Milli Sokak/Kadıköy. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

prisonbreakÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/01/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 938
prisonbreakÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2014 21:33
Evet bende bugün gittim. Balık çeşidi çok fazla bitki çeşidi de çok güzeldi. Müşterilere karşı çok cana yakın ve çok ilgileniyorlar orada çalışan arkadaşlara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Diğer akvaryumculara nazaran müşteriyle çok iyi ilgileniyorlar ve insanları özellikle kandırmıyorlar. Ocean dondurulmuş tablet yemlerin kısa sürede geleceğini öğrendim. Ayrıca açık yemde satıyorlar.
Teşekkürler CES Akvaryum mağazaları

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir