Balıklarda Renk ve Pigmentasyon maddeleri.


GhostKoiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/02/2012
İl: Antalya
Mesaj: 4259
GhostKoiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2021 17:20
İlk alıntıladığınız yazının linki sanırım çalışmıyor. ".....İstenilen düzeyde renklenmenin sağlanabilmesi için genetik ıslahın yanında, balık rasyonlarına doğal veya sentetik renk maddeleri katma zorunluluğu vardır. kaynakziraatci.com"

[QUOTE=braweheart]font ="Apple-style-span" face="'Helvetica Neue', Arial, sans-serif" size="3"span ="Apple-style-span" style="line-height: 14px; white-space: nowrap;"a href="http://sinop.academia.edu/gayedo%C4%9Fan/Papers/731181/BALIK_YEMLERINDE_DOGAL_KAROTENOID_KAYNAKLARININ_KULLANIMI" target="_blank"bhttp://sinop.academia.edu/gayedo%C4%9Fan/Papers/731181/BALIK_YEMLERINDE_DOGAL_KAROTENO/bID_KAYNAKLARININ_KULLANIMI/a/span/fontdivfont ="Apple-style-span" face="'Helvetica Neue', Arial, sans-serif" size="3"sanırım orjinal kaynak bu./font/div[/QUOTE]

Bu verdiğiniz link tamamıyla ayrı bir yazıya ait olmakla birlikte yararlı bir yazı. Hatta konuyla daha doğrudan ilgili. Keşke onu da açıp yayınlamış olsaydınız. (11 sayfa)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

braweheartÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 330
braweheartÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2021 21:53
[QUOTE=lemur]İlk alıntıladığınız yazının linki sanırım çalışmıyor. ".....İstenilen düzeyde renklenmenin sağlanabilmesi için genetik ıslahın yanında, balık rasyonlarına doğal veya sentetik renk maddeleri katma zorunluluğu vardır. kaynakziraatci.com"



Bu verdiğiniz link tamamıyla ayrı bir yazıya ait olmakla birlikte yararlı bir yazı. Hatta konuyla daha doğrudan ilgili. Keşke onu da açıp yayınlamış olsaydınız. (11 sayfa)[/QUOTE][QUOTE=lemur]İlk alıntıladığınız yazının linki sanırım çalışmıyor. ".....İstenilen düzeyde renklenmenin sağlanabilmesi için genetik ıslahın yanında, balık rasyonlarına doğal veya sentetik renk maddeleri katma zorunluluğu vardır. kaynakziraatci.com"



Bu verdiğiniz link tamamıyla ayrı bir yazıya ait olmakla birlikte yararlı bir yazı. Hatta konuyla daha doğrudan ilgili. Keşke onu da açıp yayınlamış olsaydınız. (11 sayfa)[/QUOTE]

Merhaba, ilk makalenin kaynağı site malesef geçen zaman zarfında faaliyetini durdurmuş...ikinvi link için tavsiyesinizi dikkate alıp uygun bir zamanda alıntılarım.Selamlar.

Teşekkür Edenler: [T]125030,lemur[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir