Art Akua Yemleri Hk.


ibrahimsarıÇevrim Dışı

Kayıt: 30/03/2010
İl: Bursa
Mesaj: 389
ibrahimsarıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2013 12:57
Art akua yemleri ile ilgili nette rastladığım makaleyi burasa paylaşmak istedim takdir siz değerli arkadaşların.Saygılar iyi hobiler.

Değerli arkadaşlarım.Art Akua yem son 4 ayda ülkemizin gurur kaynağı olmuştur.Ham maddede chlorella,artemia,rotifer vs. oldukça iddialı olan Art Akua şirketinin yemleri Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerinde Türkiyedekinden kat kat fazla kullanılmakta ve satılmaktadır.Her çeşiit balık için yemleri mevcuttur ve içerik sera,tetra gibi firmalardan çok çok üstün olup Hikari,Dainichi ile rahatlıkla kıyaslanacak hatta kullananın farkı göreceği ülkemizin gurur kaynağıdır.Lütfen bu yeme sahip çıkalım.Hiç olmazsa ön yargıyla yaklaşmayalım ... Saygılarımla .../ Uğur GÜRBÜZ

MALAWI CICHLID BÜYÜTME YEMİ

Genç Malawi cichlidlerinin hızlı ve sağlıklı gelişimini sağlar.


Sindirilebilir yüksek kaliteli hayvansal protein (Crustacealar, Copepodlar) ve doğal vitamin ve minerallerce zengindir. Önemli oranda Spirulina, Chlorella ve Schizochytrium alglerini içermektedir.


Suda çabuk çözünmez ve kirlilik oluşturmaz. Hormon içermez. Hiçbir ek gıdaya ihtiyaç yoktur.


İçindekiler

Balık ve Balık Ürünleri (Düşük ısıyla üretilmiş yüksek proteinli birinci sınıf balık unu), Tahıllar (Tümü yerli ürünlerden olan; Buğday unu, Buğday glüteni, Mısır glüteni, Soya küspesi, Baklagiller, Pirinç unu), Bitkisel ve Hayvansal Yağlar (Ekstra Kaliteli Balık yağı), Yumuşakçalar ve Kabuklular (Atlantik orjinli Krill unu, Rusya’nın en soğuk bölgesi Sibirya’dan zengin besin içerikli Gammarus unu, Akdeniz Kalamar unu), Mayalar [Ekmek mayası (Saccharomyces cerevisiae)], Algler [yüksek yağ oranlı ve zengin doymamış yağ asitleri içerikli alg (Schizochytrium sp.), yüksek protein ve karotenoid madde içerikli algler (Chlorella sp. ve Spirulina sp.)], Sebzeler ve Meyveler (Sarımsak, Ispanak, Brokoli, Bezelye, Pazı, Lahana, Bal Kabağı, Marul, Maydanoz, Dereotu, Nane, Domates, Kırmızı Biber, Kırmızı Pancar, Havuç, Kudret Narı, Muz, Portakal vb.,), Şifalı Bitkiler (Ginseng, Adaçayı, Anason, Kekik, Zencefil, Kimyon, Çemen ve Biberiye), Vitamin Premiksi (Rovimix ve ek olarak L-ascorbyl-2-polyphosphate, C Vitamini ile Yüksek miktarda DL Alphatocopherol, E Vitamini), Mineral Premiksi (Remineral), Küf Önleyici (Mold-Nil Mc Dry), DL-Methionine, Choline Cloride, Carophyl Pink (%8).

Günlük Kullanım

Malawi cichlidleri için özel olarak hazırlanan 1 mm soğuk ekstrude karma yemdir. Günde iki veya üç sefer yedirerek verilmelidir. Küçük Malawilerde balık ağırlığının % 5-10’una kadar, daha büyük Malawilerde balık ağırlığının % 2-6’sına kadar beslenmesi sağlıklıdır.

Hangi türler yiyebilir?


Tüm Cichlid ailesi için özellikle Malawi gölü cichlidleri için 2 cm’den sonra büyütme yemi olarak kullanılabilir.

MBUNALAR; Demosoni, Sarı Prenses, Afra, Mavi Prenses, Snow Prenses, Zebra, Mpanga, Flavus vb., HAPLOCHROMİS; Yunus, Ahli, Moorii, Azureus, Venüstüs, Electra, Borleyi, Livingstonii vb., İMPARATOR TÜRLERİ; S. İmparator, Red Rubin, Aulonocara Korneliae, Aulonocara Baenschi, Aulonocara Jacopfreibergi, Aulonocara Maylandi vb.


Değerli arkadaşlarım.Art Akua yem son 4 ayda ülkemizin gurur kaynağı olmuştur.Ham maddede chlorella,artemia,rotifer vs. oldukça iddialı olan Art Akua şirketinin yemleri Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerinde Türkiyedekinden kat kat fazla kullanılmakta ve satılmaktadır.Her çeşiit balık için yemleri mevcuttur ve içerik sera,tetra gibi firmalardan çok çok üstün olup Hikari,Dainichi ile rahatlıkla kıyaslanacak hatta kullananın farkı göreceği ülkemizin gurur kaynağıdır.Lütfen bu yeme sahip çıkalım.Hiç olmazsa ön yargıyla yaklaşmayalım ... Saygılarımla .../ Uğur GÜRBÜZ MALAWI CICHLID BÜYÜTME YEMİ Genç Malawi cichlidlerinin hızlı ve sağlıklı gelişimini sağlar. Sindirilebilir yüksek kaliteli hayvansal protein (Crustacealar, Copepodlar) ve doğal vitamin ve minerallerce zengindir. Önemli oranda Spirulina, Chlorella ve Schizochytrium alglerini içermektedir. Suda çabuk çözünmez ve kirlilik oluşturmaz. Hormon içermez. Hiçbir ek gıdaya ihtiyaç yoktur. İçindekiler Balık ve Balık Ürünleri (Düşük ısıyla üretilmiş yüksek proteinli birinci sınıf balık unu), Tahıllar (Tümü yerli ürünlerden olan; Buğday unu, Buğday glüteni, Mısır glüteni, Soya küspesi, Baklagiller, Pirinç unu), Bitkisel ve Hayvansal Yağlar (Ekstra Kaliteli Balık yağı), Yumuşakçalar ve Kabuklular (Atlantik orjinli Krill unu, Rusya’nın en soğuk bölgesi Sibirya’dan zengin besin içerikli Gammarus unu, Akdeniz Kalamar unu), Mayalar [Ekmek mayası (Saccharomyces cerevisiae)], Algler [yüksek yağ oranlı ve zengin doymamış yağ asitleri içerikli alg (Schizochytrium sp.), yüksek protein ve karotenoid madde içerikli algler (Chlorella sp. ve Spirulina sp.)], Sebzeler ve Meyveler (Sarımsak, Ispanak, Brokoli, Bezelye, Pazı, Lahana, Bal Kabağı, Marul, Maydanoz, Dereotu, Nane, Domates, Kırmızı Biber, Kırmızı Pancar, Havuç, Kudret Narı, Muz, Portakal vb.,), Şifalı Bitkiler (Ginseng, Adaçayı, Anason, Kekik, Zencefil, Kimyon, Çemen ve Biberiye), Vitamin Premiksi (Rovimix ve ek olarak L-ascorbyl-2-polyphosphate, C Vitamini ile Yüksek miktarda DL Alphatocopherol, E Vitamini), Mineral Premiksi (Remineral), Küf Önleyici (Mold-Nil Mc Dry), DL-Methionine, Choline Cloride, Carophyl Pink (%8). Günlük Kullanım Malawi cichlidleri için özel olarak hazırlanan 1 mm soğuk ekstrude karma yemdir. Günde iki veya üç sefer yedirerek verilmelidir. Küçük Malawilerde balık ağırlığının % 5-10’una kadar, daha büyük Malawilerde balık ağırlığının % 2-6’sına kadar beslenmesi sağlıklıdır. Hangi türler yiyebilir? Tüm Cichlid ailesi için özellikle Malawi gölü cichlidleri için 2 cm’den sonra büyütme yemi olarak kullanılabilir. MBUNALAR; Demosoni, Sarı Prenses, Afra, Mavi Prenses, Snow Prenses, Zebra, Mpanga, Flavus vb., HAPLOCHROMİS; Yunus, Ahli, Moorii, Azureus, Venüstüs, Electra, Borleyi, Livingstonii vb., İMPARATOR TÜRLERİ; S. İmparator, Red Rubin, Aulonocara Korneliae, Aulonocara Baenschi, Aulonocara Jacopfreibergi, Aulonocara Maylandi vb.

Teşekkür Edenler: [T]69302,ÖzcanÖzkan[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tlgtckÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2367
tlgtckÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 18:01
Yemler bitsin bu yemi de deneyecegim... Akvaryumcularda daha satılmıyor ART AKUA GALİBA

Türk malı mı? Malzemeler Türkiye'den mi temin ediliyor?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umit-GÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 657
Umit-GÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 19:17
Yem tük malı ancak bulmak çok zor , Gemma yı da yerli diye aldım ancak hepsi çöpe gitti , ne discus yada yavru yemini yediremedim balıklarıma maalesef,

Artakua içinse daha olumlu yorumlar, bulabilirsem bir iki çeşidini almayı düşünüyorum,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tlgtckÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2367
tlgtckÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 19:18
Bu yeme alışma sorunu da var galiba. Ben tetra spırulına aldım. Balıklar sevmedi zor yiyorlardı ilk günler. Şimdi yine yiyorlar ama çok iştahlı degiller.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hakan ŞAHANÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/09/2010
İl: Izmir
Mesaj: 722
Hakan ŞAHANÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 17:09
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve 1,5-2 cm olan duboisilerim şu sıralarda 6-7 cm oldula,besin değeri ve içerik bence süper birde Türk malı olması benim için ilk önemli etken herkese tavsiye ederim.




[QUOTE=tlgtck]Bu yeme alışma sorunu da var galiba. Ben tetra spırulına aldım. Balıklar sevmedi zor yiyorlardı ilk günler. Şimdi yine yiyorlar ama çok iştahlı degiller.

[/QUOTE]

Tolga bey konu yemle alakalı değil bence,balık hangi yeme alışırsa o yemi yemek istiyor buda gayet doğal bizlerde bile aynıdır başka bir yörenin yemeğine göz ucuyla bakarız çoğu zaman.Ama karnımız aç ise ozamn yemeğin ne olduğu farketmiyor :)

Bu yeme alışma kısmında bende yaşadığımdan söylüyorum,en kısa ve net yöntem 2-3 gün aç bırakmak.Ondan sonraki dönemde balık yeni yeminizi önceki yeminiz gibi yemeye başlıyacaktır.

+1: [T]191682,Coolermaster34[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hersanliÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 06/03/2010
İl: Kocaeli
Mesaj: 893
hersanliÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 21:21
Art akua diskus büyütme yeminini yaklaşık 3 aydan buyana kullanmaktayım.Bence çok kaliteli bir yem.Corydoras yavrularıma verdiğim günden buyana büyümelerinde ve renklenmelerinde farklılık gördüm. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tlgtckÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2367
tlgtckÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 12:01
JBL güzel bir tablo yapmış

http://www.petgarden.com.tr/images/JBL_Yemler.jpg

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ibrahimozelÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/04/2006
İl: Yurtdisi
Mesaj: 656
ibrahimozelÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 16:23
Merhaba Art Akua yemlerini İstanbul'da Maltepe'de satıyorum. İlgilenen arkadaşlar uğrayabilir veya sipariş verebilirler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mert AykutaÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]9583,1[/B] [B]8635,3[/B]
Kayıt: 17/12/2011
İl: Izmir
Mesaj: 483
Mert AykutaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 03:49
Bu yemlerin kalitesini ve balıkların gelişiminde ki faydasını bir kaç arkadaşım ve abimden duydum.En kısa zamanda tropheus büyütme yeminden edinmeyi düşünüyorum.Ayrıca yerli malı olması da ilgimi çeken farklı bir nokta.Fakat fiyatlar biraz pahalı gibi,söylendiği kadar kaliteliyse değecektir diye düşünüyorum.Ayrıca distrübitör firmanın verdiği fiyatların belirlediği satış fiyatına çok yakın olmasıda cabası.Bu şekilde birçok akvaryumcunun bu ürünü raflarına koymaya sıcak bakacağını düşünmüyorum.Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tlgtckÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2367
tlgtckÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 10:26
Hangi tür balıkarı kullanıldıgı belirtilmemiş birçok yemde belirtmiyor kullandıkları balık türlerini
Balık unu yerine Omega One yeminde söyledigi gibi denizden çıkan taze balıkları kullanmak gerek.


Teşekkür Edenler: [T]117726,fatih0687[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mustafatemizelÇevrim Dışı

Kayıt: 10/11/2006
İl: Bursa
Mesaj: 102
mustafatemizelÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2013 00:57
Bende ocak ayında malawi anaç yeminden aldım artakua'nın ve gayette memnun kaldım balıklarım severekte yemekteler tavsiye ederim.Yavrularım içinde en yakın zamanda malawi büyütme yeminden alıcam eminim faydası olucaktır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DuffyÇevrim Dışı

Kayıt: 11/10/2012
İl: Izmir
Mesaj: 273
DuffyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2013 13:46
Yaklasık bi aydır 50 adet red rainbow kasangalarıma verıyorum art akua yemini hem yavru yemi yetıskın yemi renklendırme yemı hepsı mevcut hatta L serısı vatozlarımada art akua etçil dip yemini kullanıyorum çok memnunum ve troplarımın rengi harıka oldu MAŞALLAH tavsıye ederım saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

citronxÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/11/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 5773
citronxÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 02:18
Discus için kullanan ve olumlu yada olumsuz görüşlerini paylaşanlar olursa seviniriz. Ben de birkaç kişiden kalitesi hakkında olumlu şeyler duydum ama hep tropheus besleyen kişilerdi duyduklarım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tropheus kingÇevrim Dışı

Kayıt: 06/07/2013
İl: Manisa
Mesaj: 230
tropheus kingÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2013 13:41
Art Akua'nın tüm yemlerini, İzmir Adisa Akvaryum'da bulabilirsiniz.www.adisaakvaryum.com

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir