Acemi Bitkili Akvaryum


decaÇevrim Dışı

Kayıt: 24/01/2017
İl: Istanbul
Mesaj: 24
decaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2017 13:19
[QUOTE=ZayaZ]Siz acemiyseniz ben neyim o zaman? Mükemmel bir düzenleme... Tebrik ederim... [:iyi:][/QUOTE]

Estağfurullah Teşekkür ederim.. Yaklaşık 6 , 7 yıl önce balık beslediğim oldu ama bitki akvaryumu tamamen farklı bir şeymiş. İnternet üzerinde gördüğüm görseller sayesinde heves ettim ve bir anlık kararla başladım. İnternet üzerindeki görseller le alakası yok ama en azından dedim ki bitki akvaryumları ile ilgili biraz bilgim ve tecrübem olsun sonra güzel bir tasarım yapmak niyetindeyim. Sağolsun nişanlım in da desteği ve fikirleriyle bu hale geldi :) şuan her gün için resim çekiyorum ileride bu resimleri ufak bir videoya da çevirmeyi düşünüyorum. Geçmişten geleceğe diye :))
Şunu söylemeliyim gerçekten çok güzel bir hobi. İşte olduğum her dakika aklım evdeki akvaryumum da 😊

Tekrar teşekkür ederim yorumunuz mutlu etti.

Sizede iyi hobiler dilerim. Forum daki bilgiler çok etkili. Bazı bilgiler için dersiniz kimyacı olmak lazım :) ama zamanla öğreniliyor tek eksiğim uygulamada görsem çabuk kaparım ama sözel biraz zor oluyor.

Beğenenler: [T]193674,ZayaZ[/T]
+1: [T]193674,ZayaZ[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BedbinÇevrim Dışı

Kayıt: 08/05/2013
İl: Izmir
Mesaj: 410
BedbinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2017 14:46
[QUOTE=deca]Peki bu bahsedilen malzemeleri nereden alabilirim çünkü hepsi kimyasal maddeler böyle birşey hakkında daha önce hiç bir bilgim yoktu nereden nasıl alabilirim ? İstanbul Beylikdüzün de oturuyorum.
[/QUOTE]
istanbulda olan arkadaşlar yardımcı olacaktır,linkini verdiğim konuda temin edebileceğiniz yerler yazıyordu. Zirai ilaç satan tarım işi yapan yer yoksa çevrenizde internetten sipariş verebilirsiniz. Kiloları 8-20 lira arası değişiyor. Temel besinler olan nitrat,fosfat ve potasyumu bu şekilde kullanın. Onun dışında mikro element ve demir gübresini markalı satın almanız daha iyi olur. Konular çok uzadığı için insan üşenebiliyor tamamını okumaya fakat baştan sona okursanız temininden kullanımına kadar her detay mevcut. Yinede tercih sizin.

Beğenenler: [T]193536,deca[/T]
Teşekkür Edenler: [T]193536,deca[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

decaÇevrim Dışı

Kayıt: 24/01/2017
İl: Istanbul
Mesaj: 24
decaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2017 17:53
[QUOTE=Bedbin]
istanbulda olan arkadaşlar yardımcı olacaktır,linkini verdiğim konuda temin edebileceğiniz yerler yazıyordu. Zirai ilaç satan tarım işi yapan yer yoksa çevrenizde internetten sipariş verebilirsiniz. Kiloları 8-20 lira arası değişiyor. Temel besinler olan nitrat,fosfat ve potasyumu bu şekilde kullanın. Onun dışında mikro element ve demir gübresini markalı satın almanız daha iyi olur. Konular çok uzadığı için insan üşenebiliyor tamamını okumaya fakat baştan sona okursanız temininden kullanımına kadar her detay mevcut. Yinede tercih sizin.[/QUOTE]

Aslında iki kez okudum ama demekki o kısmı atlamışım . Bakacağım tekrar teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir