ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Şubat 2024 23:12
Toplam Mesaj:
280 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Sedat Demir
Doğum Tarihi:
14 Nisan 1980
İl:
Bursa
Meslek:
İnsan Kaynakları Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Selamlar
Sedat Demir
SON 10 MESAJI
Beta Balığım Sürekli Dipte Yatıyor
Merhaba,
Yem olarak ne kullanıyorsunuz? Betalar protein ağırlıklı yem, mümkünse canlı yem tercih ederler. Protein ağırlıklı kuru yem veriyor, hiç canlı yem vermiyorsanız bu formunu zamanla kaybetmesine sebep olabilir.
Selamlar
Merhaba,
Yem olarak ne kullanıyorsunuz? Betalar protein ağırlıklı yem, mümkünse canlı yem tercih ederler. Protein ağırlıklı kuru yem veriyor, hiç canlı yem vermiyorsanız bu formunu zamanla kaybetmesine sebep olabilir.
Selamlar
Ana Ve Çocukları Gezmelerde :)
[QUOTE=akebono]
Eşinden ve çocukarından ayrı baba oldukça kızgın, onlara kavuşacağı günü iple çekiyor :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162105521.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162106481.jpg[/IMG]
Ana ve çocukları bir o kadar mutlu görünüyorlar. Hatta gezmelere çıkmışlar :)
[:nazar:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162109341.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162110171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162110591.jpg[/IMG][/QUOTE]
Maşallah, yavrularınızı güle güle büyütün.
Benim dikkatimi çeken, suyu nasıl berrak tuttuğunuz. Benim de güney amerikan beslediğim zamanlar oldu. Ancak su zamanla sarı renge dönüyor. Sizin fotolarda suyun rengi normal gördüğüm kadarıyla.
Selamlar[EDIT]sede,2017-01-18 08:40:31[/EDIT]
[QUOTE=akebono]
Eşinden ve çocukarından ayrı baba oldukça kızgın, onlara kavuşacağı günü iple çekiyor :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162105521.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162106481.jpg[/IMG]
Ana ve çocukları bir o kadar mutlu görünüyorlar. Hatta gezmelere çıkmışlar :)
[:nazar:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162109341.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162110171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103794/171220162110591.jpg[/IMG][/QUOTE]
Maşallah, yavrularınızı güle güle büyütün.
Benim dikkatimi çeken, suyu nasıl berrak tuttuğunuz. Benim de güney amerikan beslediğim zamanlar oldu. Ancak su zamanla sarı renge dönüyor. Sizin fotolarda suyun rengi normal gördüğüm kadarıyla.
Selamlar[EDIT]sede,2017-01-18 08:40:31[/EDIT]
Cüce Amerikan Dünyası
[QUOTE=erdemoguz]Bende alacağım o setten tek sorunum hava motoru sesi. [:(((] Ona çare bulamadan alamıyorum. Ultra sessiz bir hava motoru önerisi olan varmı ?[/QUOTE]
http://www.hepsiburada.com/eheim-3701-akvaryum-hava-motoru-p-HBV000001EP8G?magaza=Atakanpetshop&wt_gl=cpc.nelk.petshop.pla&gclid=CjwKEAiAyanCBRDkiO6M_rDroH0SJAAfZ4KLyHTBxZaB4LuiQpzJGjAPfqgLmR_Dq0kqwBA0VK79mxoCfcPw_wcB
Eheim hava motorunu tavsiye ederim. Ultra sessizdir :) ama biraz pahalı..
[QUOTE=erdemoguz]Bende alacağım o setten tek sorunum hava motoru sesi. [:(((] Ona çare bulamadan alamıyorum. Ultra sessiz bir hava motoru önerisi olan varmı ?[/QUOTE]
http://www.hepsiburada.com/eheim-3701-akvaryum-hava-motoru-p-HBV000001EP8G?magaza=Atakanpetshop&wt_gl=cpc.nelk.petshop.pla&gclid=CjwKEAiAyanCBRDkiO6M_rDroH0SJAAfZ4KLyHTBxZaB4LuiQpzJGjAPfqgLmR_Dq0kqwBA0VK79mxoCfcPw_wcB
Eheim hava motorunu tavsiye ederim. Ultra sessizdir :) ama biraz pahalı..
Severum Üretme Tecrübem
[QUOTE=Özgehkn]Bendede green severum var birinin karnı göçük yüzgeçin biride yaralanma var bir günde oldu yarısı yok 10 gün önce yumurta döktüler sonra yediler sp besliyorum simdi bidaha ne zaman yumurta dökerler hangisi dişi hangisi erkek balık hastamı kafam karıştı baya yardımcı olursanız sevinirim [:?][:'(][/QUOTE]
Bahsettikleriniz bir çok olasılığı içeriyor. Karnının göçük olması iç paraziti gösterir. Ancak severumlarda bu daha önce benim başıma gelmedi. Karnı göçük olan balıklar yeme karşı isteksiz oluyorlar. Eğer yem de yemiyorsa iç parazit için tedaviye başlanmalı. Forumda tedavi yöntemleri ile ilgili araştırma yapabilirsiniz.
Yüzgeçte yaralanma varsa, severumlar kendi aralarında zaman zaman sertleşebiliyorlar. Özellikle üreme dönemlerinde çevrelerindeki balıklara karşı toleransları pek olmuyor. Akvaryumunuz ufaksa ve çiftleşen balıkların dışındaki balıklar yumurtlama alanından uzaklaşamıyorsa bu tür yaralanmalar kaçınılmaz olur.
Severumların yumurtalarını yemesi ise stresten ya da yumurtaların başına birşey gelecek korkusundan olabilir. Tahminimce akvaryumunuz severum beslemek için yeterli hacme sahip değil. Uygun ortamda severumların 2-3 haftada bir yumurta döktüklerini okumuştum. Ancak yavrulara yer açmak için akvaryumu böldüğümden olsa gerek benim balıklar da bir daha yumurtlamadı. Green severumlarda erkek - dişi ayırımını çok bilmiyorum. Goldlarda çok basit. Yüz kısmında kırmızı noktalar çok ise erkek, düz sarı ise dişi oluyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
selamlar
[QUOTE=Özgehkn]Bendede green severum var birinin karnı göçük yüzgeçin biride yaralanma var bir günde oldu yarısı yok 10 gün önce yumurta döktüler sonra yediler sp besliyorum simdi bidaha ne zaman yumurta dökerler hangisi dişi hangisi erkek balık hastamı kafam karıştı baya yardımcı olursanız sevinirim [:?][:'(][/QUOTE]
Bahsettikleriniz bir çok olasılığı içeriyor. Karnının göçük olması iç paraziti gösterir. Ancak severumlarda bu daha önce benim başıma gelmedi. Karnı göçük olan balıklar yeme karşı isteksiz oluyorlar. Eğer yem de yemiyorsa iç parazit için tedaviye başlanmalı. Forumda tedavi yöntemleri ile ilgili araştırma yapabilirsiniz.
Yüzgeçte yaralanma varsa, severumlar kendi aralarında zaman zaman sertleşebiliyorlar. Özellikle üreme dönemlerinde çevrelerindeki balıklara karşı toleransları pek olmuyor. Akvaryumunuz ufaksa ve çiftleşen balıkların dışındaki balıklar yumurtlama alanından uzaklaşamıyorsa bu tür yaralanmalar kaçınılmaz olur.
Severumların yumurtalarını yemesi ise stresten ya da yumurtaların başına birşey gelecek korkusundan olabilir. Tahminimce akvaryumunuz severum beslemek için yeterli hacme sahip değil. Uygun ortamda severumların 2-3 haftada bir yumurta döktüklerini okumuştum. Ancak yavrulara yer açmak için akvaryumu böldüğümden olsa gerek benim balıklar da bir daha yumurtlamadı. Green severumlarda erkek - dişi ayırımını çok bilmiyorum. Goldlarda çok basit. Yüz kısmında kırmızı noktalar çok ise erkek, düz sarı ise dişi oluyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
selamlar
Severum Üretme Tecrübem
[QUOTE=erhangunay] hocam selamlar.bendeki disi severum yem yemiyor, fazla gezmiyo pek bi keyfi yok.yarası beresi falan da yok bedeninde...yapabileceğim bisi varmi...[/QUOTE]
Bendeki dişilerden birisi de yem yemedi bir iki gün. Sonra normale döndü. Tabi görmeden birşey söylemek zor. Umarım geçici bir durumdur.
[QUOTE=erhangunay] hocam selamlar.bendeki disi severum yem yemiyor, fazla gezmiyo pek bi keyfi yok.yarası beresi falan da yok bedeninde...yapabileceğim bisi varmi...[/QUOTE]
Bendeki dişilerden birisi de yem yemedi bir iki gün. Sonra normale döndü. Tabi görmeden birşey söylemek zor. Umarım geçici bir durumdur.
Severum Üretme Tecrübem
[QUOTE=erhangunay] merhabalar
Çok sevinirim.. havalar biraz düzelsin arayim ben sizi hem birlikte bi kahvede iceriz[:)][/QUOTE]
Tabi ki. Memnun olurum.
[QUOTE=erhangunay] merhabalar
Çok sevinirim.. havalar biraz düzelsin arayim ben sizi hem birlikte bi kahvede iceriz[:)][/QUOTE]
Tabi ki. Memnun olurum.
Severum Üretme Tecrübem
[QUOTE=erhangunay]
Selamlar sedat bey.balıkları sizden ne zaman alabilirim acaba....
[/QUOTE]
Kusura bakmayın, bir süredir giremiyordum, Tuzla da oturuyorum.
İstediğiniz zaman karşılıklı konuşarak ortak bir noktada teslim edebilirim.
selamlar
[QUOTE=erhangunay]
Selamlar sedat bey.balıkları sizden ne zaman alabilirim acaba....
[/QUOTE]
Kusura bakmayın, bir süredir giremiyordum, Tuzla da oturuyorum.
İstediğiniz zaman karşılıklı konuşarak ortak bir noktada teslim edebilirim.
selamlar
Severum Üretme Tecrübem
[QUOTE=erhangunay]ede]
1 erkek 1 dişi işiniz biraz zor açıkcası. Bende yavrudan alıp büyüttüğüm 4 tane yetişkin balığım vardı ve şansıma 3 dişi 1 erkek çıktılar. Su değişikliklerini düzenli yapıyorum ve reverse ozmoz su kullanıyorum. Değerlerini ölçemiyorum suyun ancak düzenli su değişimi ile ölçmeye bence gerekte yok.
Özel bir dekor uygulamadım, gördüğünüz gibi cama dizdiler yumurtalarını. Özel bir karışım da uygulamadım. Sadece kaliteli 6-7 çeşit yem kullanıyorum ve sularına dikkat ediyorum. Hepsi bu. Gerisi kendiliğinden geliyor.
Bunların dışında makav bende de vardı. Fakat makavlar severumlara göre daha sert geldi bana. Akvaryumda hakimiyeti makavlar üstlendiği için onları çıkarttım. Bilginize.
Umarım yavru almak nasip olur size de :)
Öncelikle ciddiye alıp cevap verdiğiniz için cok teşekkür ederim...
Su değişimlerine bende dikkat etmeye calışıyorum...4 çeşit yemimde var[:(] ama olmuyo. Makavları şu anda cıkaramam başka akvaryumum yok....
ama yakında edineceğim.. peki Sedat bey bu boylarda bi dişi daha bulabilirmiyim...(8_ 10 cm) sizin bildiğiniz bi yerde akvaryumcu olabilir hobici olabilir...?
teşekürler
[/QUOTE]
Nerede oturuyorsunuz?
Bende eş olmayan diğer 2 dişiyi verebilirim.
[QUOTE=erhangunay]ede]
1 erkek 1 dişi işiniz biraz zor açıkcası. Bende yavrudan alıp büyüttüğüm 4 tane yetişkin balığım vardı ve şansıma 3 dişi 1 erkek çıktılar. Su değişikliklerini düzenli yapıyorum ve reverse ozmoz su kullanıyorum. Değerlerini ölçemiyorum suyun ancak düzenli su değişimi ile ölçmeye bence gerekte yok.
Özel bir dekor uygulamadım, gördüğünüz gibi cama dizdiler yumurtalarını. Özel bir karışım da uygulamadım. Sadece kaliteli 6-7 çeşit yem kullanıyorum ve sularına dikkat ediyorum. Hepsi bu. Gerisi kendiliğinden geliyor.
Bunların dışında makav bende de vardı. Fakat makavlar severumlara göre daha sert geldi bana. Akvaryumda hakimiyeti makavlar üstlendiği için onları çıkarttım. Bilginize.
Öncelikle ciddiye alıp cevap verdiğiniz için cok teşekkür ederim...
Su değişimlerine bende dikkat etmeye calışıyorum...4 çeşit yemimde var[:(] ama olmuyo. Makavları şu anda cıkaramam başka akvaryumum yok....
ama yakında edineceğim.. peki Sedat bey bu boylarda bi dişi daha bulabilirmiyim...(8_ 10 cm) sizin bildiğiniz bi yerde akvaryumcu olabilir hobici olabilir...?
teşekürler
[/QUOTE]
Nerede oturuyorsunuz?
Bende eş olmayan diğer 2 dişiyi verebilirim.
Severum Üretme Tecrübem
[QUOTE=erhangunay]
yani benim başıma[:)][:)]
iyi gunler...
resimlerinizi ve videolarınızı bol maşaalahlar eşliğinde izledim..[:D]
bende geçen temmuz 2 adet red severum almıstım.dişi 11 erkek 15cm civarı.akvaryumum 200 litre 4 adt makav 2 adet g.terör bi çift rainbow ve bi adette ateş agız var.benim sorunun severumlarımı bi türlü eş tutturamdım.zor eş tuttuklarını duydum bi dişi daha alayım dedim ama bu boylarda bulamadım.
nasıl eş tutrabilirim konusunda sizden yardım istiyorum..
akvaryum dekoruyla alakalı olur suyla alaklı vs vs.. [/QUOTE]
selamlar
[QUOTE=erhangunay]
yani benim başıma[:)][:)]
iyi gunler...
resimlerinizi ve videolarınızı bol maşaalahlar eşliğinde izledim..[:D]
bende geçen temmuz 2 adet red severum almıstım.dişi 11 erkek 15cm civarı.akvaryumum 200 litre 4 adt makav 2 adet g.terör bi çift rainbow ve bi adette ateş agız var.benim sorunun severumlarımı bi türlü eş tutturamdım.zor eş tuttuklarını duydum bi dişi daha alayım dedim ama bu boylarda bulamadım.
nasıl eş tutrabilirim konusunda sizden yardım istiyorum..
akvaryum dekoruyla alakalı olur suyla alaklı vs vs.. [/QUOTE]
selamlar
Severum Üretme Tecrübem
[QUOTE=canbaris]Merhaba bendede green severum var bir çift karma akvaryumda besliyorum .bir kaç gündür vazonun içinde uğraşıp duruyorlar eğer yumurtaları varsa eşlerle beraber mi ayırmam gerekli.[/QUOTE]
ben yavrular çıkana kadar ellemedim. Yavrular çıktıktan sonra sifonlama yöntemiyle 2 tanesi hariç hepsini ayrı tanka aldım. 2 tanesini de annelik duygusu ölmesin diye annenin yanında bıraktım.
Severumlar yavrularına çok dikkatle bakıyorlar. Ben herhangi bir şekilde yavrularını yediklerini görmedim ancak akvaryumu ikiye bölmüştüm fleksi glass bir bölmeyle. Karma tanksa size de bunu tavsiye ederim. Bunun dışında yavruları bence yumurtadan çıkana kadar akvaryumdan almayın.
Selamlar
[QUOTE=canbaris]Merhaba bendede green severum var bir çift karma akvaryumda besliyorum .bir kaç gündür vazonun içinde uğraşıp duruyorlar eğer yumurtaları varsa eşlerle beraber mi ayırmam gerekli.[/QUOTE]
ben yavrular çıkana kadar ellemedim. Yavrular çıktıktan sonra sifonlama yöntemiyle 2 tanesi hariç hepsini ayrı tanka aldım. 2 tanesini de annelik duygusu ölmesin diye annenin yanında bıraktım.
Severumlar yavrularına çok dikkatle bakıyorlar. Ben herhangi bir şekilde yavrularını yediklerini görmedim ancak akvaryumu ikiye bölmüştüm fleksi glass bir bölmeyle. Karma tanksa size de bunu tavsiye ederim. Bunun dışında yavruları bence yumurtadan çıkana kadar akvaryumdan almayın.
Selamlar
SON MESAJLAR
- Trans Genetiklerim Yumurta Dökmedi. xellence07, 02:02
Yeni Üye Forumu - 10 Litreye 100 W Isıtıcı xellence07, 01:51
Yeni Üye Forumu - 5 Litrelik Bitkili Akvaryum xellence07, 01:48
Yeni Üye Forumu - Kribensis Nigeria Red Ve Rainbow Üreme Göksel D, 01:47
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 01:45
Bitki Akvaryumları Genel - Mosnter Akvaryumum (07) xellence07, 01:34
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Karnı Şiş Sallanarak Yüzüyor ciciolmesinlutfn, 01:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Benek Mi Var Balığımda ciciolmesinlutfn, 01:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Orandam Yüzmüyor ciciolmesinlutfn, 01:08
Yeni Üye Forumu - Nano Bloody Mary bendeniztayfun, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Kendin Yap Işık Kaya Özyurt, 00:34
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Bettamtailung, 00:32
Labirentliler - İlk Canlı Yem Denemesi MasterChief, 00:26
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ramirezi FISHERMAN01, 00:18
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Diğer Canlılar Yiğit solak, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Ölçüsü cihatkaraca, 23:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vuslat Aplot, 23:34
Akvaryum Tanıtımı - Smart 25 Watt Isıtmıyor CevdetSERBEST, 23:23
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre MasterChief, 22:25
Yeni Üye Forumu - Oranda Japonlar İçin Kum Ve Taş Tavsiyesi Emrkymc, 22:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aleminyum Çerçeveli Akvaryum. karabacakriza, 22:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kökü Aşırı Pamuklanma Ve Kumdaki Garip KaanE, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam KaanE, 22:02
Aydınlatma - 70 Lt Dış Filtre Tavsiyesi Mirza Adar, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Solungaçta Beyaz Noktalar Mirza Adar, 21:39
Sazansıgiller - Lepistes Yavruları akvaryumodam, 21:37
Yeni Üye Forumu - Ph Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı? akvaryumodam, 21:30
Bitki Akvaryumları Genel - Tds Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı ArifhbsAquatics, 21:14
Bitki Akvaryumları Genel - Discus Akvaryumu İçin Gerekenler draff10, 20:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Balığı Yusuf3861, 20:45
Yeni Üye Forumu - Bu İki Şelale Filtreden Hangisi Daha İyidir? Vlademirol, 20:45
Filtreleme Seçenekleri - Ceviz Yaprağı Ve Dalı Tulpar99, 20:27
Yeni Üye Forumu - Karides Ph Tds Deyeri poyraz43, 20:19
Omurgasızlar - Bitkili Betta İçin Hangi Kum? Mirza Adar, 20:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60p Bitkili Eminsalih, 20:07
Akvaryum Tanıtımı - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre sefamolsun, 20:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 240 Lt Lik Tankımda Ne Besleyebilirim xellence07, 20:04
Yeni Üye Forumu - Melek Lavralarını Yaşatms Hamite07, 20:04
Filtreleme Seçenekleri - Iwagumi Akvaryumu İçin Zemin Bitkisi Önerisi FatihBezirgan, 17:34
Bitki Akvaryumları Genel - Balıklar Yem Yemiyor Talhabey12, 17:29
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camındaki Kireç Balık Varken Temizlenirmi Sadullah016, 17:21
Yeni Üye Forumu - Busblue Acara Kara Karga, 17:15
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Plati Fırat pınar, 17:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tank Değişimi İçin Taban Tavsiyesi srnozcn, 17:03
Taban ve Gübreleme - Amatörce Bitki Denemem Srdr.Betta, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi kdrackgz, 16:25
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryumu Öneri Ehtiyar, 16:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sudan Çıkan Canlının Türü Ne Ölecek Miyim (!) faithNiel, 16:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kayalık Habitat kaptan_01, 16:13
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Channa Golden Limbata okan169 02:29
- İki Katlı Beyaz Mobilyalı Akvaryum okan169 02:29
- Discus Ve Oscar okan169 02:29
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 01:27
- Marina Pilli Dip Süpürgesi /ithal Akvaryum... egemenc 01:26
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 01:25
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 01:25
- Altın Kafa Melekler Tekin35 01:18
- Yetişkin Kongo Tetra Xl Boy paXua 01:09
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:00
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:00
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:00
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:00
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:00
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 00:46
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 00:46
- Co2 Regülatör Set egedin 00:32
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:26
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:26
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:11
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:47
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 23:47
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 23:31
- 100*40*30h Cama Cam Show Akvaryumu Takas genesiss 23:17
- Sıfır Ve İkinciel Ürünler Biolojik Sünger,iç Fitre ootkn 22:55
- Lav Kırığı Kum 12 13 Kg ootkn 22:55
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 22:49
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 22:49
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Çift-dişiler Shinouzen 22:41
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 22:41
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:11
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:11
- Mikro Kurt wallece 22:05
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 21:52
- Christmas Moss Furkann 21:52
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:30
- Malawi Erkekler AlisBaba 21:14
- Dış Filtreler AlisBaba 21:14
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 21:10
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 21:10
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 20:54
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 20:50
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 20:50
- Weeping Moss Bysam 20:50
- Apistogramma HarunYILDIRIM 20:48
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 20:35
- Anubias Nana - - Buche Wavy turkiSHrimp 20:35
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 20:35
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:30
- Karışık Cichledler vseckn 19:50
KULLANICILAR
- 144 Online Kullanıcı, 81 Üye
Online Kullanıcılar
xellence07,
lebowskia,
omerkykn,
nurtensultan,
Eminsalih,
Alberu,
PaPbRc,
mertsarikaya,
rizasirman,
vinsanty_34,
otolkurt,
Enes,
Budmo,
Ayaz1903,
Zeungan,
Ehtiyar,
GhostKoi,
ilh4n,
mrtbldk,
Dexter85321,
Mika_35,
mitii,
cagrisw,
cagri,
FatihBezirgan,
kdrackgz,
ktoG,
ozelturlepistes,
Metehan Yılmaz,
srnozcn,
Mr_Ocean,
Profiterol,
muratabi54,
draff10,
giyotyn,
abilge,
JapoJupo,
genesiss,
YigitCeylan,
HaydarGul,
Kaan59,
Lina Shrimps,
Aplot,
muhammed1903,
Bettasevdalisi,
Smortpaw,
Berkanozkan,
valarmorghulis12,
-RBG-,
betta.ist,
Hidro Dinamik,
BJK-123,
Hiko,
Burakt122,
Kanuni.,
Haku,
twinsoul,
Balik76,
metin.,
Semiserious,
cihatkaraca,
Tulpar99,
Mert Kayış,
ÇaĞRı,
TugayÇınar,
idiopatik,
Antepli,
Fatih1996,
zekigonlum,
akvaryumodam,
metehan0106,
Bora Bey,
Gursoyhasan,
Eminator,
ataberk28,
grendel1984,
wallece,
TuRKeR,
MysticArts,
Yunus cikletcii,
lordnelsono6,
Watchtech,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.