ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hakanyldr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 14 Dakika önce
Toplam Mesaj:
25 [0.43 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
21 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan Yıldırım
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hakan Yıldırım

SON 10 MESAJI

Axolotl Akvaryumu
[QUOTE=EmreYZN]Yapay zekaya sorduğumda burda yaşamaz diyor sizce bu boyuttaki axolotl burda sıkıntı yaşar mı bende ekstradan 25 lt akvaryum var ama orayı soğutacak sistemi kuramam bu axolotl büyüdüğünde oraya almayı düşünüyorum [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252809/280120261443571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252809/280120261444401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252809/280120261444401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252809/280120261443571.jpg[/IMG][/QUOTE]

bu hacimde en fazla 1 taş çatlasın 1,5 ay yaşar minimum 80-90 litre akvaryum lazım axolotl için
Lepistes Satış Önerisi
Erkeklerin çok para edeceğini zannetmiyorum. Dişileri de verecekseniz normal petshop fiyatının altına vermelisinizki. Fiyatın albeni si olsun
Beta Balığımın Akvaryumu
[QUOTE=Yaseihana]Sıvı bakteri kültürü alıp içine damlatsam oturur mu? Yoksa özellikle yapmam gereken bir şey var mı? [/QUOTE]

Damlatmanizi tavsiye etmem. Çünkü şuanda az da olsa akvaryumun kendi bakteri kültürü var. Çakışırsa zararlı olabilir.
Beta Balığımın Akvaryumu
.[EDIT]Hakanyldr,2026-01-26 13:38:06[/EDIT]
Transgenetik Tetra Hk.
20-30 civarı eklenebilir çünkü akvaryumda sürü balığı olarak hareket ettikleri için ne kadar çok olursa o kadar güzel gözükürler akvaryumda. Ama bitkilerin yoğunluğuna bağlı çünkü akvaryuma eklenen kum, dekor , bitki , filtre vs. Litreyi düşürecektir.[EDIT]Hakanyldr,2026-01-25 21:02:10[/EDIT]
Axolotl
[QUOTE=EmreYZN]Ben axolotl almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum bazı yerler gördüm fiyatları 900 tl bandında daha ucuzu var mı ve nereden satın alabilirim yardımcı olur musunuz [/QUOTE]

Öncelikle canlının ihtiyaçlarına göre bir kurulum yaptınızmı ? Akvaryum - filtre- soğutucu fan vs. Eğer daha bunları almadıysanız. önce eksikleri tamamlayıp öyle canlıyı edinin.
Transgenetik Tetra Hk.
[QUOTE=Klesvikss]Öncelikle herkese iyi hobiler dilerim ☺
Bitkili lepistes akvaryumumdaki lepistesleri sahiplendirdim. Yerlerine transgenetik tetra beslemek istiyorum. 90 litrelik bir akvaryum için kaç adet dişi, kaç adet erkek almam gerektiğini merak ediyorum.
Ayrıca üreme/çoğaltma süreci hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. ☺
[/QUOTE]

Üretimi lepistese göre zor. dişiler yumurta döker ve yavrular bu yumurtalardan dünyaya gelir. yumurtadan çıkan yavrular çok küçük olurlar (nokta kadar nerdeyse) üretmek istiyorsanız damızlıkları ayrı tabanı boş ve dekor olmayan bi akvaryumda file içerisinde tutun dişiler yumurta döktükten sonra ayırın ve yumurtların olduğu akvaryuma metilen damlatıp hava taşı koymalısınız
Transgenetik Tetra Ve Lepistes Birlikte Yaşar Mı?
[QUOTE=Amatör balıkçı]Hiç sıkıntı etmeyin 1 senedir transgenetikle lepistesi birlikde bakıyorum gayet yüksek miktarda yavru alıyorum rafya yada bitkilendirin tankı artık yavruların yavrusunu almaya başladım o şekil [/QUOTE]

akvaryumun bi köşesinde küp ve beyaz dolomit taşlarından (avuç içi ve el kadar boyda) var taşların altından lepistes otları çıkıyor. yavrular genelde o bölgede. ama benim lepisteslerde yavru yeme durumu yok o yüzden yemleme yaptığım zaman yavrular anaçlarla birlikte rahat rahat yem yiyorlar. tetraları eklediğim zaman onlarda zamanla alışırlarmı yavrulara ?[EDIT]Hakanyldr,2026-01-23 13:50:41[/EDIT]
[QUOTE=Trabzonakvaryum]Tetralar Lepistes yavrularını yerler beraber beslemenizi tavsiye etmem.[/QUOTE]

Elimde birde 50 cm standart akvaryum var şuanda için de 10 lepistes var ana tank ta çıkan özel türleri oraya ayırmıştim. Ordaki Lepistesleri tekrar 60x40x50 ye koysam. 50 cm ye geçirsem 6 tetrayi olurmu ?
Şuanda 1 Metre akvaryumda Japonlar transgenetik Tetralar ve az sayıda Moli birlikte yaşıyor. Hem akvaryum biraz rahatlasın hemde Transgenetik Tetralar daha güzel gözüksün ler diye. 60x40x50 ölçülerinde Lepistes akvaryumuna geçirmeyi düşünüyorum. 100 e yakın yavru anaç karışıklar Lepistesler var şuanda. Sizce Tetralari buraya geçirsem nasıl olur ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.