ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Celil Gençtürk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
9 Saat 1 Dakika önce
Toplam Mesaj:
3 [3.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Celil Gençtürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Celil Gençtürk

SON 3 MESAJI

Kabuksuz Artemiayı Çıkarmayı Deneyen Var Mı?
[QUOTE=Aguamentist]

Hocam bu dediğiniz durum imkansız.. Çünkü rotifishin kabuksuz artemiası yumurta değil ki çıkım yapsın. Bunu yaptığını iddia eden kişi veya içerik varsa paylaşın biz de inceleyelim 🤷🏼‍♂️🤔
Rotifish'in artemia mix olan tuzlu yumurta paketi var. Acaba onunla mı karıştırıyorsunuz?
Ayrıca bu ürünü suda bekletmeden de kullanabilirsiniz. Şahsen ben yıllardır öyle kullanıyorum.
Tek dezavantajı;
Fazla kabuksuz artemia tüketilmediği zaman hydra sorunu yaratıyor.[/QUOTE]

Anladım bence de mit ve mantıksız zaten sonuçta yumurtalar kabuklarından ayrılmış ve ölü bir şekilde kalıyordur onca işlemden sonra. Hidra ve planarya çok kötü ya bi kere dekor ve bitkilerle geldi mi baş etmesi zor [EDIT]Celil Gençtürk,2025-07-21 20:19:16[/EDIT]
Lepistes Yavruları
4 litrede yavruların boylanması çok zor eğer imkanınız yoksa ben gider 1 milyoncudan en az 30 litrelik saklama kabı alırdım(150tl ye falan satıyolar) plastik kapta çok yavru boylandırdım bir sıkıntı olmaz ama içine filtre atın muhakkak bir de dibine hiçbir taş(özellikle renkli taş koymayın) hem litre daha da azalmaz hem de rahatdip çekimi yaparsınız lakin yeni tankınıza eski tanklardan aşılama ve yapmanız lazım biraz bakteri kültürü gelsin
Kabuksuz Artemiayı Çıkarmayı Deneyen Var Mı?
Normalde kabuksuz artemianın direk 5dk suda bekletilip verilmesi gerektiğini biliyorum lakin birkaç yerde okudum ki bu rottifish kabuksuz artemiayı normal kabuklu artemia sistemleri ile çıkartıp canlı artemia elde edebilen olmuş bu konu hakkında fikri olan var mı? Deneyen var mı? Yoksa mit mi? [:?]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.