ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mustafa191
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Saat 46 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [0.42 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Erdem Balcı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Çorum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Acemi Akvarist

SON 4 MESAJI

Yavruluğa Almalımıyım?
[QUOTE=Smet200146] hocam aslında tüm belirtileri göstermiş. en önemlisi ise çırpınıcasına diğerlerinden izole olmuş şekilde hareket etmesi. Size tavsiyem 19litrelik bir damacana almanız içine seri şekilde bir el yapımı filtre yapmanız ve anayı oraya almanız. Ben yavru büyütme tankı olarak bu damaacanaları kullanıyorum hatta bazı ebeveynleri damızlık olarak ayrı damacanalarda tutuyorum[/QUOTE][QUOTE=Mesutoviç]
İçine rafya atarsanıx yavrular orada saklanacaktır.[/QUOTE]

Hocalarım 10 litrelik bi kapta boşta duran küçücük hava motoru ile pipo filtreyi takıp ufak dekorlar attım zaten doğum gerçekleşti fakat çok verimli gelmedi gibi zaten 3 4 tane yedi elimde kalan 22 heralde yavru var önerileriniz için teşekkür ederim geç yanıt verdiğim için ayrı özür dilerim iyi hobiler.[:3]
Yavruluğa Almalımıyım?
Dediğinizi iyi anladım, zaten nerdeyse tüm gün gözümün önünde balıklarım, bi gözüm hep orda desem yeridir, teşekkür ederim.
Yavruluğa Almalımıyım?
Teşekkürler, yapacağım.[EDIT]mustafa191,2025-07-14 23:04:09[/EDIT]

Fakat yavruları yemezmi anne moli? en azından bir doğumun yaklaştığını gösteren indikatör yok mudur?
Yavruluğa Almalımıyım?
Merhaba, 3 haftadan fazla bir süredir (belki 4 haftadan da fazla tam bilmiyorum) balon moli balıklarımdan biri hamile idi, ve bu aralar çatlarcasına şişti ve bu sabah balık daha çok tenha yerlerde olduğu yerde çırpınırcasına hareketler sergiledi, fazla bilgim yok devamlı gözlemdeyim hemen yavruluğa almalımıyım? yavruluk küçük olunca da acıyorum balığa minnacık yerde duruyor, teşekkür ederim. not: yavruların kaçacağı şekilde ya da yeterli sıklıkta bitkim maalesef yok.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.