ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fishhyy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
585
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Saat 56 Dakika önce
Toplam Mesaj:
731 [3.64 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
533 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
keepingfishys
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

keepingfishys

SON 10 MESAJI

Dişi Beta Ve Lepistes Birlikte Yaşarmı
En güzeli ayrı beslenmesi çünkü lepistes sürüleri bazen betalara kötü davranabiliyor ancak besleyen var disi özellikle litre de büyük bitki varsa olur bence. Beta lepistes yavrularinin ağzına sığanlarını yiyecektir.
Acemi Beta Balığı Sahibi
[:D][QUOTE=Cyber_Scout]Balık acemi ise nasıl olucak ?
Ben başlıktan anlayamadım konuyu..
Balığı usta birliğine eğitime mi yollayacağız?.
Balığın fanusu önüne tablet koyup internet tarayıcısında Akvaryum.com u açıp menüden ansiklopedi tatlı suBeta Spelenders ı okumasını mı Sağlayacağız?[/QUOTE]
Eline de maarif model beta eğitim öğretim sertifikası tutuştururuz değeri artar betanın[:D]
30 Lt Akvaryum Canlı Önerisi
[QUOTE=Kizmaz]

Lepistes ya da moli olabilir yavruları verebileceğiniz bir yer varsa.
Hareketlilik yüzünden betta bakmak istemiyosanız benim bettalarım oldukça hareketli ve beni tanıyıp etkileşime giriyorlar.[/QUOTE] hareketlilik açısından plakatlar daha aktif ve hızlılar. Sizinki de plakat mı?

Pufferci kardesimin dediği gibi pea pufferlar çok şirin ve 1 tane bakabilirsin senin için de özel olur. Tek balığın olacağından yemek seçme huyu sinir bozmaz diye düşünüyorum. Çocukken hep tekli balik bakardim arkadaşım olurlardi hala oyle tek betam var konusuyorum onunla
Betta
[QUOTE=Berna12][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/270541/281120251653151.jpg[/IMG]
Balığımın son durumu bu birazdan akvaryumu da geliyo artık düzene giricek fanus olayı umarım çok yormamıştır:/ akvaryum 35cm bu arada küçük geleceğini düşünmemiştim:/[/QUOTE]
Merhaba tekrar uyarmak istiyorum araya kaynamasın. Metilen mavisi sipariş etmişsiniz durup dururken asla kullanmayın ciğerlerini yakarsınız ilaçtır dozajı zamanla ölçülür temiz suya alınır. Metilen mavisini forumda danışmadan kullanmayın. Akvaryum boyutu da idare edebilir ileride daha büyüğüne geçersiniz şimdilik sorun değil. İptal edebiliyorsanız 1 kerede 20 25 litrelik bir şey almalısınız nasıl uyarmadık bu konuda bizim hatamız olmuş. Lütfen burada tek tek anlatamiyoruz youtubedan forumdan araştırmaya devam edin bir sürü dikkat edilmesi gereken nokta var malesef.
35x35x35 Basit Ve Hoş Melek
[QUOTE=Mithrandirr]Bir fikirde benden gelsin. Bol köklü, bol bitkili karides akvaryumu. Tadından yenmez gibi geliyor[:D][/QUOTE] karides akvaryumu çok sıkıcı geliyor bana ben 40 litrede beta otocat karides bakıyorum sıkılıyorum sadece karides bakarak eğlenen inanlara özeniyorum gerçekten
Betta
[QUOTE=Berna12]Çok teşekkür ederim söylediğiniz her şeyi aldım yemi de bence uygun değildi ona uygun bi yem de sipariş ettim vitamin mineral katkısı ve metilen mavisi de aldım bunları nasıl kullanıcam? Bir de fotoğrafta gördüğünüz kadarıyla kuyruğunda bir problem var mı acaba [:3][/QUOTE]
Rica ederim betanız gayet sağlıklı görünüyor. Lütfen akliniza gelen her soruyu sormaktan çekinmeyin ve beta akvaryumu nasil olur. Nelere dikkat edilmeli gibi şeyleri youtube ve forumdaki önceden açılmış konulardan öğrenmeye çalışın akliniza takilan her şey icin yardim etmeye haziriz
Beta Balığı İle Ne Yaşar?
[QUOTE=MelikeAk]

Merhaba konudan alakasız benim de bitkili ısıtıcılı filtreli 20lt akvaryumum var.Profilinze baktım akvaryumunuz çok güzel ve balıkta çok hoş.Türünü direkt halfmoon beta galaxy diye belirtmişsiniz bu yüzden internetten aldığınızı düşünüyorum.Nerden aldınız acaba önerir misiniz[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim o sizin güzel bakışınızdandır. İnternetten almadım kocaeli zet akvaryum insta yazarsaniz cikar. Fakat nemo getirten yerler biliyorum. Instada ve youtube da aratabilirsiniz akvaryum odası rafet ağabey özel istek verebilirsiniz, internet sitesi olan istanbul goztepede beta petshop ve kocaeli kartepe fatibo akvaryum. [EDIT]fishhyy,2025-11-27 20:06:31[/EDIT]
Bu Taşın Cinsini Bilen Var Mı ?
Merhaba kaynatarak mikroorganizma ve kirden arındırdıktan sonra kullanabilirsiniz. Hurafedir ölümcül kayalar. Sadece ufak ph gh değişimi olabilir ondan çekinen de rutin arada bir su değerlerini test etmeli.
Blackwater Fikrinizi Bekliyorum
[QUOTE=Slyhalandra]

yavru japon bu saç yosunlarını yiyormu?[/QUOTE]
Saç yosunum var mıydı o zaman hatırlamıyorum o yüzden net bir şey söyleyemem ancak karidesler aç kalınca kesinlikle yiyor
Blackwater Fikrinizi Bekliyorum
[QUOTE=Ucallak]

Evet maalesef yosun problemi var. Excel kullanıyorum, ışıklandırma saatini azalttım vb. ama yine de çare olmadı. Aslında blackwatera geçmek istememin bir nedeni de yosun probleminden tamamen kurtulmak. [/QUOTE]
Fazla yemleme yapıyor olabilirsiniz. Aslında pek kolay bir çözüm değil ama balıklari cikarip 2 gun 2 3 yavru japon koyun akvaryumu sıfırlamış kadar olursunuz. Uygulanabilirliği düşük olduğundan herkes gülüp geçiyor ama kökten kurtulmuştum yosun probleminden...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.