ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
urzais
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
9 Saat 11 Dakika önce
Toplam Mesaj:
34 [0.15 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
31 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet demir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ahmet demir

SON 10 MESAJI

Armatür Seçimi Powerled Mi Smd Led Mi?
[QUOTE=fishhyy]
Kesinlikle powerled.
Bozulma smd led gibi kolay kolay olmaz dayanıklıdır lehimse 2 dakikalık iş.
Elektrikçide powerled bulmana gerek yok internet bulunalı yıllar oldu sipariş eder halledersin.
Driver da kaç kullandıysan garantileyecek şekilde bi tık büyüğünü seçersin olur biter.
Power led smd ledden daha ömürlüdür. Daha kuvvetlidir. Zemine çok daha fazla işler. Kullandıkça gücü azalmaz. Smd led azalır performansı düşer. Powerled düşmez. 40 cm yükseklikte bitki için smd led zayıf kalır.[/QUOTE]

Ben smd led iyidir power led kötü anlamında yazmadım alıntı yaparak cevap yazsaydınız daha şık olurdu.
Yazan arkadaş hangi seviyede elinden bu iş gelir mi bilemediğim için giriş seviyesi mantıkla yazdım.
Herkes lehim makinesi lehim teli pasta seri bağlantı paralel bağlantı vb konuları bilmesi beklenemez.
Kaldı ki devamında yapan kişilerden destek istemiş demek ki kendi yapacak bilgiye sahip değil.
Demek ki smd led onun için hem ekonomik hem de daha kolay olur diye fikir belirttim.
İyi hobiler.
Co2 Hakkında Sorular
[QUOTE=Cyber_Scout]

Hortum vana kapak diğer bağlantıların tümünün sızdırmaması sizin elinizde. Ölçüleri uyumlu hortum vana kapak ile sorun yok.
Tüp bile olsa doğru parça veya bağlantı yapmaz iseniz kaçırır.[/QUOTE]
O vanayla basıncı alıyor musun bi miktar?
Vana aynı vana bağlantı yerleri kaçırıyordu ben oralara japonla kapattım ancak kaçak engelledim.
Co2 Hakkında Sorular
[QUOTE=Cyber_Scout][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/21182/240920251953401.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/21182/240920251953431.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/21182/240920251953451.jpg[/IMG]

Size bir maliyeti olmadan deneyin difüzör hava taşı kısık açarsanız minik balonlar yapar. Ben kullanmıyorum tanklarımda konularımdan görebilirsiniz. Denemiş olmanızın zararı olmamalı.[/QUOTE]

O vanadan var kaçak yaptı bende birde bağlantılardan atmıyor mu basınç altında.
Taş işini deniyim bi kısıkta denemedim olmaz diye. :D
Co2 Hakkında Sorular
[QUOTE=Samnastrp]
AliExpress‘te şişe kapağı hortumu ve difizörü veriliyor. Ucuza. Güvenebilir miyim[/QUOTE]

Plastik olanlar kaçak yapıyor kahverengi renkte olanlar.
Seramik olanlarda bir ay içinde büyük baloncuk vermeye başlıyor.
Co2 Hakkında Sorular
Seramik olur ama tıkanacak sonra temizlesen de bir ay içinde işe yaramaz olacak.
İsta'nın pamuk mu elyaflı mı bir difizörü var bir tanede yedek çıkıyor haftada bir değiştirerek kullanıyorum iş görüyor kuruyunca iyice bir haftaya yakın güzel parçalıyor.
L 130 galiba
Armatür Seçimi Powerled Mi Smd Led Mi?
Şerit bozulunca kendin değiştirirsin power led için bozulanı bulma sonra lehimi yapma işi çıkarır.
Her yerde şerit led bulursun ama elektrikçilerde power led az bulunur.
Şerit led adaptör uydurmak kolaydır power led driver hesabı yapıp uygunu bulup bağlantıyı yapmak için azda olsa uğraşırsın.
60*40*40
Haqos expro 500 kullanıyorum sessiz içi dolu geliyor.
Sakal Yosunu Sorunu
Sıvı gübreyi kesin veriyorsanız ve ışık artırın
Power Led Armatür
Sonradan anladım mevzuyu kolay gelsin.
Power Led Armatür
Kullanmadığın yerleri + - bacaklarına telle köprü yapıcan o kadar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.