ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Yiğit solak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Saat 18 Dakika önce
Toplam Mesaj:
22 [1.38 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
21 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yiğit Solak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Solak

SON 10 MESAJI

Karides Akvaryumu
Başlıkta belirtmiştim karides beslemek istiyorum melek karides özellikle
Karides Akvaryumu
Merhaba , elimde 20x20x20 akvaryum var değerlendirmek istiyorum tabana Moss kaplasam , bir kaç saklanma yeri birde filtre yeterli olurmu
Balığım Karidesle Uyumlumu
Merhaba transgenetik tetramin yanında karides beslemek istiyorum, saklanma alanları kayalar var , balığım onlara saldırabilir mi
Trans Genetik Tetra Ve Diğer Canlılar
Merhaba , ben 40 litre akvaryumuma transgenik Tetra, ve karides beslemek istiyorum bı kaç sorum var ,

1) Tetra 6 düşünüyorum karidesi 5 uygunmudur
2)karidesler için ufak mosslu aksesuarlarım var yeterli olurmu
3) bide ek olarak elma salyangozu almak istiyorum 1 adet , neden 1 adet çünkü salyangozlarin çoğalmasını istemiyorum 1 tane tek bakılır mi

Teşekkürler.
Glowfish Ve Akvaryumum
25 litre akvaryuma ne kadar neon Tetra alayım, yaninada kaç karides olsun

Ufak kayalarım Moss lu ağaç ve taşlarımda var dipdede silis kum var karidesler için yeterlimi
Glowfish Ve Akvaryumum
Akvaryum hacmim küçük ya bu neon tetralarin çok üremesi gözümü korkutuyor, betta olur aslında ama karideste beslemek istiyorum . Baktım uyumsuzlarmis neyse yapacak bişey yok sadece beta besleyecegim

Bide ek olarak , ben araştırdım bazı kişiler iyi baktıktan sonra 4-5 adet trans genetik besleyebilirsin diyolar mümkünmu
Glowfish Ve Akvaryumum
Teşekkürler ne önerirsiniz bana bunun haricinde , yanında biraz karideste bakmak istiyorum uygun bişey olsun mesela neon Tetra ?
Glowfish Ve Akvaryumum
Merhabalar , 30x30x30 27 litre bı akvaryumum var bu akvaryumda 5 adet glowfish bakmak istiyorum, bir kaç adet yosunlu bitkiler ile ne dersiniz
Termometrem De Sorun Mu Var ?
Merhaba , bugün termometre aldım 50 TL ye iyi kötü blm , ısıtıcım 26-27 derece ayarliyken termometre 30-30+ gösteriyo . Acaba sorun termometredemi ısıtıcı damı
Isıtıcım Sığmıyor.
[QUOTE=MasterChief]Isıtıcının ucundaki plastiği kullanmayın, çıkarıp atın fakat minimum seviyenin üzerine kadar suda olmalı, ısıtıcıyı akvaryuma gerekirse eğri koyun.[/QUOTE]

Böyle olması benim için zaten daha iyi olur , dik koymak istiyorum yeterince dikkatli de bakarım , teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.