ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mstjstn06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
23 Eylül 2024 15:39
Toplam Mesaj:
12 [0.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
11 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mesut Ktr
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mesut Ktr

SON 10 MESAJI

Filtre Tavsiyesi
Fluval 405 Aldım :)
Fluval 405 Kullanan Varmı
Üst kafa tam oturmuyor sanki zaten zorda oturuyor iyi bastırmak lazım ama sanki buna rağmen de arası biraz açık gibi kalıyor. Mandallarin olduğu yerdende damla damla su geliyor. Mandallar birazda gevşek geldi sanki bana. Neyden kaynaklı bilemedim contaya baktım çatlak vs yok belki biraz sertleşmiştir. Kafayı yiyecem bide havasını bi türlü alamadım ne yaptysam. Acaba damlama yapan yerden sürekli havamı yapıyor
Filtre Tavsiyesi
Dophin c-500mü yoksa atman 3336s mi ?
İkiside ikinci el.
Akvaryumum 1 metre
Atman F2 Su Kaçırma . Çözüm Bulamıyorum
[QUOTE=ahmetfiratozkaya]Bir metre akvaryum olduğuna göre tahminen akvaryum 250lt. Fluval 207 size küçük gelebilir. Birde ne besliyorsunuz canlı olarak ve filitresiz nasıl idare ediyorsunuz? [/QUOTE]

daha balık bölümüne geçemedim bu sızdırmalar sayesinde. iyikide almamışım balık. zaten içimde bir his vardı bişeyler ters gidecek diye.
sıkıntılarım çözülürse karma afrika ciklet düşünüyorum. şuan sadece düşünmekle idare ediyorum :)
[QUOTE=Hidro Dinamik]
Haklısınız elbette filtre zerre umrumda değil ama garip bir reklam gayesi içinde olanları sevemiyorum.[/QUOTE]

bir ay içinde 2 adet dış motor aldım. ne hikmetse baglıyorum bısey yok ıkı saat sonra bakıyorum bısey yok. sabah oluyor heryer su.
bakmadıgım yerı kalmıyor hıcbıyerde sızıntı yok ama dibi su ıcınde. bir balık besleyek dedık heves ettik ne heves kaldı nede sabır
bu gidişle komple çöpe atcam akvaryum dahil.
sağlam diye saatıkları beni perişan edıyor. bütçem kısıtlı olmasa zaten sıfır alırım mecbur ıkıncı ele yöneliom. bende isterım eheim yada fluval kullanmak başım ağrımadan ama bazı seyler uzak kalıyor işde
[QUOTE=Hidro Dinamik]
Foruma yeni üye olup reklam kokan tecrübelerini iletip forumu bırakanlar çok oluyor. Benzer şekilde dış filtreleri gömmeye çalışıyor olabilirler diye şüphe duyulabilir.

Onlardansanız, bize su kaçırdığı iddiasını kanıtlamanızı isteyeceğim. [:)))] [/QUOTE]

ya kardesım ısım gücüm yok 20 yıl once cıkan filtreyimi kötüleyecem. öyle bısey olsa 25bin Tl üzeri filtreler var onun üzerine oynarım ne kadar sacma dusunceler bunlar.
kaldıkı kaç yıllık zımbırtı şu elimdeki. cihazı yapan mühendis bile bunun ustune dusmez bukadar. somut olalım

[QUOTE=ArifhbsAquatics]Halbuki söylemişti Bora Bey; ‘tüm dış filtreler su kaçırır’! Atman, Tetra veya bir başka dış filtre.. markasının önemi yok! Su kaçırıyor işte. Fısıltı gazetesinden kulağıma çalınan, MYO el sanatları halı kilim bölümünde testi tamamlanmış olan bir yenilik daha! Sızıntı yapan filtrelere ‘biolife-biolife-biolife’ dendiğinde sızıntı kesiliyormuş. Özellikle susuz kullanımda bir daha asla su sızdırmadığı tescillenmiş. Hayırlı uğurlu olsun milletimize!

Konu sahibi arkadaş için; ikinci el ürün alırken, özellikle dış filtrede, çok az kullanılmış ve mümkünse kaliteli ürünler almanız lazım. İmkan varsa sıfır eheim, jbl, fluval markalarından şaşmamak lazım.[/QUOTE]

fluval 207 var ikinci el iade edebılırsem yuksek ıhtımalle onu alcam
[QUOTE=MasterChief]20 yıl sonunda hâlâ ikinci elde alınıp satılan bir ürüne kötü demeden önce, zamanın etkisiyle yıpranan ve çalışmasına etki edecek conta gibi sorunlu parçaları bulabilirseniz yenileriyle değiştirmek gerekir.

O markanın ürünleri 20 sene sonra ikinci elde alınıp satılacak kadar kullanışlı olur mu, asıl mesele bu bence, ömrü yeten görür.
O markanın ürünlerinden kastım süngerleri ve plastikleri. Motorları başka markalara ait.

Neden temsili fotoğraf koydunuz? Amacınız sadece sorununuzun çözümü olsa kendi "dış filtre"nizin görselini hatra videosunu koyardınız ki görenler bağlantı vs. hatası varsa yorum yapabilsin!

O "dış filtre" de su kaçırınca neden görselini ekleyerek konu açmadınız?
Bir de o filtreyi iade ettiniz mi yoksa bozuk olduğunu belirtmeden başkasına sattınız mı?[/QUOTE]

işyerındeyım kardeşim. eve gidip fotograf cekme yada video cekme lüksüm yok şuanda. su kaçıran yerı belirtmişim derdimi anlatmısım. resim olayınada gelirsek filtreyi ismen degılde görsel olarak hatırlayabilenler için.
öküz altında buza aramanın anlamı nedir ?
İçinden Çıkamadığım Tür Ve Karma Olayı
Niye kardeş imkansızmı ? karma akvaryum olayı. ben bu olayları yaşamak istemedıgım karma balık tavsiyesinde bulunun diyorum
İçinden Çıkamadığım Tür Ve Karma Olayı
1m olan akvaryumuma karma balık beslemek istiyorum. ve kesinlikle japon balığı olmayacak şekilde.
kavga dövüş olmasın içerde ve içinde yaşayan karideslerede zarar vermesinler istiyorum. en az 5 tür karma balık olabilir
tavsiylerinizi bekliyorum[EDIT]Mstjstn06,2024-09-21 13:45:56[/EDIT]
Fotoğraf temsili olarak koydum. ben bu filtreyi 2.el aldım üç gün önce en iyisi iade etmek olacak galiba. bukadar eski bir zamanda üretimi olan bir filtre oldugunu bilmiyordum.
geçen haftada tetra ex800 aldım oda kaçırdı. acaba benmi yanlış yapıyorum yoksa bozuk olan mallarımı satıyolar bana anlamadım. bütçede kısıtlı 2.000 tl üstünede cıkamıom

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.