ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mitii
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 41 Dakika önce
Toplam Mesaj:
79 [1.16 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
78 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak

SON 10 MESAJI

Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi
Biliyorum teşekkürler ben akşam bi temizliyim o zaman
Hocam akvaryumdaki bakteri döngüsü tam oturmamış olabilir bi zarar verir mi bugün temizlemem ?
Hocam merhaba tankta canlı var tankın 2. haftasında balıkları koymaya başlamıştım yanıtlarınız için teşekkürler eheimın aquaball iç filtresini kullanıyorum ve iç filtreyi tankı kurduğumdan beri hiç temizlemedim ve debisi gözle görünür şekilde düşmüş yarın kullandığım bakteri kültürünün kullanma talimatına göre 3 hafta boyunca her haftada bir düzenli şekilde 5ml/75 litre su diyordu bende bu doğrultuda kullanıyorum yarın 3. haftanın sonuna gelicem tabiki su değişimlerinden sonra vs. kullanmaya devam edicem asıl sorum iç filtreyi sizce şuan temizlemeli miyim veya ne zaman temizlemeliyim
Merhaba yaklaşık 3.5 haftalık bir akvaryumum var 126 litrelik ve dipte biraz kirlilik var filtre 7/24 calısıyor ve bakteri dongusu tam oturmadı tankta %15 su cekimiyle beraber dip cekimi yapsam tanktaki bakteri dongusune bi zararı olur mu ?
Akvaryumuma Daha Balık Eklemeli Miyim ?
O zaman dediğim gibi boyu buyuyene kadar kalabilir anladığım kadarıyla ?
Peki makrakanta okuduğum kadarıyla biraz yavaş büyüyormuş şuan 5cm civarında 10cm falan olana kadar baksam hayvan acısından bi sıkıntı olur mu ? o sırada illaki bulurum verebilceğim biri yada en kötü burdan ilan vercem
Makrakantayı aslında adi salyangoz cozumu icin almıstım ve başarılı oldu şuan hiç göremiyorum açıkcası hayvanı verebilceğim biryerde yok o yüzden mecbur tutuyorum
Peki vericeğim coryleri napabilirim çevremdeki petshoplar kabul etmiyor
O zaman hiç onu 2 tane yapmıyım teşekkürler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.