ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Prssy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
1 saniye önce
Toplam Mesaj:
40 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
36 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
7

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet dnmz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet dnmz

SON 10 MESAJI

Isıtıcı Arıyorum 25w 50w
[QUOTE=Cyber_Scout]
Isıtıcı akvaryum litresine göre seçiliyor benim 35 yıldır bildiğim..
Sizin akvaryum hacminiz ve akvaryumun bulunduğu ortamın sabit olamasada günlük ortalama derecesi kaç derece?[/QUOTE]

Akvaryum 25 litre dereceyi bilmiyorum termometre olcmuyor bozuk sanırım[:?]
Akvaryum Camı Parçası Kırılmış
[QUOTE=koraykbl]
Merhabalar kırık ufak ama camı inceltmiş o parçayı yerine yapıştırın elinizi kesmesin. 8lt için bir sorun çıkartmaz basınç çok yüksek değil. Yalnız akvaryumun altına bir adet yumuşak strafor vb. Bir metaryel koyun. Bu şekilde durması asıl tehlike. İleride sızdırma yaparsa o zaman riske atmadan ön camı değiştirirsiniz. Şuan bir sorun olmaz gibi.[/QUOTE]

Strafor me ise yarar?
Isıtıcı Arıyorum 25w 50w
Arkadaşlar selam ben gecenlerde bir akvaryum kurmuştum fakat ısıtıcı eksik kaldı oda sıcaklığı yeter sanmıştım ama su soğuk elleyince fark ettim ve fiyat sordum cok pahalı öğrenci oldugum icin butceyi asıyor istanbul icinde olup uygun fiyata verebilecek varmı rica etsem[:)]
Bitkili Akvaryum
[QUOTE=lepistes5994]Canlı yokmu bu akvaryumda ben mi göremedim[/QUOTE]

Evet oturması icin bekliyorum daha eklemedim Hocam

[QUOTE=sandman309]Size de iç filtre satmışlar :) ben kurtuldum ondan Size de tavsiye ederim :)[/QUOTE]

Şelale dendi aldım valla
Bitkili Akvaryum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233674/281120250033081.jpg[/IMG]

Arkadaslar bu benim ilk bitkili akvaryum deneyimim görüşlerinizi yazarsanız sevinirim eksileri gibi tavsiyelerinize acıgım[:)]
İlk Bitkili Akvaryum
[QUOTE=Cyber_Scout]Balıklarını ben vereyim dedim... beğenmedin..

Halen geçerli..
Hediyeler sürprizler içerir...[/QUOTE]

[:D] yok hocam ya ben anlamadım orda tam hangisi diye o yüzden bieey diyemedim
İlk Bitkili Akvaryum
[QUOTE=Cyber_Scout]Öğrenci bütçenizin üstü bir yatırım olmuş.. Maşallah diyorum ve ekliyorum ; su seviyenizi en üste kadar neden doldurmuyorsunuz?[/QUOTE]

Hocam ben 20 litre sanıyordum akvaryumu 25 litrelymiz meger o yuzden 4 tane 5 lt lik su almıstım o yuzden böyle oldu ama düzelticem bide hocam aslında bana cok pahalıya patlamadı akvaryum 600 bitkiler hepsi 350 ışıklandırma babamın tanıdığı elektirikci yaptı gayet makul ogrenci isi oldu banada [:D]
İlk Bitkili Akvaryum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233674/271120251816001.jpg[/IMG]

Önerileriniz nedir hocam ilk defa kurdum bitkili nasıl olmus
Beta Balığı Kuyruk Erimesi
Hangi ilcedesniz Hocam siz[QUOTE=BenEmirhan] evet odamda bakacağım zaten onu izlemek vs. çok hoşuma gidiyor (onunda bana alıştığını düşünüyorum) internette duyup gördüğünüze inanmayın dediniz ya peki acaba sadece akvaryum fiyatı (30x30x30) ne kadardır petshoplarda falan ona göre babama söyleyip en azından fiyattaki düşüşü bildireceğim o da biraz rahatlar zaten küçükken o da bu hobiyle ilgilenmiş yardımcı olacağına inanıyorum [:)][/QUOTE]
Beta Balığı Kuyruk Erimesi
[QUOTE=BenEmirhan] evet yardımcı olmak isterseniz biraz bilgi verirmisiniz daha 14 yaşındayım lütfen yardımcı olun :)[/QUOTE]

Akvaryum alman lazım kardesim en az 10 litre nerde yasıyorsuj

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.