ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ahmetcn9
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 35 Dakika önce
Toplam Mesaj:
16 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Can

SON 10 MESAJI

Beyaz Kurtçuk
Merhabalar arkadaşlar. Akvaryum içinde beyaz kurtçuk gibi değişik canlılar var bazıları yılan gibi süzüle süzüle gidiyo diğerleti çok ufak bi şekilde camlara yapışık duruyolar. Bu neden olur, zararlımıdır ve çözümü nedir ?

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231922/181120242127141.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231922/181120242127141.jpg[/IMG]
150 Litre Akvaryumda Hangi Balık Tercih Etmeliyim
Sadece lepistes beslemiş biri için söylediğiniz cinslerin hiçbirinden bilgim yoktu 😅 ama siz söyledikten sonra baktım gerçekten akvaryumda güzel gözükücek balıklar. Peki bu balıklardanmı beslemeliyim sadece yoksa neonlarla yaşarlarmı birlikte ?
150 Litre Akvaryumda Hangi Balık Tercih Etmeliyim
Merhabalar aranızda yeni sayılırım. Geçenlerde dış filtre önerisi için başlık açmıştım o işi hallettim siparişini verdim bir iki güne gelicek. Bütçe olarak çok açılmadan bitkili bir akvaryum kurmak istiyorum. Sizce hangi balık beslememi önerirsiniz. Görseli güzel bakımı kolay olarak düşündüğünüz bir cins varmı ? Benim şuan için aklımda neon tetra var.
Dış Filtre Önerisi
Malesef İstanbul a hiç yolum düşmüyor ama düşünceniz için teşekkür ederim
Dış Filtre Önerisi
[QUOTE=valarmorghulis12]

Sunsun603 150 litre için özellikle mekanik temizlikte yetersiz kalacaktır. Canlı yüküne göre biyolojik olarak da yetersiz kalabilir

[/QUOTE]

Peki öneriniz nedir ?
Dış Filtre Önerisi
Trendyol satıcı soru cevap kısmında 150 litre için uygun değildir diye yazmış emin olamadım
Dış Filtre Önerisi
Merhabalar.
150 lt civarı bir akvaryumum var. Bütçemi çok zorlamıcak bu seviyedeki bi akvaryumu döndürecek bir dış filtre almak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231922/300920240025591.jpg[/IMG]
Düşük Bütçeli Bitkili Akvaryum
[QUOTE=Denizs]Sadece 5 cm dere kumu yapın. Dere kumunu yakınınızda bir dere varsa ordan bedavaya alabilirsiniz. Tabii iyice dezenfekte etmeniz lazım. Bir de yapabiliyorsanız tabana misket gübre koyun. [/QUOTE]

Biraz yakınımda var bi dere ama kumunu bilmiyorum . İrili veya ufaklı olması önemlimidir bitkiler için
Düşük Bütçeli Bitkili Akvaryum
70 litrelik bi akvaryumum var. Bunu bitkili akvaryum yapmak istiyorum. Forumlardan ve internetteki bilgilendirme videolarından az çok fikir sahibi oldum ama burda bu hobiyi senelerdir yapan arkadaşlardanda bilgi almak istiyorum. Aslında kafamdaki tek soru işareti zeminde yani tabanda kullanacağım malzeme. Benim düşüncem en alta lav kırığı onun üzerinede dere kumu koymak. Sizce böylemi yapmalıyım ya da hangi malzemeyi kullanmalıyım. Daha düşğk bütçeyle zemini nasıl ayarlayabilirim ?
Japon Balığı Akvaryumunda Akıntı
[QUOTE=AQUARIUM999]litre biraz küçük kalmış çöpçüleri çıkarırsanız yada 2 japonu verirseniz daha iyi olur[/QUOTE]

Çok özür dilerim yeni başladığım için bu hobiye yanlış litre hesabı yapmışım 😅 akvaryum 80 litre civarı hatta hala yanlış yapıyo olabilirim ben ölcüleri veriyim siz anlayın. 66x35x35

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.