ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Bitki Işık Led muhammed07, 02:20
Yeni Üye Forumu - Yapay Zeka Ve Hobici Görünen Kötü Niyetliler Cyber_Scout, 01:31
Şikayet Var! - Kediler Ve Akvaryum KaanE, 01:10
Akvaryum Tanıtımı - 40 Lt Akvaryum Balık Önerisi Cyber_Scout, 00:42
Yeni Üye Forumu - Kribensislerimin Cinsiyeti Ne ? Cyber_Scout, 00:27
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Adi Salyangoz Problemi Cyber_Scout, 00:18
Hastalıklar ve İlaçlar - 90*45*45 Natural Style Cyber_Scout, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Akvaryumu Bitki Delinme Sorunu Cyber_Scout, 00:00
Bitki Akvaryumları Genel - Siyah Moli Yavrusunda Karım Şişliği Tayyareci, 23:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Soil Seçimi, Taban Kurulumu Cyber_Scout, 23:34
Taban ve Gübreleme - Albimarginata Ve Vaillanti eackgzz, 23:18
Akvaryum Tanıtımı - Evi Taşıyorum Cyber_Scout, 23:14
Akvaryum Bilimi - Balığım Karnı Yaralı Cyber_Scout, 23:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyu İçindeki Partiküller Nasıl Önlerim Nickim10Harf, 22:17
Yeni Üye Forumu - Oscar Balığı Adaptasyon Süreci Cyber_Scout, 22:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Boru Problemi merutay, 22:09
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitkili Akvaryumu Tanıtımı KaanE, 21:56
Akvaryum Tanıtımı - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Cyber_Scout, 21:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Köksüz Bitkiler Cyber_Scout, 21:53
Bitki Akvaryumları Genel - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 21:49
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Suyumun Rengi Turuncu KaanE, 21:36
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Chiclid - Multi Mi Ocellatus Mu? İnci Kefali, 21:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sakal Yosunundan Nasıl Kurtulucam ? fishhyy, 20:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Aydinlatma Yeterlimi esmurates, 19:26
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Japon Balığı +30 Cm ahmetfiratozkaya, 17:44
Yeni Üye Forumu - Betta Balığım Cinsiyet Taha Yanık, 17:43
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Silis Kum,tropica Substrate İyi Bir Kombinasyonmu? İnci Kefali, 17:36
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum İçin Öneri AmatorCichlidci, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 16:43
Canlı Doğuranlar - Tuz Ve Metilen Banyosu Yeterli Olur Mu? Goldfish2000, 15:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Tropical Prodefence Yem Kullanan? scorpion26, 14:59
Malzemeler ve Yemler Forumu - 100*45*45 Leo, 14:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 14:30
Akvaryum Tanıtımı - Tam Su Değişimi Sonrası Kayıplar ErkanSs, 14:09
Yeni Üye Forumu - Melek Balığım Yumurtlama YUSUFbAşKaN, 13:27
Yeni Üye Forumu - Beta İle Kardinal Tetra Beraber Yaşar Mı fishhyy, 13:16
Diğer Tatlı Su Canlıları - Cama Kök Yapıştırma musses00, 10:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hangi Filtre tayfunyabaci, 07:40
Filtreleme Seçenekleri - 64 Litre İlk Akvaryumum AmatorCichlidci, 06:36
Akvaryum Tanıtımı - Geophagus Günlüğü MurathanM, 00:10
Güney Amerikan Cichlidleri - Camallanus Worms Hastalığı Ve Nilverm Mucizesi sametyildiz, 22:36
Hastalıklar ve İlaçlar - 20 Litre Betta Akvaryumum Tayyareci, 21:57
Akvaryum Tanıtımı - Melek Akvaryumu AmatorCichlidci, 21:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Sahte Hagen Kumu Mu Hobimus, 21:31
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Astranot Baligima Neler Almam Lazim KaanE, 21:23
Akvaryum Tanıtımı - Anubias, Salyangoz Ve Işık Ehtiyar, 20:23
Bitkili Akvaryum Canlıları - Yılanlar İçin Kullandığınız Terrarium Ortamları AmatorCichlidci, 20:12
Sürüngenler ve Amfibyumlar - 100lt Bitkili Akvaryum Yosun Sorunu tayfunyabaci, 20:01
Yeni Üye Forumu - Kayıt-kuşaklı Akvaryuma Dış Filtre iamthezeus, 18:17
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Lowtech Subrast Seçimi (salınım Yapan Kum) Hobimus, 17:49
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mobilyalı 40*40 Akvaryum serkul2007 01:47
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 01:14
- Çeşit Çeşit Kusursuz Akvaryum Malzemesi Samoo 01:14
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 01:04
- Akvaryum 30*30 metsi 01:04
- Ista Emiş Basış Seti Bysam 00:41
- Erkek Damılık Cüce Vatoz Bysam 00:41
- Powerled Armatür Bysam 00:41
- Ücretsiz Yetişkin Sae Bysam 00:41
- Microfex Kültürü sefailgaz 00:33
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 00:33
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:22
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:22
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:22
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:22
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:22
- Garra Rufa,limnophila Sessiliflora,frogbit livadi 00:05
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 23:25
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 23:24
- Sarı Ateş Neon Ve Mavi Melek Karides aycaketenci 23:24
- Satılık Fluval Kompak Akvaryum 57 Litre. arowanaa 23:22
- 30x30x80 Antrasit Rengi Dolap aranjman 22:50
- Ada Co2 Splitter aranjman 22:50
- Kiraz Karidesi ( Karışık Boy ) aranjman 22:50
- Resun Aco-012 TahaArif 22:24
- Takaslık 1e3d Fancy Beta. abunil 22:14
- Su Sümbülü Büyük Boy Aquarist101 21:51
- 40cm İthal Akvaryum Ve Malzemeler Takasa Açık Aquarist101 21:51
- Cristmass Moss JDEAN 21:51
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 21:42
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 20:12
- Amazon Hançerleri kerem1135 20:06
- Katil Salyangoz - 100 Tl kerem1135 20:06
- Sulawesi White Orchid Karides Arıyorum ALP85 19:16
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 18:50
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 18:50
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak Balikcidede 18:50
- Süper Red Ve Lda16 Düz Kuyruk Damızlık Balikcidede 18:50
- L 201 - 333 Erkekler muyat 18:39
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 18:16
- L397 Yavru 2,5-3cm rebelde 17:58
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 17:22
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:22
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:22
- Aquaclear 30 Şelale Filtre apistoman 17:19
- Ultra Clear 45 Derece Birleşimli 30x30x35 Akvaryum apistoman 17:19
- Severum, Geophagus, Guianacara djally 16:52
- Nano Akvaryum Ve 3 Japon LEGEND59 16:33
- 2.67 Tüp Furcifer 16:02
- Dennerle Akvaryum Furcifer 16:02
KULLANICILAR
- 89 Online Kullanıcı, 50 Üye
Online Kullanıcılar
wasmannia,
MiSoSiKiaN,
urzais,
prisonbreak,
Laetacara,
sefailgaz,
kerimkoz,
EKAR,
ternapi,
sametyildiz,
Rüzgar eser,
K0L0Ni,
MurathanM,
ArGeX,
Cyber_Scout,
MCY4,
eemin87,
RavenCarrion9,
merutay,
osmandbnl,
Yakup ÖZDEMİRCİ,
Bataron,
arowanaa,
HaydarGul,
rahmankaradag,
Sarapla,
utkusayn,
Bysam,
BoranPara,
Ramazan Güleç,
HarunYILDIRIM,
erdalakçay,
nightybird,
DogacTopay,
zaimi_mjSt,
Tahsint06,
mrrking,
irfanku,
esmurates,
omarfako2,
TemporizeR,
Furcifer,
Melodikana,
Denizhann,
Tcanis,
Amati340,
Bay.psikoz,
ersin1981,
gmz05,
ulutasatilla,
Meldaq,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.