ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Mavi Prenses Hangi Balıklarla Yaşar? UmitKazanbey, 19:06
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Ölüyor... UmitKazanbey, 19:03
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera AtaDemirci, 19:02
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Theodoxus Anatolicus Hakkında AmatorLepistesci, 18:41
Omurgasızlar - Tds 400-500 Lerde Nasıl Düşürebilirim Jakado33, 18:35
Yeni Üye Forumu - Cüce Amerikan Dünyası Koksal Gurkan, 18:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Balığım Hamile Mi Xelpid, 18:29
Yeni Üye Forumu - Hava Motoru Çok Isınıyor İsmail_96965, 18:21
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumumun İlk Ayı ogurcay, 18:09
Bitki Akvaryumları Genel - Tatil Yemi rek06, 17:42
Yeni Üye Forumu - Caridina Tankına Giriş ErenBugra, 17:38
Akvaryum Tanıtımı - Vatoz Renk Değiştirmiş Sizce Normal mi? UmitKazanbey, 17:12
Yeni Üye Forumu - Bu Karidesler Ne Yer? ErhanXk, 16:17
Omurgasızlar - Beta Balığı Üretim Dişi Yumurtlama Süreci BaverKaratay, 15:17
Labirentliler - 100cm Akvaryum UmitKazanbey, 14:53
Yeni Üye Forumu - Malzemelerimi Kuramadım Akvaristdoktor, 14:48
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu MustafaŞ, 14:32
Akvaryum Tanıtımı - Işık Sistemi eren12345, 13:57
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Ph Ölçüm Önerisi senavi, 13:41
Akvaryum Bilimi - Hasta Kılıç Kuyruk Balığım Ölmek Üzere ! ahmettbakii, 13:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeniyim Ve Bilmiyorum Acemibalıkçı33, 12:57
Yeni Üye Forumu - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 12:43
Akvaryum Tanıtımı - Kum Şelalesi Ve Bitkili Akvaryum Kurulumunda Öneri KaanE, 12:15
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Melek Balığı İçin Tavsiye Hoppala, 06:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oranda Buyuk Beyaz Lekeler Eren40, 02:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavruluğa Almalımıyım? Smet200146, 01:44
Canlı Doğuranlar - 360 Litre Bitkili Akvaryum Balık Tavsiyesi UmitKazanbey, 01:18
Yeni Üye Forumu - İlk Walstad Denemem Mesutoviç, 00:55
Akvaryum Tanıtımı - Anubias Çiçek Açtı Smet200146, 00:39
Bitki Akvaryumları Genel - Vahşi Form Lepistes! Smet200146, 00:24
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yandan Sump Motor Gücü UmitKazanbey, 00:20
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Tankı İçin Öneri Sistem Ve Tavsiyel Smet200146, 00:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mayalı Co2 Hortumunda Sümüksü Salgı Cyber_Scout, 23:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Yavruları Karides Yavrularını Yer Mi? Can T., 20:44
Canlı Doğuranlar - Eriyen Ve Sararan Yapraklar CoryCory, 20:34
Bitki Akvaryumları Genel - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) CoryCory, 20:13
Akvaryum Tanıtımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel M0nty, 19:56
Canlı Doğuranlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 17:07
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 40 Litre Nano Bitkili Akvaryumum Boraras, 15:55
Akvaryum Tanıtımı - Beta Tank (regeneration) rei, 15:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Orhan76, 14:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kum Tavsiyesi Ehtiyar, 14:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sobo T240f Tankı Karides İçin Uygun Mu? Tarık Buğra, 14:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Erkek Lepistesimin Hastalığı İsmail_96965, 13:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Bazı Doğu Afrika Cikletlerindeki Çizgisel Kalıplar Orhan76, 12:45
Makaleler ve Tercümeler - Anaparça Olarak Ne Seçmeliyim AmatorLepistesci, 10:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Hastalık Orhan76, 08:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Deri Çizilmesi Orhan76, 08:31
Discus - 30 Lt Akvaryum 1 Beta 2 Çöpçü 1 Tül Vatoz Uygunmu Ehtiyar, 07:10
Yeni Üye Forumu - Yaşam Alanı Sibel01, 00:22
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 18:41
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 18:41
- 30x30x80 Antrasit Rengi Dolap aranjman 18:26
- Ada Co2 Splitter / Creaqua Nano Elite Black aranjman 18:26
- Gambusya Aranıyor eataseven1 17:06
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 16:59
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 16:59
- Kuru Yaprak - Jack Fruit Ve Vatoz Küpü İnci Kefali 16:57
- L Serisi Üst Vasıf Pleco Varyeteleri PlecoTown 16:02
- Afrika Cichlidleri devito 15:56
- Moss Ve Lepistes Otu omersayar 15:49
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides Ve Beyaz Kurt omersayar 15:49
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 15:29
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 15:29
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 15:29
- Atahualpa F1 & Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 15:16
- Eheim Professionel 4+ egedin 15:13
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 15:13
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 14:40
- Bolbitis Türleri Ve Java Fern Arıyorum alierdemir87 14:31
- Saz Bitkisi Furkann 14:04
- Un Kurdu ( Canlı Yem) Furkann 14:04
- 4000tl - Özel İmalat - Full Kurulu Takas Vasfi 13:57
- Salvinia Natans Ve Yeşil Su Kültürü ternapi 13:39
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:02
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 13:02
- Discus, Oranda, Melek, Cüce Vatoz F13K 13:02
- Tetramin Flakes Pul Yem BaharB 12:47
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:23
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 12:23
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 12:14
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:05
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 12:05
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:05
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:05
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 11:58
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 11:58
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 11:58
- Artemia & Microfex & Grindal Kurt betta.ist 11:58
- L333& L201 Big Spot, L201, L399 D. Altı inspector 11:52
- Mc Fuelleborni Eccles selcukvtc 11:44
- 60 X 40 X 40 Akvaryum Ve Malzemeleri Sametozt 11:35
- Komple Bitkili Akvaryum UĞURBABÜR 10:54
- Satılık Eheim 2260 2217 Filtreler UĞURBABÜR 10:54
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 10:39
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 10:39
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 10:39
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 09:35
- Hongsloi Süper Red - Cacatuoides Triple Red German AtlasPoyraz 09:35
- Sarı İnce Silis Kum AtlasPoyraz 09:35
KULLANICILAR
- 113 Online Kullanıcı, 62 Üye
Online Kullanıcılar
EKAR,
Cem 5858,
muratavcı,
JujuSeri,
urzais,
-RBG-,
ciways,
darkaura,
HugoSanchez,
BaldGuy,
ozgurko,
BaharB,
bendeniztayfun,
kopruluonur,
mar76,
dilaracalim,
Balikcidede,
iakyol,
mightymurat,
inspector,
UmitKazanbey,
Amati340,
Hidro Dinamik,
bonbon,
Eldurmaz,
msrt,
mitii,
Akvarist Batuhan,
koyu,
karahanli,
MCY4,
sedaterdem,
blenny,
metsi,
gürkanbey,
yorgunsair,
aktugsedat,
bahoylcnr,
NightWist,
İso2420,
Laetacara,
orhanönal,
blokurlu,
ahmettbakii,
OKIRATLI,
Ehtiyar,
arapaima,
Murat27,
Öğretmen Ali,
dimbeleth,
umitopall,
HarunYILDIRIM,
ternapi,
necmeddin,
M.FurkanK,
alierdemir87,
mutlubaba,
Hobimus,
MustafaŞ,
osman-01,
NotEvenBeginner,
AtlasPoyraz,
Tarık Buğra,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.