ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
EmreTekin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Kasım 2016 08:08
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Emre Tekin
Doğum Tarihi:
06 Nisan 1985
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Emre Tekin
SON 10 MESAJI
Karideslerde su değişim sıklığı nasıl olmalı?
O kadar buyuk tanklarim olmasada ben Ulvi Bey'in dediklerine katiliyorum..tecrube ettigim seylerle daha cok ortusuyo 5 10 karides besleyen insanlar icin 2 3 karides kaybetmek onemli bisey..tanesi 7tl den 25 tlye kadar hatta 150 tlye kadar karides gordum..2 3 karides kaybettim deyip gecmeyin Alpay Bey..su degismi tabi ki yapmak lazim size de katiliyorum ama sanki miktar cok gibi..%10-15 daha iyi olmaz mi?yorumlarinizi bekliyorum..iyi hobiler..
O kadar buyuk tanklarim olmasada ben Ulvi Bey'in dediklerine katiliyorum..tecrube ettigim seylerle daha cok ortusuyo 5 10 karides besleyen insanlar icin 2 3 karides kaybetmek onemli bisey..tanesi 7tl den 25 tlye kadar hatta 150 tlye kadar karides gordum..2 3 karides kaybettim deyip gecmeyin Alpay Bey..su degismi tabi ki yapmak lazim size de katiliyorum ama sanki miktar cok gibi..%10-15 daha iyi olmaz mi?yorumlarinizi bekliyorum..iyi hobiler..
buda benden
Tebrikler gercekten guzel..kayalar nedir?
Tebrikler gercekten guzel..kayalar nedir?
Taiwan Bee kurulum
Goksel bey, cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.mineral ekleyecegim osmoz cihazinda ki mineral filtresinide cikarin demisler cikarmali miyim?birde tds metre onerebileceginiz marka nedir?
Goksel bey, cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.mineral ekleyecegim osmoz cihazinda ki mineral filtresinide cikarin demisler cikarmali miyim?birde tds metre onerebileceginiz marka nedir?
Taiwan Bee kurulum
Selamlar, 40x40x30 bir taiwan bee akvaryumu kurmak istiyorum elimden geldiğince araştırdım fakat bazı konularda kafamda soru işaretleri oluştu sizlere danışmak istedim..Belirlediğim şeyler kullanacağım kum ada amazonia olması ph düşürmek için faydalı olacağından alıcam ve zeminden 1 cm olacak şekilde ekleyeceğim sizce daha fazla eklemeli miyim? Mineral topu, k.ağaç kozalağı catappa yaprağı pipo filtre olması gerektiğini anladığım şeyler bunlarıda elde edeceğim..osmoz cihazı konusunda 150 tl ye kadar bütçe ayırdım fakat aktif karbon ph yükselttiğini okuduğumdan aktif karbon olmayan bir osmoz cihazı nerden bulabilirim veya Eskişehir'de arıtma su ile ilgilenen cihaz satışı yapan bir firmayla görüştüğümde onlardan nasıl bir cihaz talep etmeliyim?Son olarak ölçüm cihazlarından(tds,ph vs..) hangileri elimde olmak zorunda ve hangilerini önerirsiniz..
Kısaca kurulumda belirlediğim şeyler kum ve filtre geriye kalan taiwan bee için gerekli malzemeler neler gibi bir konu oldu sanırım..Şimdiden teşekkür ederim..Hayırlı Ramazan'lar...
Selamlar, 40x40x30 bir taiwan bee akvaryumu kurmak istiyorum elimden geldiğince araştırdım fakat bazı konularda kafamda soru işaretleri oluştu sizlere danışmak istedim..Belirlediğim şeyler kullanacağım kum ada amazonia olması ph düşürmek için faydalı olacağından alıcam ve zeminden 1 cm olacak şekilde ekleyeceğim sizce daha fazla eklemeli miyim? Mineral topu, k.ağaç kozalağı catappa yaprağı pipo filtre olması gerektiğini anladığım şeyler bunlarıda elde edeceğim..osmoz cihazı konusunda 150 tl ye kadar bütçe ayırdım fakat aktif karbon ph yükselttiğini okuduğumdan aktif karbon olmayan bir osmoz cihazı nerden bulabilirim veya Eskişehir'de arıtma su ile ilgilenen cihaz satışı yapan bir firmayla görüştüğümde onlardan nasıl bir cihaz talep etmeliyim?Son olarak ölçüm cihazlarından(tds,ph vs..) hangileri elimde olmak zorunda ve hangilerini önerirsiniz..
Kısaca kurulumda belirlediğim şeyler kum ve filtre geriye kalan taiwan bee için gerekli malzemeler neler gibi bir konu oldu sanırım..Şimdiden teşekkür ederim..Hayırlı Ramazan'lar...
70 lt akvaryuma T8 önerisi
Benim akvaryumum 65x37x30..bir adet slylvania 24 watt, 60cmx2 adet 3 cipli serit led kirmizi ve mavi, 18 ad soguk beyaz power led ile bitkileri gayet iyi gelistiriyorum daha onceden mayali sistem yapmistim co2 tupe yeni gectim bitki yasatmayi gectim uretip ese dosta bile dagitmaya basladim...
Birde t5 daha fazla isik sagliyor diye biliyorum..cunku benim flo. 55cm 24 watt t5
Benim akvaryumum 65x37x30..bir adet slylvania 24 watt, 60cmx2 adet 3 cipli serit led kirmizi ve mavi, 18 ad soguk beyaz power led ile bitkileri gayet iyi gelistiriyorum daha onceden mayali sistem yapmistim co2 tupe yeni gectim bitki yasatmayi gectim uretip ese dosta bile dagitmaya basladim...
Birde t5 daha fazla isik sagliyor diye biliyorum..cunku benim flo. 55cm 24 watt t5
Co2 Tüp kullanımı
Hakan Bey cevabiniz icin tesekkur ederim..evet selenoid kullanmadan yapicam..vanalardan da sadece regulatorun vanasini acip kapatarak yapiyorum tupun ve ince ayarin vanalari acik sıkıntı olmaz diye dusunyorum
Hakan Bey cevabiniz icin tesekkur ederim..evet selenoid kullanmadan yapicam..vanalardan da sadece regulatorun vanasini acip kapatarak yapiyorum tupun ve ince ayarin vanalari acik sıkıntı olmaz diye dusunyorum
Co2 Tüp kullanımı
Akvaryumumda sadece cabombalar varken, biraz daha bitki eklemek istedim devamında da co2 tüpü aldım :)Eskişehir'den 3 arkadaş aynı tüp aynı regülatörden sipariş ettik(bks ve yıldız)..ince ayar ve nipel taktık..fakat aklımıza birkaç soru takıldı ve sizlere danışmak istedik..Tüpün kendi valfi ve regülatör valfi açık olsa, sadece ince ayar kapalı olsa ve akvaryuma co2 vermek istediğimizde sadece ince ayar vanasını açıp kapatsak olur mu...yoksa hepsini her açışta açıp her kapatıştada hepsini kapatmamız mı gerekir..birde akvaryumumuzda repens, m.carlo, cabomba, subulata, lilaeopsis brasiliensis, parvula birkaçta moss çeşidi var..serum setinden bir damla sayacı yapıcaz, saniyede kaç damla tavsiye edersiniz..şimdiden görüşleriniz için teşekkürler...
Birde Bileceik Osmanelinde hedayse'ye (Hakan Bey'e) bitkiler için teşekkürler..
Akvaryum hacimleri
1.90x50x50 225 lt
2.65x37x30 78 lt
3.60x40x30 70 civarı
EmreTekin 2015-03-22 00:12:17
Akvaryumumda sadece cabombalar varken, biraz daha bitki eklemek istedim devamında da co2 tüpü aldım :)Eskişehir'den 3 arkadaş aynı tüp aynı regülatörden sipariş ettik(bks ve yıldız)..ince ayar ve nipel taktık..fakat aklımıza birkaç soru takıldı ve sizlere danışmak istedik..Tüpün kendi valfi ve regülatör valfi açık olsa, sadece ince ayar kapalı olsa ve akvaryuma co2 vermek istediğimizde sadece ince ayar vanasını açıp kapatsak olur mu...yoksa hepsini her açışta açıp her kapatıştada hepsini kapatmamız mı gerekir..birde akvaryumumuzda repens, m.carlo, cabomba, subulata, lilaeopsis brasiliensis, parvula birkaçta moss çeşidi var..serum setinden bir damla sayacı yapıcaz, saniyede kaç damla tavsiye edersiniz..şimdiden görüşleriniz için teşekkürler...
Birde Bileceik Osmanelinde hedayse'ye (Hakan Bey'e) bitkiler için teşekkürler..
Akvaryum hacimleri
1.90x50x50 225 lt
2.65x37x30 78 lt
3.60x40x30 70 civarı
Co2 Tüp
Selenoid valf var demissin hocam o zamani ayarlamaya yaramiyor mu..7/24 acik kalmasi zarar vermez mi?
Selenoid valf var demissin hocam o zamani ayarlamaya yaramiyor mu..7/24 acik kalmasi zarar vermez mi?
Co2 Tüp
Hakkaten ben hiç bakmamışım ya tarihe :)))az bile artırmışlar o zaman tüik'e göre enflasyon %7 gerçekte olan%30-40 adamlar çok az bi rakam koymuşlar..bu arada bugün uzun uzun araştırmalar ve telefon trafiklerinden sonra efes pilsenin 10 liraya 10 kglık tüplerini sattığını öğrendim fakat yalnız kendi bayilerine satıyolarmış..ve barlara vs..bilgi vermek istedim..birde regülatör uygun fiyatlı nerden bulabilirim?
Hakkaten ben hiç bakmamışım ya tarihe :)))az bile artırmışlar o zaman tüik'e göre enflasyon %7 gerçekte olan%30-40 adamlar çok az bi rakam koymuşlar..bu arada bugün uzun uzun araştırmalar ve telefon trafiklerinden sonra efes pilsenin 10 liraya 10 kglık tüplerini sattığını öğrendim fakat yalnız kendi bayilerine satıyolarmış..ve barlara vs..bilgi vermek istedim..birde regülatör uygun fiyatlı nerden bulabilirim?
Co2 Tüp
Biz biraz araştırma yapıyoruz ortalama 3-5 gün sürer biraz daha sabrederseniz belki daha uygun fiyata bulabiliriz . Hocamın ürünleride güzel biliyorum sadece ikinci el olması benim aklıma takılıyor eski tüp aklıma yatmıyor sadece kimsenin aklını karıştırmayımda başka birşey istemem biraz ben pimpirikliyim sadece :)
ARKADAŞLAR ;
Bks tüp firmasıyla görüştüm Emine hanımla geçen konuşmanın bir kısmını size sunuyorum :)
2 LT 80+kdv
3LT 85+kdv
5Lt 100+kdv 5Lt tüpün Ankara'ya kargolanması 9,43 Krş tutuyormuş.
Demistiniz fakat biraz once aradim eskisehirden 3 ad. Alicaz diye 2,67lt(2kg) yani 3 lt diye soyledikleri 105+kdv=112tl dediler siz 85+kdv demissiniz..merkezden emine hnmla gorustum..
Biz biraz araştırma yapıyoruz ortalama 3-5 gün sürer biraz daha sabrederseniz belki daha uygun fiyata bulabiliriz . Hocamın ürünleride güzel biliyorum sadece ikinci el olması benim aklıma takılıyor eski tüp aklıma yatmıyor sadece kimsenin aklını karıştırmayımda başka birşey istemem biraz ben pimpirikliyim sadece :)
ARKADAŞLAR ;
Bks tüp firmasıyla görüştüm Emine hanımla geçen konuşmanın bir kısmını size sunuyorum :)
2 LT 80+kdv
3LT 85+kdv
5Lt 100+kdv 5Lt tüpün Ankara'ya kargolanması 9,43 Krş tutuyormuş.
Demistiniz fakat biraz once aradim eskisehirden 3 ad. Alicaz diye 2,67lt(2kg) yani 3 lt diye soyledikleri 105+kdv=112tl dediler siz 85+kdv demissiniz..merkezden emine hnmla gorustum..
SON MESAJLAR
- Astronot Balığım Çok Stresli Lore61, 22:20
Yeni Üye Forumu - Balığım Karnı Yaralı MrtGn, 22:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Akvaryum İlk Kurulum Sorunları İsmail_96965, 21:59
Bitki Türleri ve Bakımı - Ücretsiz Balık, Karidesler-amano Dahil Ve Bitki subalik, 21:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 70 L Bitkili İle Geri Dönüş subalik, 21:44
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Yapan Yerler TurX, 21:40
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Filtre Motoru Suyu İtsin Mi, Çeksin Mi? emin ziya, 21:21
Filtreleme Seçenekleri - Low Tech Akvaryum İçin Önerilerinizi Bekliyorum wasmannia, 21:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Multi Tankım - 0dan Tanganyika İnci Kefali, 21:02
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 20:52
Güney Amerikan Cichlidleri - Tam Su Değişimi Sonrası Kayıplar ErkanSs, 20:45
Yeni Üye Forumu - Anubias Petite Hk. Profiterol, 20:40
Bitki Türleri ve Bakımı - 100lt Bitkili Akvaryum Yosun Sorunu Samnastrp, 20:38
Yeni Üye Forumu - Eleştiri, Öneri Ve Yorumlarınızı Bekliyorum Bozajuniors, 20:24
Akvaryum Tanıtımı - 75 Litre Bitkili Akvaryum Samnastrp, 20:22
Akvaryum Tanıtımı - 100*45*45 Cyber_Scout, 20:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 400l Akvaryum İçin Başlangıç Fikirleri fishhyy, 20:08
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Chiclid - Multi Mi Ocellatus Mu? İnci Kefali, 19:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fondo Vivo Ve Karides Akvaryumu cilamure, 19:24
Bitki Akvaryumları Genel - 22lt Karides Bare, 18:41
Akvaryum Tanıtımı - 20 Litre Betta Akvaryumum Tayyareci, 18:22
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 18:05
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Tetra Yumurta Alımı Cyber_Scout, 17:27
Yeni Üye Forumu - Karides Fanusu MasterChief, 16:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Arka Duvara Balık Yuvası Nasıl Olur? fishhyy, 16:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Suyumun Rengi Turuncu Cyber_Scout, 16:13
Yeni Üye Forumu - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? Laetacara, 15:49
Güney Amerikan Cichlidleri - 40 Lt Akvaryum Balık Önerisi MasterChief, 15:29
Yeni Üye Forumu - Betamın Kuyruğu Eriyor Bilgisi Olan Varmı ? tayfunyabaci, 15:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Orta Gereksinimli Bitkili Taban Tavsiyesi fishhyy, 14:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balık, Yüzeyde Kalma Hava Kesesi Problemi Cyber_Scout, 14:08
Yeni Üye Forumu - Balon Molilerim. scorpion26, 13:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Japon Balığı tayfunyabaci, 13:19
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin tayfunyabaci, 12:59
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 12:30
Akvaryum Tanıtımı - 30l Tankta Kurulumu Nasıl Yapmalıyım ? fishhyy, 12:15
Yeni Üye Forumu - Co2 Tüp Antalya ArGeX, 11:33
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yeni Aldığım Turuncu Orandanın Rengi Sarıya Döndü Ferroli, 10:48
Sazansıgiller - Moli Balık Cinsiyet Ve Türü Mocancan, 09:08
Yeni Üye Forumu - Isıtıcı Tavsiyesi Jotunheim, 08:49
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Hızla Ölmeye Başladı Kuro, 08:48
Yeni Üye Forumu - Yeni Doğan Lepistese Ne Yapılmalı Samnastrp, 08:22
Canlı Doğuranlar - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 02:47
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - 150lt De Betta Çifti Beslenebilir Mi ? Cyber_Scout, 02:14
Labirentliler - 140 Litre Bitkili Tank Cyber_Scout, 02:05
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 02:04
Akvaryum Tanıtımı - Half Black Dejomejox, 01:29
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 00:22
Akvaryum Tanıtımı - İpliksi Yosun darkaura, 23:40
Yosun - Walstad Akvaryum Mesutoviç, 23:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Anunias Nana 10-12 Yapraklı 2 Sürgünlü Rizom erosennin 22:03
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 21:50
- Akvaryum 30*30 metsi 21:50
- 80 Cm Uygun Fiyat Mobilyali Akvaryum bilalulugtekin 21:27
- Nerite Salyangoz Arıyorum thecrow 20:51
- Amazon Hançerleri kerem1135 20:42
- Katil Salyangoz - 100 Tl kerem1135 20:42
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 20:17
- Kuru Yaprak - Jack Fruit Ve Vatoz Küpü İnci Kefali 19:54
- 2.67 Tüp Furcifer 19:17
- Dennerle Akvaryum Furcifer 19:17
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 19:17
- Creaqua Nano Elit Furcifer 19:17
- İnci Groumi,kerevit,mahachai Beta, Gardneri Kil. Cyber_Scout 19:10
- Duboisi Maswa 5-6 Cm emree06 18:52
- Satılık Fluval Kompak Akvaryum 57 Litre. arowanaa 18:36
- Aquaclear 30 Şelale Filtre apistoman 18:31
- Ultra Clear 45 Derece Birleşimli 30x30x35 Akvaryum apistoman 18:31
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 18:08
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 18:08
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 18:08
- 3 Adet Albino Marble Melek... Laetacara 17:34
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 16:32
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 16:32
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 16:19
- Afrika Cichlidleri devito 16:07
- Frodo Stone 8 Kiloya Yakın osmang 16:04
- Kaçmaz Fiyata 3 Adet Oranda Büyük Boy osmang 16:04
- Co2 Dıy Sistemi, İsta Difüzör, İndikatör Ve Birçok osmang 16:04
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 15:58
- Akvaryum Filtre Ve Isıtıcılar Eheim - Aquel Şahinöztürk 15:58
- Eheim Professionel 4+ egedin 15:50
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 15:50
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 15:46
- Rasbora Arıyorum Miller 15:46
- Garra Rufa,limnophila Sessiliflora,frogbit livadi 14:39
- Half Black White Lepites rorobey 14:26
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 14:10
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 14:10
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 13:56
- Sarı Ateş Neon Ve Mavi Melek Karides aycaketenci 13:56
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 13:54
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:53
- Yavru Kribensisler Koksal Gurkan 13:53
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 13:53
- Hb White Lepistes omererbas 13:52
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 13:52
- 40x40x40, Tetra Isıtıcı, Taban Filtresi MurathanM 13:29
- Yem Tablet BUCALILAR 13:19
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 13:19
KULLANICILAR
- 114 Online Kullanıcı, 62 Üye
Online Kullanıcılar
Sunborn,
Cem 5858,
zahmet1493,
İsmail_96965,
eemin87,
BeyzPl,
GarryExari,
urzais,
AmatorCichlidci,
fatisso12,
ilhannnn01,
gmz05,
tayfunyabaci,
emin ziya,
EmreCev,
gazoz34,
Azizdurdenn,
Erenguven,
Balikcidede,
jpnahmt09,
rahmankaradag,
yusufibal,
subalik,
Mustafa Fındık,
gulec_44,
wasmannia,
Dejomejox,
Dumbbell,
Akax,
WonderM,
EKAR,
palankesli,
Akvarist Batuhan,
DogacTopay,
dark blue,
eemrea,
yrnks,
Vlademirol,
Maiestas,
MrtGn,
İnci Kefali,
Hoppala,
Goksen,
Başak u,
HoLdeX,
Amati340,
Tata,
MDForensic,
Mocancan,
MiSoSiKiaN,
Tahsint06,
Denizhann,
Ehtiyar,
MehmetAkif,
Tayyareci,
Samnastrp,
Tranb,
Barış,
tamerk,
Kadircankaya,
sametyildiz,
osmandbnl,
sefailgaz,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.