ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
nuri43
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Kasım 2014 14:13
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
nuri yilmaztekin
Doğum Tarihi:
01 Ağustos 1989
İl:
Izmir
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

SON 10 MESAJI
SU DEĞİŞTİRMEDEN DİP ÇEKİMİ YAPMAK
[QUOTE=M.Karaman] Su içinde çalışmakta olan motoru elle tutmak çok riskli.
Buna da bir çare üretilebilir.[/QUOTE]
Olası bir elektrik kacağında sadece biz değil içerdeki canlılar da etkilenecektir ki bu sistemin üst kısmında herhangi bir değişiklik yok ve pisliğin olduğu bölgelere götürmemiz içinde gezdirmemiz gerekli dolayısıyla iç filtre; içine su girebilen buna göre tasarlanmış ekipman olduğu için bu detayı düşünmedim aslında iletken olmayan bir parça ile kullanılabilir bunu düşüneceğinim teşekkür ederim..
[QUOTE=M.Karaman] Su içinde çalışmakta olan motoru elle tutmak çok riskli.
Buna da bir çare üretilebilir.[/QUOTE]
Olası bir elektrik kacağında sadece biz değil içerdeki canlılar da etkilenecektir ki bu sistemin üst kısmında herhangi bir değişiklik yok ve pisliğin olduğu bölgelere götürmemiz içinde gezdirmemiz gerekli dolayısıyla iç filtre; içine su girebilen buna göre tasarlanmış ekipman olduğu için bu detayı düşünmedim aslında iletken olmayan bir parça ile kullanılabilir bunu düşüneceğinim teşekkür ederim..
[QUOTE=M.Emin Uzunoğlu] Çok güzel düşünce elinize sağlık. Ayrıca, dip çekimi yapmamak lazım fazla doğru ama beyaz ince silis kumun kullanıldığı bu akvaryumlarda da dip tortusu çok çirkin görünüyor.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.Haklisiniz fazla yapmak doğru değil fakat görüntü olarak kötü görünüyor maalesef..
[QUOTE=knifefish] Merhaba,oldukça faydalı ve başarılı bir çalışma olmuş,emeğine sağlık...[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sağolun..
[QUOTE=abdullah0093] Iyi gunler.
Nuri bey,dip cekimi fazla yapmak yanilmiyorsam baliklari suya mudahele oldugundan ve dipteki pisliklerin azda olsa kalkmasindan dolayi stres ve beyaz benek hastaligina davetiye cikardigini okumustum.Suan kaynak aklimda degil.Eger yaniliyorsam simdiden kusura bakmayin.Iyi gunler.
[/QUOTE]
Şöyle ki bazi balık türleri bu konuda daha hassas, zaten normalinden daha fazla yapılan her müdahale balıklara zarar verebilir, bilinçli yapılan iş en temiz işdir diye düşünüyorum.
[QUOTE=M.Emin Uzunoğlu] Çok güzel düşünce elinize sağlık. Ayrıca, dip çekimi yapmamak lazım fazla doğru ama beyaz ince silis kumun kullanıldığı bu akvaryumlarda da dip tortusu çok çirkin görünüyor.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.Haklisiniz fazla yapmak doğru değil fakat görüntü olarak kötü görünüyor maalesef..
[QUOTE=knifefish] Merhaba,oldukça faydalı ve başarılı bir çalışma olmuş,emeğine sağlık...[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sağolun..
[QUOTE=abdullah0093] Iyi gunler.
Nuri bey,dip cekimi fazla yapmak yanilmiyorsam baliklari suya mudahele oldugundan ve dipteki pisliklerin azda olsa kalkmasindan dolayi stres ve beyaz benek hastaligina davetiye cikardigini okumustum.Suan kaynak aklimda degil.Eger yaniliyorsam simdiden kusura bakmayin.Iyi gunler.
[/QUOTE]
Şöyle ki bazi balık türleri bu konuda daha hassas, zaten normalinden daha fazla yapılan her müdahale balıklara zarar verebilir, bilinçli yapılan iş en temiz işdir diye düşünüyorum.
[QUOTE=abdullah0093]Iyi gunler.
Nuri bey,bende bu yaptiginiz tesisati gorunce aklima su degisimi yaparken,su cikis yerine bi hortum baglayip suyu zahmetsizce bosaltabilirsiniz diye dusunuyorum.Bu arada,yaptiginiz sistem gayet guzel.Basarilarinin devamini dilerim.[/QUOTE]
[QUOTE=maviyeşil]Ben akvaryumlarda dip çekimi yapılmasına karşıyım, ancak kullanacak arkadaşlar için çok faydalı olabilir. Önemli bir noktayı belirmek isterim: İç filtrenin motor kısmını çalışırken su dışında tutmayın. Su dışında çalışmaya müsait değiller. Yanabilir. Elinizde tutuyorsunuz sürekli dip çekimi yaparken. Tehlikeli durumlar oluşabilir. Filtretyi elinizde sürekli sağa sola hareket ettirdiğinizden zamanla kabloda aşınma yıpranma olabilir. Elektrik kaçağına da dikkat etmek lazım. [/QUOTE]
[QUOTE=abdullah0093]Iyi gunler.
Nuri bey,bende bu yaptiginiz tesisati gorunce aklima su degisimi yaparken,su cikis yerine bi hortum baglayip suyu zahmetsizce bosaltabilirsiniz diye dusunuyorum.Bu arada,yaptiginiz sistem gayet guzel.Basarilarinin devamini dilerim.[/QUOTE]
abdullah bey teşekkür ederim, aslında benim amacım su değişimi ile dip temizliğini birbirinden ayırmaktı yani o dediğiniz sistemde olur fakat bu şekilde günde bir veya iki günde bir dip çekimini zahmetsizce yapıp hafta bir de %20 su değişimi yapıyorum, hem evde etrafa su sıçrama derdi hemde kum çekme derdi kalmadı..:) sağlıklı hobiler
[QUOTE=maviyeşil]Ben akvaryumlarda dip çekimi yapılmasına karşıyım, ancak kullanacak arkadaşlar için çok faydalı olabilir. Önemli bir noktayı belirmek isterim: İç filtrenin motor kısmını çalışırken su dışında tutmayın. Su dışında çalışmaya müsait değiller. Yanabilir. Elinizde tutuyorsunuz sürekli dip çekimi yaparken. Tehlikeli durumlar oluşabilir. Filtretyi elinizde sürekli sağa sola hareket ettirdiğinizden zamanla kabloda aşınma yıpranma olabilir. Elektrik kaçağına da dikkat etmek lazım. [/QUOTE]
ufuk bey aslında haklısınız, dip çekimi olayını abartmamak gerekir zaten bende tamamını almıyorum.İç filtrenin de zaten üst tarafını su dışında tuttugumuzda su çekmiyor tabandan ben resimde göstermek amaçlı su çıkış kısmını yukarı çıkardım normalde dediğiniz gibi kesinlikle elektrik kaçağına dikkat etmek lazım,önce emniyet..

Malzemeler : iç filtre
pet şişe
silikon
elektrik borusu
Merhaba dostlar, geçenlerde youtube dan buna benzer bir dip çekim aleti yapan arkadaştan esinlenerek birşeyler yapmaya çalıştım.Evde bulunan kullanmadığım bir iç filtrenin su alan haznelerini pet şişe ve silikon yardımıyla kapattım,altından matkap yardımıyla resimde görünen elektrik borusunun gireceği kadar delik açtım ve etrafını silikonladım, ardından güzelce kuruması için bir kaç gün bekledim.İlk testimi gerçekleştirdim gayet başarılıydı.Bana sağladığı fayda şu oldu dip çekimi yaparken bir taraftan dipteki pisliklerle beraber kum çekme olayı ve kovanın dışına su taşma endişesi kalktı.Yani dip çekimi yaptıktan sonra sadece içindeki süngeri yıkayıp temizliyorum hepsi bu.Su değişimine gelince de haftada bir defa %20 su değişimini yapıyorum.Şükür balıklarım da gayet neşeliler.. Herkese Sağlıklı hobiler...
Tetra Akvaryumu Ve Vatoz
[QUOTE=GargameL] Nuri Bey,sizin bahsettiğiniz sistem sadece iç filtrenin verdiği hava miktarını ayarlamaya yarar.Debide herhangi bir değişime yol açmaz.
Eğer karides besleyecekseniz ben pipo filtre öneririm.Bol bitkili bir akvaryumda atıkların çoğunu bitkiler absorbe edecektir.Aynı zamanda gerek neonlar gerekse karidesler suyu çok kirletmezler.Düzenli su değişimi ve pipo filtre bu durumda size yeterli gelecektir.
Şayet iç filtre kullanacak iseniz akıntı vereceğiniz yönü çok iyi belirlemelisiniz.Yoksa hergün bitkileri suyun üstünden toplarsınız.[/QUOTE]
Konuyu açan arkadaş karidesden bahsetmedigi için iç filtre konusundaki tecrübelerimi aktardım eğer hava basıncını kisarsa o bahsettiğim seruma takılan vanadan (orda subap diye bahsetmisim yanlislikla) işini görebileceğini söyledim.
[QUOTE=GargameL] Nuri Bey,sizin bahsettiğiniz sistem sadece iç filtrenin verdiği hava miktarını ayarlamaya yarar.Debide herhangi bir değişime yol açmaz.
Eğer karides besleyecekseniz ben pipo filtre öneririm.Bol bitkili bir akvaryumda atıkların çoğunu bitkiler absorbe edecektir.Aynı zamanda gerek neonlar gerekse karidesler suyu çok kirletmezler.Düzenli su değişimi ve pipo filtre bu durumda size yeterli gelecektir.
Şayet iç filtre kullanacak iseniz akıntı vereceğiniz yönü çok iyi belirlemelisiniz.Yoksa hergün bitkileri suyun üstünden toplarsınız.[/QUOTE]
Konuyu açan arkadaş karidesden bahsetmedigi için iç filtre konusundaki tecrübelerimi aktardım eğer hava basıncını kisarsa o bahsettiğim seruma takılan vanadan (orda subap diye bahsetmisim yanlislikla) işini görebileceğini söyledim.
Tetra Akvaryumu Ve Vatoz
15-20 TL civarında sobo iç filtrelerden alabilirsin üfleme şiddetini de ayarlaman icin filtrenin disariya çikan serumuna takilan havayi azaltip yükselten subaplardan al isini görür..40 litre bi akvaryum için çok yuksek maliyetli bir iç filtreye gerek yok bence,canlı sayısınıda gözden gecirmelisin arkadaşlarında dediği gibi o akvaryuma fazla..
Sağlıklı balıklar
15-20 TL civarında sobo iç filtrelerden alabilirsin üfleme şiddetini de ayarlaman icin filtrenin disariya çikan serumuna takilan havayi azaltip yükselten subaplardan al isini görür..40 litre bi akvaryum için çok yuksek maliyetli bir iç filtreye gerek yok bence,canlı sayısınıda gözden gecirmelisin arkadaşlarında dediği gibi o akvaryuma fazla..
Sağlıklı balıklar
yunus akvaryumum
[QUOTE=dinglong]Hayırlı uğurlu kazasiz olsun nuricim son hali çok daha güzel olmuş sağlıklı hobiler dilerim...
[/QUOTE]
[QUOTE=dinglong]Hayırlı uğurlu kazasiz olsun nuricim son hali çok daha güzel olmuş sağlıklı hobiler dilerim...
[/QUOTE]
Teşekkür ederim abi çok sağolasın,seninde yardımlarınla bu noktaya getirdik desteğini esirgemedin,yakın zamanda inşallah seninle tropheus alışverişine de gireceğiz hazırlıklı ol bilgin olsun:))
yunus akvaryumum
[QUOTE=mehmet-eses] Benim kafalı yunus tankımda dekor neredeyse yok gibi :)[/QUOTE]
Evet çok hoş bir akvaryumunuz var maşallah ve çok az kaya var aslında yüzme alanı geniş olduğu sürece büyümeleri o kadar hızlı oluyor bildiğim kadarıyla ama dekorda olmazsa olmazi..bu arada sehpayi yaptirirken sizin akvaryum sehpanizdan da görsel olarak ilham almistim yazmak şimdi nasip oldu:)
[QUOTE=mehmet-eses] Benim kafalı yunus tankımda dekor neredeyse yok gibi :)[/QUOTE]
Evet çok hoş bir akvaryumunuz var maşallah ve çok az kaya var aslında yüzme alanı geniş olduğu sürece büyümeleri o kadar hızlı oluyor bildiğim kadarıyla ama dekorda olmazsa olmazi..bu arada sehpayi yaptirirken sizin akvaryum sehpanizdan da görsel olarak ilham almistim yazmak şimdi nasip oldu:)
yunus akvaryumum
[QUOTE=mehmet-eses]Hayırlı olsun nuri bey maşallah tankınız güzel,bence ortadaki delikli kayaları kaldırsanız daha güzel olur hem yunuslar daha geniş ve boş zemini severler[/QUOTE]
alpino24 2014-05-23 13:47:55
[QUOTE=mehmet-eses]Hayırlı olsun nuri bey maşallah tankınız güzel,bence ortadaki delikli kayaları kaldırsanız daha güzel olur hem yunuslar daha geniş ve boş zemini severler[/QUOTE]
Teşekkür ederim Mehmet Bey,haklısınız tavsiyelerinizi dinleyeceğim,zaten yavru ikola edinene kadar delikli kayaları çıkarabilirim.
yeni akvaryum tasarımı sizce olmuşmu
Üstadların dediği gibi sehpanın sağlamlığı en önemli etkenlerden birisi sonuçta önce emniyet.Ayrıca akvaryumun verdiğiniz ölçülere göre yaklaşık 180 litre hacmi var dikkat etmeniz gerekli.Akvaryum dekoru besleyeceğiniz balık türüne göre değişebilir ciklet türleri kayaları, bilindiği üzere saklanacak yerleri çok severler ve benim şahsi fikrim tek tür balık koymanız bu göz zevkiniz için ve akvaryum içi huzurun sağlanması için daha etkili,dış filtreye gelince piyasada 70 ile 80 TL civarında da dış filtreler mevcut tabi bütçe meselesi daha iyi markaların pahalı makineleri de var ama şimdilik sizi 70-80 TL lik bir dış filtrenin idare edeceğini düşünüyorum.2 adet iç filtre eğer düzenli dip çekimi ve su değişimi yaparsanız bir müddet idare edebilir. Sağlıklı balıklar..
Üstadların dediği gibi sehpanın sağlamlığı en önemli etkenlerden birisi sonuçta önce emniyet.Ayrıca akvaryumun verdiğiniz ölçülere göre yaklaşık 180 litre hacmi var dikkat etmeniz gerekli.Akvaryum dekoru besleyeceğiniz balık türüne göre değişebilir ciklet türleri kayaları, bilindiği üzere saklanacak yerleri çok severler ve benim şahsi fikrim tek tür balık koymanız bu göz zevkiniz için ve akvaryum içi huzurun sağlanması için daha etkili,dış filtreye gelince piyasada 70 ile 80 TL civarında da dış filtreler mevcut tabi bütçe meselesi daha iyi markaların pahalı makineleri de var ama şimdilik sizi 70-80 TL lik bir dış filtrenin idare edeceğini düşünüyorum.2 adet iç filtre eğer düzenli dip çekimi ve su değişimi yaparsanız bir müddet idare edebilir. Sağlıklı balıklar..
SON MESAJLAR
- Hightech Armatür Tavsiye nagmus, 01:06
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bitkili Akvaryum Kurulum Tavsiyesi Cyber_Scout, 00:27
Yeni Üye Forumu - Karnı Şiş Gurami BerkBey, 00:13
Labirentliler - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi Dragneel.99, 23:21
Akvaryum Tanıtımı - Yeşil Sakal Yolsunu TayfunSylkn, 23:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Salyangozum Hangi Tür Gökdeniz Kale, 23:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Endlerium (hobihane) prisonbreak, 23:03
Akvaryum Tanıtımı - 60p Dutch Style alocello, 21:48
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı İçin Akvaryum Kurulumu Sorunu NightWist, 21:21
Yeni Üye Forumu - Lepistesim Su Yüzeyinde Hareketsiz Duruyor er_n010, 21:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Balık Sağlığı Cyber_Scout, 21:06
Yeni Üye Forumu - Bettam Sağlıklı Mı Ve Formu Nasıl Ahmet özşen, 20:09
Labirentliler - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Ahmet özşen, 19:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 Beggii, 17:51
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Elodea Büyümüyor, Neden? Jemaisvu, 17:37
Bitki Türleri ve Bakımı - Sizce Bu Beyaz Benek Mi? Sfenks111, 17:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığım İçin Öneri Emir Yılmaz, 16:29
Labirentliler - Jingye Markası Nasıldır Dış Filtresi Alınır Mı Nickim10Harf, 16:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Loach'ın Türü Nedir? Cyber_Scout, 15:04
Yeni Üye Forumu - Aguamentist Youtube Video Tanıtımları Aguamentist, 13:16
Akvaryum Dünyasından Haberler - Işık İçin Öneri Bekliyorum altankanat, 12:30
Bitki Akvaryumları Genel - Buyuk Bitkili Tanka Balik Tavsiyesi darkaura, 12:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili İçin Işık Önerisi Bekliyorum altankanat, 12:05
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yunusla Discus beraber yaşar mı? SaRCoPhiLiuS, 11:28
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! İnci Kefali, 09:00
Labirentliler - Axolotl Tensi, 07:47
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Hangi Boy Akvaryum Tercih Etmeliyim aqualife1995, 04:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Armatür L Aparat erencivelek, 03:45
Aydınlatma - Filtre Önerisi aqualife1995, 01:52
Yeni Üye Forumu - Filtrasyon aqualife1995, 01:18
Filtreleme Seçenekleri - Kökleri Salyangoz İçin Zehirli Karasallar Bitkiler pianoƒish, 00:13
Omurgasızlar - Jbl Manado Alınır Mı ? nagmus, 22:41
Taban ve Gübreleme - Green Terör Cinsiyeti Hakkında Bilgi Salim05, 20:46
Yeni Üye Forumu - 160x60x60 Akvaryumum Ehtiyar, 19:49
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Üretimi Hakkında - 20 Tonluk Trakya-lepistes, 19:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Green Terror Cinsiyet Ayrımı ve Ağız Kavgası Salim05, 18:33
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hobiye Tekrar Dönüş dincseref, 18:16
Yeni Üye Forumu - Farklı Türler Ve Su Değişimi (deneysel Çalışma) pianoƒish, 17:57
Akvaryum Bilimi - Beta Ve Cory Birlikte Bakılır Mı Alibicimcilci, 17:53
Yeni Üye Forumu - Sitrik Asit Co2 İle Zemin Bitkisi Olur Mu? Geogra, 17:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Otomatik Yemleme Tafa45, 16:58
Yeni Üye Forumu - Lepistes Akvaryumuna Dair Sorular Dgurmen, 16:30
Yeni Üye Forumu - L144 Cinsiyetleri Belli Mi Silvermosso, 16:28
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Kahverengi Oluşumlar portre, 16:20
Yeni Üye Forumu - Bettamın Rengi Neden Soldu Yiğen, 15:02
Labirentliler - Lepistes Tetra Ve Molly Beraber Yaşarmı Balıkmen, 14:18
Yeni Üye Forumu - Sakura Akvaryum BerkBey, 01:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 80+l Sessiflora Ormanı BerkBey, 01:54
Akvaryum Tanıtımı - Bettam Yüzeyden İnmiyor LionelMehmet10, 00:35
Yeni Üye Forumu - Kum Bulanıklığı Jotunheim, 23:39
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Erkek Apistogramma Kakadu jacksoap 03:32
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 02:54
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:40
- Apistogramma Trifasciata Çift Arıyorum metalhead 00:47
- İhtiyaç Fazlası Oase Skimmer Cam Lily Pipe Co2 Gös platinium 00:08
- Tropheus Moorii omyc 00:06
- Sarı Prenses- Beyaz Prenses- Auratus- Şeker Pembe Malawi market 00:02
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 00:02
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 23:12
- Hb.white Lepistes jaloreef 22:23
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi voltran 22:02
- Java Moss voltran 22:02
- Katil Salyangoz stopsound 21:54
- 2 Yaşında Erkek Flowerhorn Yasarozen 21:25
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:04
- Özel Tür Vatoz - L201-l333- ozan_1903 21:01
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 20:44
- Wabi Kusa(rotala Green,rotala Red,rotala Sayhadrca UraL 20:44
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 20:44
- Akvaryum 30*30 metsi 20:44
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 20:44
- Apistogama Panduro Çift Ve Tek Erkek Kakadu Antepli 20:19
- 120x45x55 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanycl 20:15
- Xxl Damızlık Starbei Çöpçü Ve Anubias,fern hakanycl 20:15
- Doğal Taş Dekor Zaid 19:57
- Vatoz Koloni-lepistes Koloni-karides-su Piresi Zaid 19:56
- Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 19:56
- Chihiros Wrgb Vivid 3 ''sıfır Ve Faturalı'' HarunYILDIRIM 19:56
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 19:54
- Bitki Armatürü buraktanatar 19:54
- Özel Tür Half Black Hb Gold Tuxedo Lepistes buraktanatar 19:54
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 19:34
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 19:18
- Neolamprologus Multifasciatus Kabukçul Ciklet fishhyy 19:07
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 18:26
- Taşınma Nedeniyle Toplu Satış ***çok Uygun*** Kfat 18:02
- Satılık Malzemeler SJess 17:59
- Canlı Yem Mikrofex Kültürü Kaangzkr 17:35
- Mikrokurt Kültürü(artemia Eşdeğeri) Sınırsız Yem Kaangzkr 17:35
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 17:29
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 16:55
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 16:55
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 16:55
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 16:53
- Christmas Moss Sarılı Flame Wood Tinazor 16:42
- Sağlıklı Anubias Bitkileri avniarikkok 16:33
- Süper Red Düz-siyah Cüce Vatoz Yavrusu Hak@N 16:33
KULLANICILAR
- 107 Online Kullanıcı, 58 Üye
Online Kullanıcılar
Hidro Dinamik,
dimbeleth,
K3r3m,
Suprabranchial,
TayfunSylkn,
nniiaa,
KIRALBABAKVARYUM,
Oquanus,
osmandbnl,
yigitt06,
BarisD,
EKAR,
kerimkoz,
ahmetbabadag,
Cyber_Scout,
akvaristsaglam,
efkango,
Doruk,
Ogzhndldr,
OguzhanSadi,
Azizdurdenn,
mutama,
CoryCory,
BettamHF,
ozan_1903,
Serdar.41,
sina cen,
omer18,
Ozzgur,
rebelfire,
ahmet7632,
heserx,
Laetacara,
kadirik,
Yasarozen,
bor31,
murat.akyol,
inspector,
Gökdeniz Kale,
ahmetfiratozkaya,
MrBdk,
Eren1998,
zimdaldil,
resul35,
Dragneel.99,
yeekim,
Riblja Corba,
Oktaykra,
ahmetcan1453,
Sfenks111,
şansal,
Samoo,
Afyon0303,
Tony_Soprano,
Deniz001,
1403balik,
LEGEND59,
prisonbreak,
Mikail06,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.