ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mck_1907
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mayıs 2010 17:03
Son Ziyaret:
31 Temmuz 2010 14:18
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet can
Doğum Tarihi:
26 Mart 1985
Yaş:
39
İl:
Sanliurfa
Meslek:
iktisat öğrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Mehmet Can Kaya

SON 10 MESAJI

yavru tankı
Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için suyun tamamını değiştircem bugün dinlenmiş su mevcut evde çok yararlı oldu yorumlarınız sağolun..
yavru tankı

Arkadaşlar,  bir  konuda bilgi almak istemiştim.  Umarım beklediğim cevapları hemen alırım.  Benim 15 ltlik yavru tankımda su aşırı sarardı ve birkaç yavru öldü,  bikaç gün içinde.  Yavrular lepistes,  platy ve kılıçkuyruk.  Ben şimdi o yavruları korumalı bir şekilde ana tanka koyup yavru tankındaki suyu değiştirsem yavrular için sakıncalı olur mu sizce?  Yani yavruları tekrar eski yerlerine koyduğumda suya alışmaları sorun olur mu ya da çok kayıp verir miyim?  Bilgilendirirseniz  çok sevinirim,  teşekkürler..

Erdal Hoca2010-06-05 18:33:33
45 Litre için değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar ama birşey daha soracağım. Hangi tür kum daha iyi gelir sizce tecrübesi olan var mı bu konuda? İnşaat kumu iyi diye duydum ama  eleyip kullansam daha iyi olmaz mı sizce? Akvaryumun ölçüleri 65*35*30 içinde de 15 civarı lepistes 3 kılıçkuyruk 2 platy 2 çöpçü 1 vatoz ve 1 de köpek balığı var. İç flitre kullanıyorum. Işıklandırma hakkında pek bilgi sahibi olmadığımdan dolayı kutunun üzerinde yazanı direk yazayım, anlayan arkadaslar eksikliği veya olumsuzluklarını söylerler.  Teşekkürler arkadaslar tekrar yardımlarınız için..
Kutunun üzerinde yazanlar; 
MODEL : RX-400
VOLT    : 220/110V
FREQ    : 50/60Hz
POWER : 8W
SIZE     : 18.5x400mm
Adem TANIŞ2010-06-18 11:28:11
45 Litre için değerli fikirlerinize ihtiyacım var

Arkadaslar bu benim 45 lt akvaryumum bitkilerden bazılarını ekeli henüz 5 dk oldu bu akvaryumum hakkında yorum ve eleştirilerinizle aklımdaki nasıl daha güzelleştirebilirim sorusuna çok faydalı cevaplar bulacağıma inanıyorum lütfen yardım ve görüşlerinizi esirgemeyin bu arada güzel bir akvaryumum olmadığının farkındayım şuan içinUtangaç teşekkürler...        

enginkoc342010-06-05 14:11:57
Melek konusunda?
Arkadaşlar 45-50lt akvaryumda melek kolonisi olşuturulurmu yada yavru alabilirmiyim ilerde..Melek konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkür ederim..
lepistesler için tavsiyeler
Teşekkürler arkadaşlar..
lepistesler için tavsiyeler
Peki bişey daha sorcam benim kılıçkuyruk erkeği lepistesin peşnde sürekli çiftleşirler mi onlarda
lepistesler için tavsiyeler
Selam arkadaşlar ben akvaryumumun hacminden dolayı lepistesleri çok seviyorum fakat nasıl daha renkli balıklar elde edebilirim? yani yeni yavruların farklı ve çeşitli renklerde olması için uygulayabileceğim yollar warmı yoksa bi müdahele edemiyomuyuz..Ben sürekli yavru alıyorum fakat genelde aynı renk oluyolar büyüdükçe de öyle oluyolar benim istediğim şey mesela kırmızı kuyruklı bi lepistesin yavrularının böyle farklı farklı renklerde olmaları çiftleştirme konusunda bir müdahele olabiliyo mu nedir bu olay bana biraz anlatabilirseniz sevinirim teşekkürler yardımlar için umarım faydalanabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan....
Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar
Akvaryum konusunda da bikaç sorum olcaktı aslında mesela camcılarda yaptırılan akvaryumlar ne kadar doğru veya ne kadar sağlıklı onu merak ediyorum ve maliyeti yüksek olurmu hazır bir akvaryuma göre..Teşekkürler
Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Arkadaşlar ben onbeş yıldır canlı doğuran besliyorum ama artık yeter bence tür değişikliğine gitmek istiyorum fakat ne besleyeceğim konusunda bi karar veremedim Sarı Prenses, Zebra yada Melek beslemeyi düşünüyorum.Sizce hangisi daha uygun ve zevkli olur ve daha da önemlisi yavru almak istiyorum hangisi daha sık yavru veriyor öğrenebilirmiyim? Zebralar hakkında pek iyi şeyler duymadım açıkçası.. Akvaryumum 65 lt maalesef küçük fakat yine de bu türlerden herhangi birisini bir çift yada gereken e-d oranı neyse o şekilde beslemek istiyorum.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...Cevaplarınızı bekliyorum ona göre alcam balıkları fikirleriniz benim için önemli..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.