ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
www.canpet.net
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Mart 2010 22:51
Son Ziyaret:
26 Ekim 2012 11:25
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
celaydın öztürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

www.canpet.net

SON 10 MESAJI

YENİ TETRA TEC EX 1200
Sizin aldiginizda urunde o tarihlerde garanti belgesi uygulamasi yoktu .urunun bizden alindigina dair fisi gonderdiginizde urun yenisi ile Semih bey anadolu petin bilgisi dahilinde degisimi yapilacaktir. Urunun fisi geldigi anda yenisi sizdedir .

Son 4-5 ay icerisinde sattigimiz tum urunlerin icinden garanti belgesi cikmaktadir. Bir cok sattigimiz filtrelerle beraber belgeler gitmistir. Arkadasla burdan da teyit edebilir.

Siz bizden alindigina dair lutfen fisi tarafimiza ibra ediniz.kisisel problemlerimizden dolayi Distrubitor firma Anadolu Pet i mesgul ettigimiz icin lutfen kusura bakma Semihcim

Eheim Tetra ve bir cok marka distributoru Anadolu Pettir

Saygi ve sevgilerimle

Tuna
YENİ TETRA TEC EX 1200
Merhabalar ,
 
Semih'cim bugun de konustugumuz uzere konuyu bılıyorsun kı İbrahım Bey'ın(Mafya babasıda diyebiliriz) 1200 kafası emıs gucu yetersızlıgı ve pompanın basılı kalmasından dolayı arızalı olarak bıze gerı gelmıstır. Urun 2011 yılında alınmıs olup garantı kapsamındadır fakat o zamanlar garantı belgesı uygulaması cıkmadıgından dolayı garantı belgesı yoktur sonradan bu belgeler sızler tarafından bızlere dagıtılmıstır. Bundan yana sorun yoktur. Alısverıslerde ırsalıye ve yazar kasa fişi bulunmaktadır. Bana fiş gelmemiştir. (FİŞİ VE İRSALIYEYI ARTIK BEKLIYORUM) Oda sorun degıldır kı cunku benım musterım oldugundan dolayı olayı yokuşa sürmemek adına urun ıcın geregını yapılacaktı.
 
 Fakat İbrahim Bey'in forumlarda yazdıgı Can Pet kacak tetra satıyor vergı kacırıyor  kacakcı  bunlardan alısverıs yapmayın tarzında lekeleyıcı ve iftıra demeçlerınden ve bızı maliyeye sıkayet edıcekmıs gibi soylemlerınden dolayı  kesınlıkle talep edıyorum ki sıkayet etsın evraklarım ıncelensın sonra malıye ve dıger kurumlar  bana gerekcelı kararı sunsun ki bende  sonra İbrahım Bey'e davamı acıyım iftira karalama yada neyse... Hem cahilhemde İbahım Bey sanırım mafyasın , vergı kacırmak nedır fiş yada fatura kesmemektır. Dış Filtre Akvaryum Malzemesı degılde nedir otomobil parcasımı :))   Fişsiz mi geldi ürün sana ???? Kaçak satıyormusum internetten satıyorum hemde kaçak kargalar bile güler ama istedıgın olmadı ya bırde ayaklarımdan vurdurucakmıs Gemlıklıymıs  Gemlıgın ortasına gomucekmıs hatta ayagı kırıkmıs gecmıs olsun kırık ayagını bı tarafıma... neyse konuyu saptırmadan şunu belırtmek ısterımkı . Allah'a havale edıyorum sandın kı abıcım yapma sen buyuksun demeyı foruma yazdın ya aman yazma aman yapma dememı ama tehdıtle klavye kabadaylıgıyla ısler yurumuyor . Elinden gelenı ardına koyma heryere sıkayet et sıkayet etkı benı ıncelesınler sonra bana kımın sıkayet ettgını resmı olarak sunsunlar sonrada ben davamı acıyım bakalım ıftıra atmak neymıs anla ..
 
TETRA,EHEİM VE BIR COK MARKANIN DİSTRİBÜTÖR'Ü ANADOLU PET'TİR. Anadolu Pet kuralları cercevesınde urunler kendılerıne geldıkten sonra gereklı ıslemler yapılmaktadır . Şimdıye kadar da hıc bır sıkıntı yaratmadıgın ıcın ayrıca Semih'cim tesekkur ederım. Ama şurda hatalıyım kı ben hıc ugrasmadan sıze musterı yonlendırmem gerekırken devreden cıkıp sonucta ben satıcıyım once fıltreyı ben goruyum benım yapıcagım bırsey varsa mil,pervane yada baska bır sorunda anında cozmek ve mesgul etmeme adına kendıme urunlerı ıstıyorum. İbrahim Bey de buna ıstınaden bana gondermıs olup , bugun yenısını gonderıcektım kı (FİŞİ VE IRSALIYESINI ) bana gondermemesıne ragmen kaybetmıs cunku... Hakkımdakı kacakcılık sahte mal satma ,tehdıtlerınden ,kufurlerınden  dolayı vazgectım. Kanun neyse o olsun tuketıcı hakem heyetıne gıdebılır heryere sıkayet edebılır.
 
İbrahim Bey bu motordan sıkıldım sump sıstemıne gecıcem bana para puan tanıt yada kafa motoru alıyım demesıne ragmen nıyetı de ortadadır aslında ama bunu dusunemedık. kendısı aslında daha once Sicce dıs motor alıp kullandıktan sonra memnun kalmadım dıye gonderdı bızde musterıyı kırmayalım dıye gerı aldık keske almaz olaydık degmezmıs cunku.
 
İbrahim Bey Mafya Babası da dıyebılırız bana yaptıgın tehdıtler hanı telefon konusmamızda ben senı tehdıt fılan etmısım ya sende kaydetmıssın lutfen yayınla yayınla, heryerde 350 TL ye aldım dıyorsun  ya 250 kusure aldıgın fıltreyı ıstersen burdan ırsalıyesınıde koyuyum sıkayet kısmına koydugum gıbı...
 
 
Uzatmak ıstemıyorum Semıh'cım sende ıstersen yenı kafayı gonderıcem, ben fırmamla ılgılı yaptıgı elde edebıldıgım tum ıftıralar kacakcımısım fılan bunlar hakkında kanunı ıslemlere basvurucam o benım sorunum ama TETRA MARKASI ADINA BU KONUNUN COZULMESINI ISTIYORUM. TETRA ANADOLU PET'İN SENELERDIR EMEK VERDIGI BIR MARKA OLUP INSALLAHTA HEP OLACAKTIR.Keske tum İthalatcılar Anadolu PEt gıbı kalıtelı urunler getırebılse ve sattıgı urunlerın arkasında durabılse.
 
Arkadasları mesgul ettıgım ıcın ozur dılerim ...
 
Saygı ve Sevgilerimle
 
Tuna
www.canpet.net2012-09-13 23:05:20
Yazdığım yazılar neden siliniyor
Celal Bey,
 
Valla şunu sadece soyleyebılırım sadece empati yap bıraz da ıyı dusun emın ol daha ıyı olucak. Hata olucak olmazsa zaten iyi fırmalar oluşamaz ,İnsan faktörü olan her ısletmede hata olucaktır.  Turkcell,Mercedes,Bmw daha ne fırmalar hata yapıyor ama hata yapıldımı duzeltılıyormu bırde hata oranı %1-2 ise ve bu saatte kadar en ufacık bır problem ıcın bıle ugrasıyorsam artık birazda daha olumlu bak lutfen
 
Saygı ve Sevgılerımle
 
Tuna
Yazdığım yazılar neden siliniyor
MErhabalar,
 
Celal Bey yine dönüp dolaşıp bana geliyorsunuz :)) ama şu varki ben bu forumdan vazgecmicem  şıkayet varda belkıde tek fırma olarak kalıcam ve tüm ürünleri daha da ucuza satmak ıcın ugrasıcam hatamız olucak mı olucak ,o zamanda hatayı duzeltmek ıcınde elımden gelenı yapıcam sizin amacınız ne bılmıyorum ama çıkar ortaya  baska amacınız varsada onuda lutfen soyleyın yada soylemeyın  ama   okuyanlar sanırım anlamıstır haksız ve suclayıcı ıthamlarda bulunuyorsunuz canınınız saolsun herşey meydanda herkesde kımın ne yapmak ıstedıgını acıkcası anlıyor .Urun aldınız tarıhı yakın oldugu ıcın gondermedık sız magdur olmayın yerıne 4,5 kg tamamlayacak sekılde paketlerden tamamlayıp gonderdık . Konu bu paranızı yemedık urununuzu gondermemezlık yapmadık daha napalım amuda kalkıp Celal bey lutfen yapma mı dıyelım ,Allah sana ınsallah hata yaptırmasın yaparsan durum valla kotu sen bu psıkolojıyle altından kalkamazsın..
 
 
 
Tüm forumdakı dostlara tesekkur ederım
 
Tuna
Anlaşılmaya Müşteri Hizmetleri
Merhabalar ,

Yaklasık 2 saat önce de telefonla konustugumuz uzere, 12 sinde verdiğiniz siparişin ücreti 13'inde hesabımıza yatırılmıs olup kargoya verıldıkten sonrada bugun elınıze ulasmıstır. Istegınız 2 adet tropical ring seramik olup 1 tanesi medıum 1 tanesıde Small gelmıstır. Yalnız seramık yanında ufak bır sekılde small ve medıum yazıldıgından dolayı kutularında rengı aynı oldugundan karısıklık olmustur . Urunlerı gerı alabılecegımızı belırtmıs olup fakat kullandıgınızdan dolayı gerı almaya da gerek kalmadan 1 paket seramık bugun sıze kargolanmıstır. Ayrıca kargolama da zaman kaybı ve paketleme ayıbı gozukmemektedır  2 tane kargo poşetine üst üste konulmustur.Kırılma yada benzeri bir olasılık söz konusu olmamaktadır. 

Hersey için Teşekkurler

Tuna 
Teşekkürler Teleskop
MErhabalar
 
Bizde 6 defa ıslem denenmıs gozukmektedır ve hatalı gozukmektedır..
 
< method=post name=_siparis =siparis_kargo_etiket.asp target=_blank edit_area_replaced_submit="null">
< id=sid =1 value=19592 = name=sid> 19592 02.09.2011 13:54:00 212.253.63.176 Bursa Bonus Kart Alışveriş Seçenekleri Taksit Kart Niyazi SARPER 2242426891 257,05 TL - - Hatalı Sipariş..
< id=sid =1 value=19591 = name=sid> 19591 02.09.2011 13:46:00 212.253.63.176 Bursa Bonus Kart Alışveriş Seçenekleri Taksit Kart Niyazi SARPER 2242426891 257,05 TL - - Hatalı Sipariş..
< id=sid =1 value=19590 = name=sid> 19590 02.09.2011 13:44:00 212.253.63.176 Bursa Bonus Kart Alışveriş Seçenekleri Taksit Kart Niyazi SARPER 2242426891 257,05 TL - - Hatalı Sipariş
İlginiz için tesekkur ederım sanırım sıstemsel bır hata olmus kısmet degılmıs
 
Saygılarımla
 
Tuna
www.canpet.net2011-09-03 22:48:55
Teşekkürler Teleskop
[QUOTE=AudiQ7]Aradığım Tetra Complete Substrate gübre, hagem siyah kum ve oliver knott kumu canpet te vardı 2 gün uğraştım bir türlü ödemeyi yapamadım aradım sallamadılar aynı ürünleri teleskopta buldum sorunsuz siparişi verdim ama burdaki yorumları görünce tedirgin oldum inşallah bir sorun çıkmaz.

Not : Aradığım filtre (iç+dış), ısıtıcı, hava motoru, yem çeşitlerini canpet ve teleskop ile kıyaslayarak juenpet'ten daha uyguna aldım. İşyerindeki arkadaşlar alışverişlerini juenpet'ten yapıyorlarmış ve engeç 1 yada 2 iş günü içerisinde sorunsuz gönderiyorlarmış. Ürünler gelsin görüşlerimi sizinle paylaşacağım.
[/QUOTE]
MErhabalar
 
sitemıze uye adınızı rıca edebılırmıyım sıparısınızı ınceleyelım ve nıye hesabımıza para aktaramadınız ?
hepsiburada.comdan alışveriş yapan var mı
Merhabalar
 
Fiyatlarımıza bakmanızı ve forumlardan hizmetimiz hakkında bilgi almanızı öneririz
 
Teşekkürler
405 ve 2217

Merhabalar

 
Fiyatlarımızı incelemenizi öneririz.
 
Tesekkurler
www.canpet.net2011-03-06 20:32:40
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Merhabalar ,
 
Alper Bey öncelikle tesekkur ederım ve okul ıcın ne gerekıyorsa lutfen bana bıldırın gereğini hemen yaparım
 
Tuna

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.