ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
akyazi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Şubat 2010 16:58
Son Ziyaret:
09 Şubat 2011 16:13
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Esat AKYAZI
Doğum Tarihi:
09 Nisan 1982
Yaş:
42
İl:
Elazig
Meslek:
Serbest meslek
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

   Esat AKYAZI
Elazığ / 28

SON 5 MESAJI

Akvaryum kurulumu
[QUOTE=ihozer23]Esat bey bence demasoni besleyin o akvaryumda. hem hareketli kıvrak ve neşeli bir balık izlerken canınız da sıkılmaz. yanına sarıprensesde koyabilirsiniz. bende elazığ'dayım dekor konusunda size yardımcı olabilirim msn adresimi eklerseniz görüşebiliriz.[/QUOTE]
 
   Yardımlarınıza çok sevinirim gerçekten.Msn adresinizi ekledim.Görüşmek üzere.
Akvaryum kurulumu
 
   Cevap veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Gerçekten açıklamalar gayet net ve anlaşılır olmuş.Bundan sonrasınıda Köksal Beyin dediği gibi konuları araştırarak bilgi sahibi olmayı deniyecem.Yanlız kafama takılan tek bir konu var bunuda son bir soru olarak sormak istiyorum hem iç filtre hemde dış filtre ikisi aynı andamı kullanılacak yoksa sadece biri olsa  yeterlimi.Çünkü elimde bir dış filtre var ''Tetra tec 1200''.
Akvaryum kurulumu
 
 
O zaman ben şöyle diyeyim.Bitkisiz bir akvaryum istiyorum ve içinde balık olarak sarı prenses ve yunus balığı istiyorum tabi ikisi aynı ortamda yaşıyabiliyorlarsa.Şimdi sizden gelecek yorumları bekliyorum balıklarıda belirledik :)
UĞUR FIÇICIOĞLU2010-02-17 23:43:27
Akvaryum kurulumu
 
   Merhaha arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Benim şöyle bir problemim var umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
 
  Ben daha önce evimde papağan ve benzeri kuşları besliyordum fakat ufak bir rahatsızlık yüzünden artık tüylü bir canlı besleme yasağı geldi ve bu zevkimden mahrum kaldım.Bunu öğrenen bir akrabam bana kendisinde bir akvaryum olduğunu eğer istersem bunu bana verebileceğini söyledi.Bende kabul ettim ve bugün akvaryumu gidip aldım fakat akvaryum içi boş ve hiç bir aparatı yok.Akvaryum boyutu 98cmx38cmx45cm (167 Lt) bu akvaryuma ne tür malzemeler ve hangi özellikleri taşıyan cihazlar almam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz.Sizin vereceğiniz listeye göre akvaryumumu tamamlıyacam.Balık konusu şimdilik sormuyorum onu en sona bıraktım zaten çok acelesi yok.Tekrardan yardım edecek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba ben elazığdan Esat.Aranıza yeni katıldım umarım akvaryum  hakkında bilmediğim bir çok soruya buradan cevap bulabilirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.