ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
macas
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
28
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Mayıs 2009 01:25
Son Ziyaret:
22 Ocak 2022 05:11
Toplam Mesaj:
875 [0.16 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Kemal Üstün
Doğum Tarihi:
01 Ekim 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
üretim müdürü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA





Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir, düşünerek söyler.. H.z. Ali (r.a.)

SON 10 MESAJI

Yeni Başlayan Kardeşinizin Soruları Cevap Bekliyor
Muhammet Bey size söz verdiğim üzere akvaryum bakıyorum ancak ankarada bulamadım henüz. Ama size örnek olması için bir ilan gönderiyorum. Hobiyi bırakan arkadaşlardan nr kadar uygun fiyatlara akvaryum bulabileceğinize dair. Hayırlı hobiler dilerim.

[URL]https://www.facebook.com/groups/AquiarimGroups/permalink/1948982035354445/?sale_post_id=1948982035354445[/URL]
(doğadan Kayalar) [bilgi} Güncel Kaya Koleksiyonum
Görüntü olarak çok güzel kayalar ancak sanki üstteki kaya suya salınım yapabilirmiş gibime geldi Muhammet Bey.
Amerikan Tankımda Kahverengi Yosun Sorunu
Orta ölçekte bir çift vatoz balığına ne dersiniz? Onlarda iyi temizlikçiler. Hem sizin balıklarla büyür çıkarmak zorunda kalmazsınız. Değişik bir ahenk katar akvaryuma.
Yeni Başlayan Kardeşinizin Soruları Cevap Bekliyor
Muhammet Bey iyi günler. Ben de arkadaşların dediğine katılıyorum. Bence 1 kere alın ama tam alın. Ben 100*60*50 akvaryum imalathaneden ucuza yaptırdım ve şimdi hangi türe geçersem geçeyim yetiyor. Tabi çok büyük türler hariç. Sitemizde ve facebook'ta bulunan birçok forumda 2. el uygun fiyata bulabilirsiniz aceleye getirmeyin derim. Hatta bazı hobiyi bırakan arkadaşlarımız ücretsiz veya tüm malzemeler ve içinde yer alan canlılar ile birlikte çok uygun fiyatlara verebiliyorlar. Bana denk gelirse size özelden yazar paylaşırım. Ufaklığa hayırlı güzel ömürler dilerim. Sizi ve eşinizi de tebrik ederim. Allah nice mürüvvetlerini göstersin inşaallah [:)][:)][:)]
Semenderimin Kolunu Keseyim Mi?
Süleyman Bey arkadaşlarında dediği gibi böyle bir konu açtığınız ve çeşitli aralıklarla bu konuyu video ve resimlerle desteklediğiniz için şahsım adına teşekkür ederim. Bence formun dikkat çekici ve gerçekten de en fayda sağlayıcı konularından olmuş. Kimsenin başına gelmesin size de geçmiş olsun ama artık başımıza böyle bir şey gelirse ne yapacağımızı biliyoruz. Tekrar teşekkür ederim ve geçmiş olsun dilerim. Bu arada hala o kendi kadar solucanı nasıl yuttu merak içerisindeyim ve yuh diyorum [:D][:D][:O][:O] Hayırlı hobiler dilerim.
Ne Tür Bir Salyangoz ?
Helena yani Türkiye de bilinen adı ile katil salyangoz alarak da üremelerini kontrol altında tutabilirsiniz. Helena salyangozları diğer salyangoz türlerini yiyerek beslenirler. Birçok petshop da satılmaktadır. Ancak bu tür fazla yaygın olmadığından forumda talep eden arkadaşlarda olabilir. Bu arkadaşlarımızla da paylaşabilirsiniz. İyi hobiler dilerim.
Beta Balığı
Erkek ve dişi beta sadece üreme zamanı belirli metotlar dahilinde bir araya getirilir. Daha sonra yumurtlama işlemi gerçekleşince dişi alınır. Yumurtalara erkek beta bakar. Yavrular doğduktan belirli bir süre sonra yavrularında alınması veya erkek betanın alınması da gerekir. Çünkü erkek betalar saldırgandır biraz. Heleki kendi türündeki erkeklerle hiç geçinemez. Bu yüzden biraz daha ustalaştıktan sonra denemenizi tavsiye ederim. Siz şimdilik sadece erkek beta baksanız daha iyi olur.

Diğer sorunuza gelecek olursak betalar labirentgiller familyasındandır. Yani sudan solunum yaptığı gibi havadan da solunum yapabilirim. Ancak sağlıklı bir balık ve akvaryum için ufakta olsa bir filtre almanız iyi olacaktır. Kış aylarını atlatabilmesi içinde ısıtıcı. Ya da sıcak tutabileceğiniz, sıcaklık değişimlerinin az olacağı evin bir bölgesinde ısıtıcısız bakabilirsiniz.
Hayırlı hobiler dilerim.
Suyum Simsiyah Oldu
Dostum o su kolay kolay oturmaz. Ben aynı kumu 5. kez felan leğende yıkamıştım yine de hafif bir siyahlık geliyordu. Çok bekleme ve üşenme bence çıkar sıcak suyla iyice bir yıka. Motoru da çalıştırdıysan onun da süngerini felan tekrar bir yıka derim bence. Hayırlı hobiler dilerim.
Orman Evi
Ellerinize sağlık maşaallah çok güzel olmuş [:nazar:] Ben bu akvaryumda cüce amerikan olsun isterdim veya discus. Süper yakışır, ayrı bir renk katar. [:iyi:]
Balığın Kanadı Yok
İçeri yavruluk koyup bir müddet balığınızı burada tutarsanız iyi olur. Çünkü eğer balıklar zarar vermişse; tek yüzgeçli ve kaçamayan bir balığa daha çok zarar vereceklerdir. Veya küçük bir akvaryum varsa oraya da alabilirsiniz. Hem mavi mürekkep damlatırsınız biraz suya, bu da eksik yüzgeçte parazit oluşumunu engellemiş olur. Hayırlı hobiler dilerim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.