ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
platice
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ocak 2009 17:38
Son Ziyaret:
05 Şubat 2009 23:39
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kutay Filibeli
Doğum Tarihi:
20 Mart 1970
Yaş:
54
İl:
Izmir
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kutay Filibeli

SON 5 MESAJI

platim

Cevap için teşekkürler ama açıkçası ben öle olduğunu düşünmüyorum. Belirtiler onu işaret etmedi ve bu kadar okuyana rağmen cevap gelmediğine göre bu fazla yaşanan bir olayda değil. kader deyip geçeceğiz sanırım. Umarım bundan sonra balıklarımın başına böyle birşey gelmez.

Bu arada plati yavrularım gayet sağlıklı büyümeye devam ediyor. bir ara resimlerini çekip yollayacağım. Okuyan herkese teşekkürler. Kolaylıklar diliyorum...
platim
forumda epey aradım ama benzer bir konu bulamadım. platim hamile idi ve doğurdu, yaklaşik 20 kadar sağlikli yavrular aldim ve onlardan bir kaç gün önce aldiğim yine 20 yavru ile birlikte 40 haramiler misali yavru tankimda gayet mutlu bir şekilde yaşıyorlar.
gelelim bu ana platiye, kendisi hamile iken sağ gözü şişti. doğurmak üzere olduğumdan müdahale edemedim. strese falan sokmak istemedim. doğum basladiktan sonra gözünü yavruluğun tülüne sürttü ve gözü yavruluğun içine düştü. tabi bizde ailecek paniği görmenizi isterdim. zavallı tek gözle doğumu tamamladi. ve bir gün sonra da öldü. bunun neden olabileceğini bilen varsa diğer balıklarıma olmaması adına yardımcı olursa sevinirim. tesekkür eder saygılar sunarım.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
selam dostlar . Ben Kutay araniza izmirden katildim. yeni merak saldim akvaryuma ama gönülden baglandiğimi düşünüyorum balıklarıma. Forumdan çok faydalandım ilk başlarda o bakimdan herkese tesekkür etmek istiyorum. Halen 2e 3 d 40 civari yavru plati bi tane de numunelik e lepistesim var. iki tankimla tam gaz devam ediyorum. herkese kolaylıklar diliyorum...
Canlı Doğuran Canlı Sayısı
bence simdiden bir de yavru tanki edinin. kolay gele
40 Litrede Canlı Doğuran Üreme Yaparmı
bana göre hafif azımızı geniş açsak orda bile üreme yapacaklar .. önemli olan bence tankimizin dizayni ve göstereceğimiz itina ile aldiğimiz yavrulari yaşatabilmek yoksa yavru almak problem olmuyo gördüğüm kadari ile , tabi naçizane fikrimdir. tesekkür ederim..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.