ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
enes_nur_7
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Aralık 2008 04:42
Son Ziyaret:
30 Mart 2010 03:17
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
alper yavaşoğlu
Doğum Tarihi:
09 Temmuz 1975
Yaş:
48
İl:
Edirne
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

alper yavaşoğlu

SON 10 MESAJI

Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru
Ben genelde dış filtre tarzı değilde kafa motorunu akvaryum içine koyup kullanmış olduğum kabı akvaryum üzerine koyuyorum motorun bastığı su kendiliğinden süzülerek aşağıya iner ve suya gereken oksijeni sağlar yani şelale mantığı
Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru
Fırat bey süpersiniz gerçekten güzel bir çalışma fark ettiyseniz kullandığımız motorlar  üst kısımları tamamem aynı 30 watt güzel.
Birede herhalde normal musluk ortumu kullanmışsınız yani yarım parmak ben böyle bir sistemde üç çeyrek kullanmayı düşünürdün sizce nasıl olur.
Bu arada fanda süper olmuş yani...
Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru

Ne demek herhalde burada bazı şeyleri görüyor ve uyguluyorsak paylaşmamız gerektiğinide düşünüyorum. Size bi şey itiraf edeyim bu proje uzun zamandır aklımda ama olmuyor tabi ben motoru dışarıda çalıştırmayı düşünüyordum çamaşır makinem bozulduğunda jeton düşmüştü birde sizin bu güzel çalışmanızı görünce dayanamadım hemen faliyete geçildim teşekkürler. Saygılar

Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru
Motoru henüz dezenfekte etmediğin için akvaryum ortamında çalıştırmayı uygun görmedim bu yüzden iş yerinde bahçede hafiften bir deneme yaptım bence gayet iyi gibi sonuç herhangi bir elektrik kaçağıda yok.
Şimdide alt kısımı bağlantı parçasını bağlayan üç adet vidayı silikonluyorum suda çalışacağı için küflemeye karşı, bir mütdette boş bir akvaryumda tuzlusuda çalıştırmayı düşünüyorum.
Sudan çıkmış balık ne olur

Benim  bu olayı yazmandaki yegane sebeb bazı arkadaşların hasta balıklara ölmüş gözü ile bakmaları ve ölüme terk etmeleridir.

Öyle durumlar ile karşılaşıyor insan zamanla ama balıkta olsa can sonuçta ölüme terk edilemez.
 
 
Sudan çıkmış balık ne olur

saol malesef bilmiyorum ama uzunca bir süre herhalde çünkü üstü çok kurumuştu ve o koruyucu kaygan tabaka yoktu.

Sudan çıkmış balık ne olur

Arkadaşlar geçen bi olay başıma geldi gerçi bu güne kadar çok balığı akvaryumda dışarıya atladı ya fark ettim hemen kurtardım yada öldü bu sefer farklı oldu.

 Sabah kalktığımda az kalsın üzerine basıyordum dişi yunusumun tabiki şaşırdım hemen elime aldım ama nafile kemik gibi olmuştu ve çok yakın bi mesafeden inceledim ağızı oynamıyordu ama yüzgeçleri oynuyor hafif titreme var gibi geldi hemem akvaryuma attım çakıldı dipe sonra 30 saniye bekledim haraket alamadım ve son olarakta bayaca soğuk bir su alıp içine attım 3 sn tuttum ardından 27 derece akvaryum suyuna bıraktım işte orada dondum kaldım balığım hayata dönmüştü ve hava taşını sonuna kadar açıp balığı üzerine koydum ve birkaç saat sonra kendine gelmeye başladı. olay gerçekleşeli 3. Haftaya giriyor ama balığım hala tam anlamı ile görüntü bakımından düzelmedi çünkü pulları kuruduğu için hepsi döküldü ve daha yenilemedi ama her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Birde ilk günlerde gözleri sanki görmüyordu çok mat olmuştu üzerinde sanki perde vardı 48 saat sonra tamamen kayboldu. sizler gibi değerli arkadaşlarla böyle bir anımı paylaşmak geldi içimden. Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.