ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
goldenakvaryum
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Kasım 2008 12:11
Son Ziyaret:
04 Mayıs 2018 15:55
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hacı Abdullah GÖÇER
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1965
Yaş:
59
İl:
Elazig
Meslek:
Balık ve Kuş Üreticisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Golden

SON 7 MESAJI

Elazığ'lı Akvaristler
S.a.
Arkadaşlar bende Elazığ Golden Akvaryum'un sahibi. Elazığ'da bitki, balık ve kuş üretimi yapıyorum. www.bitkibizde.com sitesinden Türkiye'nin her yerine bitki satışı yapmaktayız. Bitkilerimizi Elazığ suyunda yetiştiriyoruz. www.goldenakvaryum.net, goldenakvaryum.com ve golden-akvaryum.com sitelerinden de satış yapmaktayız.
Akvaryum Hobicilerini Dolandıranlara Dikkat
Burhan kardeş ben sana parayı beklemeyeceksen balıklarını göndereyim dedim. Sende gönderin dedin bizde paketledik hazırladık tam otobüse verecektik telefon açıp abe balıklar kalsın ben ayın 15ine kadar beklerim sizi. Siz bana parayı ayın 15 inde gönderin demedinizmi. Siz bunları inkar etseniz da Allah'ın kayıt defterinde bu konuşmalar kayıtlı. Yarın mahkemei kibriyada bunlar önünüze serilecek. Sonra ayın 15'i oldu da bu parayı bizden alamadınızmı ki bizi bu ithamlarla itham ediyorsunuz. Siz ayın 10'u gibi bir zamanda uğuru arayıp git bak hacı abede demosoniler var onları al bana gönder diyecek kadar kendinizi ne sanıyorsunuz. Demosoni gönderseydim gıkınız bile çıkmayacaktı. Bana demosoni mi göndermiştiniz de benden demosoni istiyordunuz. Siz bana ne balığı göndermişseniz aynısını size gönderdik biriki balık değişikti onlarıda size gönderdiğimiz zaman söyledik. Sizde hele balıklar gelsin bir bakayım dediniz uğur'a. Biz insanlık yaptık hasta ölecek balığı göndermedik onun yerine sağlam balık gönderdik. Öyle paketleme yaptıkki bir teki bile fire vermeden sizin elinize ulaştı. Oysa siz ne kadar profesyonel balıkçısınız ki balıkları tekrar geri gönderirken uğur dediki abe balıklardan ölenler vardı. Bizim dediğimiz ayın 15'ini bekleyeydiniz ve 15 inde biz size ödeme yapmasaydık dediğiniz doğru olurdu. Oysa siz uğura git bak demosoni varsa hepsini topla bana gnödre dediğiniz için bizde sizin dediğiniz gibi size sizin balıklarınızı toplayıp iade ettik. Hiç bir balığın sağlık problemleri yoktu. Bunu uğur kardeş balıkları tek tek yakalarken gördü. Hasta olsalardı siz uğura geri gönderdiğinizde de hepsi hasta olurdu. Oysa yolda yolculuktan dolayı oda iki defa arka arkaya yol gittiği için balıklar sersemlediler ama uğurda sağlam bir şekilde yaşadıklarını biliyordum. Ben sizin alacağınız kadar balığı size iade ederek, hesabı kapattım. Siz hala kendinizi alacaklı sayın bakalım. Ben bu konuyu Allah'a havale ettim. O mahkemede haklı haksız mutlaka çıkacaktır. Ben Allah'a sığınırım.
Akvaryum Hobicilerini Dolandıranlara Dikkat
Ben bu yazıyı burda yazarken gerçekten dolandırıldığım için yazdım. Benim konumumla onların konumu birmi. ben adamlara balık gönderdiğim halde adamlar ortadan kaybolup cevap bile yazmadılar kuruş ödemede yapmadılar. Adamlara ulaşacak bir telefonda bulamadım. Verdikleri telefonların hiçbirine cevap veren çıkmadı. Oysa bu vatandaşlar Burhan'dan ben defalarca balık aldığım halde parasını ödedim belki geç ödedim ama kendisine durumumun iyi olmadığını bildirdim ve en kısa sürede ödeyeceğimi söyledim ve kuruşuna kadar her defasındada balıklarımı ödedim ödeyemediğim balığını geri gönderdim. Açıp burda desin yok ödemediği paranın karşılğı olan balıklarımı geri göndermedi. Hem bu konuyu tam anlamıyla bilmeden burdan kendi kafasından ahkam kesen vatandaşlara söylüyorum. Bir konunun aslını öğrenmeden kimsenin günahını almayın. Açıpta benden bu konu hakkında bilgi aldınızmı. Vatandaşın biri aradığını söylüyor burda. Ben müşteriye gittiğim bir anda aramış ve telefona yan komşum çıkmış. Dışarda balık için gittiğimi 1 saat sonra geleceğimi söylediği halde, bu vatandaş bende aradım ve bana da dışarda dediler demekki söylenenler doğru diyor. Bu kanaate nasıl varıyor. Bir saat sonra yine arayaydı ve benle bizzat konuşaydı beni dinleyeydi ve kararını ona göre vereydi anlından öpeydim. İnsanları idama bile götürdüklerinde insanlara bir kendilerini savunacak hak verirler konuşma hakkı tanırlar. Siz kim oluyorsunuz ki ismini karaladığınız kişiyi dinlemeden ahkam kesiyorsunuz. Biraz vicdanlı olun ve Allah'tan korkun. Bu hak öyle bir haktır ki, o insanın kalbini kırıyorsunuz ve kişilik haklarını rencide ediyorsunuz. Bu kişiden helallik almadan ölürseniz ahirette bunun hesabını nasıl vereceğinizin muhasebisini iyice yapın. Kırk defa içinizden alver yapın sonra kelimeleri teleffus edin. Benden size nacizane tavsiyem bu. Ben hakkımı size helal etmiyorum. Benim hakkımda kötü düşünen ve kötü düşüncelerini başkalarıyla paylaşanlarla yarın Allah katında elimin iki yakalarında olacağını ve hakkımı orda alacağımı bildirmek istedim haberiniz olsun.
Akvaryum Hobicilerini Dolandıranlara Dikkat
Sayın mustafa kısacık size sesleniyorum. Ben ne sizden ne de akvaryum.com sahiplerinden ne de başkalarından korkarım. Allah'ın bana verdiği bir tek can var o canı da gerektiğinde şerefim ve namusum için seve seve veririm. Ben ancak Allah'tan korkarım. O korku bana yeter. Bu korku seninde yüreğinde olsaydı bunları yazmazdın. Geçen hafta benle telefonda konuştun. Ben sana bu hafta sonuna kadar para gelirse mutlaka gönderirim, olmazsa önümüzdeki hafta sizin hesabınızı mutlaka kapatırım dediğim halde siz bunları yazdınız. Ben sizi bu hafta pazar günü aradım hesap numarasını istedim verdiniz ve bana ben sizin hakkınızda akvrayum.comda şunları yazdım deme cesaretini bile gösteremediniz. O kadar yürekli bir insansanız ve de beni dolandırıcı olarak insanlara tanıtacağınıza  1 saat mesafedeydim size geleydiniz dükkanıma. O ki bana ulaşamadığınızı söylüyorsunuz ve bende dolandırıcı isem, niye size yerimi yurdumu telefonumu vereyim ki. Yerini yurdunu adını soyadını adresini ve telefonunu bildiğiniz ve her aradığınızda telefona cevap veren birilerinin çıktığını bildiğiniz kişiyi nasıl dolandırıcı diye ilan edersiniz. Hiçmi sizde Allah korkusu yok. Topu topu benden alacağınız 300 TL idi ve bunun 150 tl sini ödemiştik. Geri kalan 150 tl ninde 50 tl sini pazartesi günü size gönderdik Kalan 100 tl yi de bu hafta cuma gününe kadar engeç kapatacağımı size pazar günü telefon konuşmamda söylediğim halde bunu yazmanız sizin isterseniz doktor olun ne olursanız olun ama adam olamadığınızın bir kanıtı bu. Gelirdiniz dükkanıma cep telefonu kullanıp kullanmadığımı, aradığınızda yok dendiği an atlar arayaba gelir kontrol ederdiniz emin olurdunuz yüzümüze tükürürdünüz dükkanda olduğumuz halde yok dedirttiğimizi ispatlayarak. Oysa ben şimdi sizin yüzünüze tükürüyorum. Ben sizi okumuş bir adam sanıyordum ama siz halden anlayan bir tip değilmişsiniz. Yazıkki sizin gibiler okumuş ve bu memlekete hizmet ediyorlar. Siz ancak bu kafayla insanların hastalıklarını sömürerek cebinizi doldurma zihniyetine sahip kişi olmuşsunuz. Başka da birşey demiyorum. Benden alacağınız 100 tl yide en geç cuma gününe kadar gönderir sizi Allah'a havale ederim. 
Akvaryum Hobicilerini Dolandıranlara Dikkat
html,body{border:0px;} td {border:1px dotted #CCCCCC;}

sayın burhan bey ben sizi Allah'a havale ediyorum. Ben sizi dolandırmadım. Size paranız için ayın 15. ini bekleyin ödeyeceğiz dedik siz kabul ettiğiniz halde, uğur arkadaşı arayarak git hacı abenin ordan demosonileri al bana gönder diyen sizsiniz. Bizde bu konu üzerine size para yerine balıklarınızı iade edeceğimizi söyledik. Sizde kabul ettiniz. Uğur arkadaşla tek tek balıkları seçip bizde kalan bakiyeniz kadar sizin bize gönderdiğiniz balıkları seçip gönderdik. Sarı prenseslerden birkaç tanesinin durumu iyi olmadığı için (ölü balık göndermiş demeyesiniz diye) uğur arkadaşa sen seç hasta olanlar yerine istediğin balığı seç dedik. Oda kendisi seçip başka balıklardan koydu ve size gönderdik. Göndermeden öncede size telefon açıp balıkları gönderiyoruz birkaç tanede başka balık koyduk 300 tl bakiye kadar balık gönderiyoruz dedik. Sizde uğur'a okey dediniz. Gönderdiğimizde uğur kardeş sizi arayıp saat ve plaka verdi. Ertesi gün siz balıkları aldığınızda bu balıklar benim balıklarım değil diye tutturup niye saolosi göndermediniz diye dövünmeye başladınız. Bizde sizin bize gönderdiğiniz saolosilerin öldüğünü onun yerine başka balık gönderdiğimiz söyledik. Sonuçta biz sizden milyarın üzerinde balık aldık. 300 tl kalan bakiyenizi için aldığımız tüm balıkları göndermek zorunda da değildik. Biz size dedik ki eğer derdiniz saolosi ise bizim başka yerden aldığımız saolosileri size hediye diye gönderelim sizde yeterki bu mesela tatlı bir şekilde kapansın bize balıkları geri göndermeyin dedik. Bu uyarımıza rağmen siz tekrar balıkları bize geri göndereceğinizi söylediniz. Bizde sizi muhatap almadık ve uğur'u muhatap aldık çünkü sizin adamınız konumundaydı bizim yanımızda ona balıkları geri gönderirse teslim almayız terminalde ölür dedik. Ve de gidip teslim almadık. Bizim için siz bizden iade balık istediniz bizde sizden aldığımız balıkların tutarı kadar balık iade ederek hesabınızı kapattık dedik. Gönderdiğiniz balıkların akibetini de bilmeyiz çünkü biz teslim almadık adamınız uğur teslim aldı. Ne yaptığınıda ona soracaksınız belkide satıp parasını size göndermiştir. Bu konuda bizi dolandırıcı olarak tanıttığınız için sizi Allah'a havale ediyorum. Bu meseleyi akvaryum.com üyelerinden bizi tanıyanlar çok iyi yakından takip ederek haberdarlar. Biz bugüne kadar susarak isnat ettiğiniz suçu kabullenmiş değildik. Çünkü sizi Allah'a havale etmiştik. Ama siz hala aynı tas aynı hamam diyorsunuz. Bunun birde öldükten sonra Ahiret ayağı olduğunu ve Allah katında insanların kişilik haklarına saldırının hesabını mutlak vereceğinizden Allah'a olan inancımızdan eminiz. Sizi ve sizin gibi düşünenleri Allah'a havale ediyoruz. Mustafa Kısacık kardeş te bizden parasını aldığı halde bizim hakkımızda bunları yazması hiç iyi değil. Bana ulaşamadığını söylemiş oysa daha geçen hafta benle görüştü ve ne zaman ödeme yapacağımızı kendisine söyledik ve bu hafta başında kendisine ödeme yaptık kalan bakiyesinide engeç cuma gününe kadar alacağını söyledik. Dediğimiz gün geldiğinde eğer bakiyesi kapanmasaydı bize dönüp istediği suçu isnat edeydi. Borcunu gününde ödeyememek dolandırıcılıkmı oluyor. Azda olsa çokda borcumuzu kuruşuna kadar ödedik ve ödüyoruz. Dolandırıcılık insanları çarpıp kuruş dahi ödememektir. Borcunu geçte olsa ödeyen insana dolandırıcı denmez. Burhan bey ne zaman bizde kuruşun kaldı söylermisin. Biz sana bize gönderdiğin balıkların parasını kuruşuna kadar ödedik. Burhan beye kuruş borcumuz olmadığını herkes bilsin. Karşısında cevap yazmıyoruz diye ortalığı boş bulup atıp tutmasın.

Akvaryum Hobicilerini Dolandıranlara Dikkat
Numi arkadaş bu vatandaşın msn sini ekleyip görüştünmü lafını söyledinmi ne cevap verdi sana merak ettim. Birkaç kişiye msn adresini verdim msn si açık, sadece beni engellemiş bu adam. Denizlide bir  arkadaşa verdim msn adresini. O görüştü, önce ondan da kuşkulanıp adres filan vermek istememiş, bu arkadaş onu ikna edince benim yerim denizlide filan yerde gel tanışalım deyince adresini vermiş. yenişehir tedaş  karşısında marketi varmış, Herkesin haberi olsun, bu vatandaşı iyi tanısınlar. Ulaşılamayacak adam olmadığını, yaptığının çok yanlış birşey olduğunu anlasın.
Akvaryum Hobicilerini Dolandıranlara Dikkat

Arkadaşlar size bir uyarım var. Akvaryum sitelerinden ilanlara ilan verip, sonra milleti dolandıranlar var dikkat edin. Benim başıma geldi, ben çarpıldım siz çarpılmayın. Beni çarpan insanları burda size teşhir ediyorum. Bunları tanıyın ve tanıdığınız herkese bunları söyleyin ki bunlar başka kimseleri dolandırmasınlar. İlanlar kısmında gördüğüm leptosoma kitumba satıyorum diyen bir vatandaşla takas işine girdim. Bana balıklarını gönder bende sana balık göndereyim. Ben ona 1 dişi bir erkek Saolosi çift gönderdim, oda sözde benim balıkları alır almaz aynı gün otobüsle bana 2 dişi leptosoma gönderecekti. Balıkları aldınmı diye sordum vatandaşa msn adresinden evet elemanı gönderdim almaya dedi. Biraz sonra yine aradım, msn si açıktı, cevap veren burda yok ben eşiyim dedi. Çarşıya çıktı birazdan gelir dedi. Daha sonra yine aradım. Balıkları aldınmı dedim evet aldım ama balıklar ölmüş dedi. Canlı hayvandır ölebilir, ama ölmemesi için elimden gelen hertürlü önlemi alarak göndermiştim, her bir balıkğı büyük yol torbasına koymuştum iki kat torbaya, oksijen basmıştım ve 4 kat gazeteye sardıktan sonra hava geçirmeyen strafor koliye koydum. bantladım etrafını otobüse verdim. Bu şekilde gönderdiğim hiç bir balık bir tek zaiyat vermeden yerine ulaşırken bu balıkların ölmesine şaştım. Yinede canlı hayvandır ölebilir dedim, ölmüşse canın sağolsun dedim yenisini göndereyim bugün sana ama sende bana bugün balıkları çık dedim. Adam başladı kıvırmaya, balıklar yolda ölürler ben güvenemem, gönderemem demeye başladı. Denizlide senin memleketinden arkadaşım var onu senin yanına göndereyim, gelsin senden balıkları canlı alsın ve bana canlı olarak o göndersin dedim bende bugün hemen balıkların çıkayım sana bu sefer otobüsün içinde göndereyim canlı gelsin diye. Kabul etmedi hayır gönderme arkadaşın ben balık filan vermem dedi. Bu vatandaş Denizli'de ikamet etmekte ve market çalıştırmakta. Denizlideki ve tüm türkiyedeki balık meraklıları bu vatandaşı tanısınlar. Dolandırıcının teki, sözünde durmaya balıkları takasta göndermeyen kişinin ne kadar alçak olduğunu görsünler. msn adresinide veriyorum ki herkes bu vatandaşı iyi tanısın. kerimozkutuk@hotmail.com bu vatandaşın msn adresi. Leptosoma, lelupi, frontaza, yunus üretiyormuş sözde ve satıyormuş. Kimseyi bu şekilde bir daha dolandıramayacağını gelin hep birlikte bu adama gösterelim. Bunu tanıyan varsa herkese bunu anlatsınlar ve tanıtsınlar bunun bir dolandırıcı olduğunu, akvaristlerin yüzkarası olduğunu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.