ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ozturk_u
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ekim 2008 23:31
Son Ziyaret:
15 Aralık 2021 19:50
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ümit ÖZTÜRK
Doğum Tarihi:
25 Nisan 1983
Yaş:
41
İl:
Bursa
Meslek:
otomotiv.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Akvaryum kumundaki demir tozları
Mesajlarıma bakıyordumda söylemeden geçmiyeyim, akvaryumumu kuralı 22 ay olmuş, çok şükür bu güne kadar hiç balık kaybım olmadı, beslediğim balıklar Yunus cichlid ve sarıprensesti  bol bol yavrular aldım büyüttüm, hiç sorun yaşamadım. Bana o gün yardım eden herkese tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar.
Kuluçka makinesi.
[QUOTE=çağrı ahmet]Kendim bi kuluçka makinesi yaptım ve havayı alttan verdim doğru yaptığımı sanıyorum ama arkadaşım havayı yukarıdan ver zarar verir dedi.Hangisi doğru bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
 
havanın üstten verilmesi gerekiyor, makinanin içinde hareketlenme olması yeterli, alttan gelen hava yumurtalara zarar verebilir. saygılar.
Doğal Mineral / Toprak.

Değişik bir çalışma olmuş, bulanıklık sanırım telefon cekimi olduğu için değil'de topragin suya karışmasından dolayı, lakin üretim yapan profesyonellerin gözardı edebilecekleri bir durum diye düşünüyorum.

Pehlivan Yunuslarım :)
Mustafa beyin yazısı üzerine merak edip sormuştum, leke derken kastettiğim şey strese girince siyahlaşıyorlarmıydı.
cevap vermişsiniz teşekkür ederim.
 
 
Pehlivan Yunuslarım :)

bu yunusların hiçmi lekesi yok?

130 lt duboisi
Beslenirmi beslenilmezmi bilmiyorum ama duboisiler bildiğim kadarıyla biraz pahalı balıklar.
yani akvaryumun içindeki duboisiler akvaryumundan daha pahalı olacaklar.
siz 5 duboisiyi 100 liralik bir akvaryum alıp koyamıyacaksanız bu balıkları beslemeyin.
yanlış düşünüyorda olabilirim.
sonuçta küçük akvaryumlarda stres yaşıyacaklar ve hastalıklarla boğuşmaktan balıklarınızın güzelliğini göremeyeceksiniz belki ölenlerde olacak hobidende soğuyacaksınız, balılklarınızdanda.
sitedeki ilanlardan belki fiyatı uygun bir akvaryum alabilirsiniz. saygılar.
 
Alternatif Vitaminler ( Bemiks )
Affınıza sığınarak aklıma gelen bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum, bemiks'in oral yolla alınmasının daha faydalı olacağı bilinen bir gerçek, tavuk yumurtasına şırıngayla enjekte edip haşladıktan sonra balıklara yedirmenin faydası olurmu bunu deniyen yada bu konuda bilgisi olan varmı.?
bu yöntemle sonuçta vitaminlerde haşlanacak, bu yöntem vitaminlerin bozulmasına sebep olurmu? sorun olmayacaksa dozajı nasıl olmalı bir yumurta için bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar.
Kum ihtiyacı olanlar kaçırmasın.
Murat beyin  elindeki kumun aynısını kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım, bendeki kumda aynı incelikte, döküm ile ilgilenen fabrikalarda bu kumdan mevcut ben bi yakınıma zor bela getirtmiştim yaklaşık 50 kg kadar bi kısmını kendim bi kısmını arkadaşım kullanıyor hiç bir sorun yok akvaryumda gayette hoş duruyor..
snow(beyaz) prensesimin gözünde çıkan şey
Oğuz bey hangi ilaci aldığınızı yazarsanız aynı sorunla karşılaşan diğer akvaryum severlerede yardımcı olursunuz. ozturk_u2009-05-20 16:07:10
ısıtıcının suyun içinde olması mı gerekir dışındam
Mert Bey sizin elinizdeki ısıtıcının özelliği farklımı bilmiyorum ama ısıtıcılar dik konumda kullanılır diye biliyorum, ısıtıcınız 200 lt suyu biranda 28 dereceye getirememiş olabilir ortam sıcaklığıda önemli bu konuda, benim ısıtıcımın plastik olan ayar kısmı suyun dışarısında duruyor. daha önceden başıma gelen bir problemden dolayı suyun içerisine sokmuyorum, ilave olarak birşey söylemek isterim, akvaryumun içerisinde su akıntısı yoksa ısıtıcının olduğu kısımla diğer kısım arasında sıcaklık farklılıklarıda oluyor sizin derecenin olduğu kısım ile ısıtıcının olduğu yer uzaksa  farklılık olabilir arkadaşımın başına gelmişti  saygılar..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.