ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
uppermost
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Mart 2008 20:13
Son Ziyaret:
02 Kasım 2020 16:23
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
erdem kaya
Doğum Tarihi:
28 Mayıs 1981
Yaş:
42
İl:
Ankara
Meslek:
zooteknist
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdem Kaya
90 lt japon akvaryumu
30 lt bitki - beta

SON 10 MESAJI

bettamarketim .com nasıl ?
Bettamarketimden 2 tane beta almış biri olarak tavsiye ederim. Hüseyin bey ilgili bir arkadaş, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz ama havalar baya soğudu. Kargo olayına dikkat etmek lazım.
Betta Evi ve Betta Drip Sistem
Hüseyin beyi bu konuda tek geçerim. Kendisinden beta almış biri olarak şiddetle tavsiye ederim. Balıklar sorunsuz bir şekilde Ankaraya kadar geldi, bir kez daha teşekkür ederim.
Keçiören Kansoy Akvaryum Klubü
Bilgi için sağol, yolumun üzeri olmadığı için bende çok sık gidemiyorum. Şansımız yokmuş desene.
Keçiören Kansoy Akvaryum Klubü

Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Geçen gittiğimde kapalıydı. Belediyenin arkasından Taşındımı veya kapandı mı yada o güne mi özel kapalıydı.

Çakmak ile Arkafon
Ne gördünüzde iğrenç diyorsunuz anlamadım. Daha fonu bitirmemişler ki yapım aşamasındalar. Arkadaşlar güzel yöntem, bende straforu işlerken ısıtılmış kaşık, çakmak, bıçak kullanmıştım. Bıçak gibi en azından etrafı batırmıyor. ..Şekil vermeden önce keşke straforun üzerine ne yapmak istiyorsanız onun şeklini cizseydiniz, daha kolay olurdu sizin için. .
200/200/160 (Konu kilitlenebilir)
Arkadaşlar cidden çok güzel bir projeye imza atmışsınız ama mühendis arkadaşların dediklerini dikkate alsanız iyi olur. Benim arkadaşların yorumlarından anladığım, allah korusun apartmanda meydana gelecek bir hasar onarılamayacak sonuçlar doğurabilir. İstanbulda ki binaların sağlamlık düzeyleride ortadayken, çok riskli. Bu proje umarım olmaz ama hayata tam olarak geçmesede yınede çok büyük iş başardınız. Sizi şimdiden tebrik ederim.
Japon Balığı Beslemesi Hakkında!
Bende sera goldy ve tetra animin kullanıyorum. Anlamadığım konuysa seranın goldy, goldy color ve royal ın fiyat farkı dışında ne farkları var. Goldy color un daha iyi renk oluşumuna katkısı var deniyor ama goldy nin katkısı yok mu ? bence bu birazda seranın uyanıklılığı ve ticari bir olay.
vatosum japonların kuyruklarına saldırıyor
Bende gecen gece japonumu emerken yakaldım vatozumu. Salatalık attım ama pek ilgilenmiyorlar, salatalık su yuzeyınde oylece duruyor.
ankara ulus balık hali - REZİLLİK -
Ulusdan asla açık ve kurutulmuş yem almayın. ..Hatta mümkünse yem almayın derim. Aldığınız balıklarıda karantina akvaryumununda bir süre besleyin. Ben bunları ne yazık ki yapmadım. Yeni kurduğum japon akvaryumum perişan oldu. .
Ankara Balgat - Nehir Akvaryum
Allah razı olsun arkadaşım. Çok sağol.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.