ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
proxymus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Şubat 2008 16:02
Son Ziyaret:
20 Haziran 2022 00:07
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serdar pehlivan
Doğum Tarihi:
24 Aralık 1981
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
İlaç Sektörü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Bitkili Canlı Doğuran Akv ( Yeni Resimler 3. sf. )
Öncelikle maaşallah demek istiyorum akvaryumunuz çok hoşuma gitti bitkili akvaryum kurmayı düşünüyorum çok hoşuma gittiğinden bir şeyler yazmadan geçemedim. Umarım bende size destek olan arkadaş gibi yardım sever bir arkadaş edinebilirim saygılar.
Akvaryumumu değiştiriyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Dekorasyon tam olarak tamamlanmadı kaya eksiğim çok fazla kaya temini ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
Akvaryumumu değiştiriyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Herkese merhabalar pazar günü akvaryum değişimini sorunsuz bir şekilde tamamladım. Biraz yorucu oldu ama yorulduğumada değdi. Yaptıklarımı sırasıyla anlatmak gerekirse ilk olarak akvaryumu tuzlu su ile temizledim , ilave olarak aldığım kumu yıkadım , balıklarımı ayrı bir kaba aldıktan sonra akvaryumdaki suyu kaplara boşalttım içindeki kumu boşalttıktan sonra eski akvaryumu sehpadan indirip sehpanın üzerine straforu döşeyip yeni akvaryumumu sehpanın üzerine yerleştirdim. Kumu döşeyip ekipmanlarıda yerlerine koyduktan sonra suyunu doldurdum. Su eski akvaryumdan 100 lt kadar 50 lt kadarda dinlenmiş su şeklinde oldu üzerinede sera aquatan ekleyip 1 saat çalıştırdım. Balıkların içinde bulunduğu kaptaki suyun yarısını alıp akvaryumdan o kadar su ekleyerek 20 - 25 dk. kadar bekledim ve balıklarımı akvaryuma bıraktım herhangi bir sıkıntı olmadı. Bu gün eksik kalan suyuda tamamladım balıklarım gayet sağlıklı ve neşeli görünüyor teşekkürler.
Akvaryumumu değiştiriyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Akvaryumum salı günü gelecek o gün başlayacağım kısmetse durumla iligili bilgilendirmeyi burada kesinlikle paylaşacağım görüşmek üzere.
Akvaryumumu değiştiriyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Evet aynen öyle evdeki yer ve sehpa tek. Safestart derken pek anlayamadım .
Akvaryumumu değiştiriyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Selami abi tavsiyen için teşekkürler ancak akvaryumumu yağmur marka seçtim bu marka silikon zehirlenmesiyle ilgili endişelenmemi gerektirirmi akvaryumu 1 hafta çalıştırma derken hiç bir ekipmanım çift değil pek mümkün olmaz sanırım akvaryumu tuzlu suyla yıkayıp direkt kullansam olurmu teşekkürler.
Akvaryumumu değiştiriyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Birol bey teşekkür ederim çok etkili bir yönteme benziyor değişik önerileri olan arkadşların mesajlarınıda bekliyorum. .
Akvaryumumu değiştiriyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Öncelikle herkese merhaba, benim 160 lt lik bir malavi akvaryumum var. Hem akvaryumun çok eski olması ve camlarının çok fazla çizik olması nedeni ile 200 lt lik bir akvaryumla değiştirmeye karar verdim.
Yeni akvaryumuma kum dışında bir ekleme yapmayacağım dış filtremin ve ısıtıcımın kapasitesi yeterli, iç filtrem ve hava motorumda var zaten. Balıklarımı ve malzemelerimi yeni akvaryumuma geçirirken balıklarıma zarar vermeden nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım elimde her ekipmandan bir tane olduğu için kafam karıştı muhakakk bir yöntemi vardır. Su eklemesi yapmakta gerekecek tabi düşündüm işin içinden çıkamadım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var teşekkürler saygılar. freeasabird2011-01-08 10:37:04
Fotograf ---Balıklarım
Balıklarınızda resimlerinizde mükemmel tebrik ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.