ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tiger084
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ocak 2008 12:53
Son Ziyaret:
10 Mayıs 2018 09:49
Toplam Mesaj:
222 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
behcet tatlı
Doğum Tarihi:
02 Mart 1984
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Muhasebeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Behcet Tatlı

SON 10 MESAJI

Frontaza Çiftleşmiyor Sorun Nedir?
Hadi hayırlısı olsun ilkinde erkenden yutabilir ya da atabilir, erken kusturma 28 gün ağzında tutmayı öğrensin. Bir kere başladı ya gerisi gelecektir.
Sadece Erkek Leptosomalar
Çok show akvaryumu gördüm erkeklerin hepsi rengini belli ediyor ama aralarında bir dişi olursa bir birlerini parçalarlar. Malavi de tanganyika da show akvaryumları gördüm hepsi de çok süper görünüyor ama gördüklerim çok büyük ve frontoza gibi büyük balıkların olduğuydu ufakta nasıl olur bilemem
Leleupi Kendi Yumurtasini Yermi
Stresten yapmış olabilirler ya da mantarlaşmış olabilir leleupileri ayırmana gerek yok onlar zaten koruyorlar kendi hallerine bırakman daha iyi. Midye kabuğu yerine de büyük deniz minare kabuğu (cilasız olacak) ya da ufak testilerden ağzı biraz dar olanlardan koyabilirsin.

Tankını başka bir konuda gördüm biraz ufak midye kabuğu da ortada pek korunaklı değil. Ağzı dar testi alırsan ufaklarından çok daha iyi olur bende frontoza ile bakıyorum erkek 28-29cm dişiler 22-26cm aralığında ama akvaryum 170cm dip tarafa doğru minareleri koyuyorum takılıyorlar kafalarına göre.
Frontaza Çiftleşmiyor Sorun Nedir?
Ben gün ışığı ve mavi kullanıyorum stres yapmıyorlar 2 çipli şerit led kullanıyorum, bazı yerlerini folyo ile sardım ki akvaryum biraz loş olsun diye gayet iyiler, ilk başta değişiklikten saklanıyorlar ama sonra alışıp çok güzel yüzüyorlar. Tek sıkıntısı led biraz daha fazla yosun yapıyor 3 tane cüce vatozla o işide çözdüm
Leleupi Limon Cichlid Yarvularım
Genelde anne baba küpün başında bekler içine girip çıkar erkek kesinlikle başka erkeği yaklaştırmaz. Renk ve boylara bakma erkeklerin kafası daha büyük olur ve üst yüzgeçleri sivri ve kuyruğun başladığı yeri geçer, dişilerin kafaları daha ufak olur üst yüzgeci ucu oval gibi ve kuyruğun başladığı yerde biter.Stres yapınca hepsi siyahlaşabilir eş tutan balıklar yavrularla kalır ya da küpe yaklaşabilir.
Leleupi Limon Cichlid Yarvularım
Onları kendi haline bırak anne babaları yem taşır onlara. Ayırmayı belirli boydan sonra yap çok kayıp veriyorsun benden uyarması. Ben hiç ellemiyordum kendi hallerinde deli gibi büyüyorlardı. Isıtıcının orada duranlar saklanıyor diğerleri hırpalıyor olabilir.
Frontoza Ve Oval Akvaryum
Tunç Bey' e aynen katılıyorum, sadece tek ilavem hamsi karides gibi proteinli besinler de atarsan iyi olur özellikle karidesi çiğ ufak parçalarda ver hem severey yiyorlar hemde çiftleşmede etkisi büyük.

Tamer Bey iyi niyetli ve doğru söylüyor ama biraz abartıyor ben 110-50-60 akvaryumda fazlasıyla yavru aldım ve balıklarım da küçükten bendelerdi 22cm ile 28cm oldular uygun koşul ve şartlar bir kere yakalanınca yavrudan bıkacaksın meraklanma.
Frontaza Çiftleşmiyor Sorun Nedir?
Frontoza saklanacak yer sever ama gezinmek de ister o yüzden o kadar kaya koymanıza gerek yok akvaryumlara bakın video felan izleyin beğendiğiniz dekora yakın bir dekor yapmaya çalışın fakat biraz daha sade olsun. Toprak saksı kullanabilirsiniz ya da taşları üst üste sağlam bir şekilde koyarak mağara yapabilirsiniz vs. bir çok yüntemi var ama çok doldurmadan biraz da gezecek alan bırakarak yapın. Yoksa hep taş izlersiniz kolay kolay çıkmıyorlar zaten hiç çıkmazlar

Bitkiler plastikse çıkarın zamanla salınım yapacak sıkıntı olacaktır gerçek koyun ya da koymayın. Bence
Erkek Görünümlü Dişi Sarı Prenses
Alfa dişiler diğer dişileri kovala o erkek olduğunu göstermez, yüzgeçlere ya da siyahlığa aldanma kepçeyi daldırdığında ya da stres ortamında hepsinin siyahları çok fazla artıyor. Anüs vent dişi diyorsa doğrudur.
Frontoza Ve Oval Akvaryum
324 litre hesaplama doğru, bence ışık kırılması sıkıntı değil ışığı loş tutun biraz da. Daha yeni aldıysanız hemen yavru beklemeyin frontoza biraz zor adapte olan bir balık zaman verilmez onu balık kendisi belirler zaten. Temizlerken dekorla pek oynamayın dekor değişikliği de yapmayın zamanı geldiğinde onlar yavrular meraklanmayın acele etmeyin frontozada en büyük mesele sabırdır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.