ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
PISCES
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mart 2005 07:38
Son Ziyaret:
06 Aralık 2012 08:41
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İhsan Tarhan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İhsan Tarhan
    Istanbul

SON 10 MESAJI

Akvaryum Dizayn Merekezi Eleman Arıyor.
Akvaryum Dizayn Merekezi Eleman Arıyor.
İhsan TARHAN
05326487052
Teşekkürler.
Merhabalar

Yüzde elli ortağı olduğum “AQUAPETCENTER” APC Akvaryum ve Pet Ürünleri Ltd.Şti ne ait tüm hisselerimi şirketin diğer ortağı Murat Ulusoy’a devretmiş bulunuyorum.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar göstermiş olduğunuz tüm destek için gerek hobici arkadaşlar ve müşterilerimize, gerekse sektördeki firmalara sonsuz teşekkür ederim.

Saygılarımla.

İhsan TARHAN
aquapetcenter HASANPAŞA şubemizi açtık.
Sevgili dostlarımız artık Anadolu yakasında da sizlerin hizmetinizdeyiz. Hasanpaşa da açtığımız şubemizde gerek tatlısu canlıları, gerek tuzlusu canlıları ve 15 günde bir yaptığımız ithalatımız ile toptan ve perakende olarak hizmet vermenin gururu içerisindeyiz. Kaliteyi Anadolu yakasına taşıyoruz ve desteğinizi bekliyoruz. İletisim bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.aquapetcenter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemi d=55
Saygılarımızla.
İhsan TARHAN
aquapetcenter'ın eşsiz müşteri memnuniyeti
Saygıdeğer arkadaşlarımız ve müşterilerimiz
 
Bizler AQUAPETCENTER ailesi olarak iyi niyetimiz ile ve elimizden geldiğince iyi hizmet vermeye çalışan ve müşteri memnuniyetini ilk sıraya koymuş kişileriz. Ancak elimizde olmayan durumlardan dolayı bazı müşterilerimizi memnun edememiş olabiliriz ki bu gayet doğaldır.Burada okuduğumuz hataları keşke öncelikle bizlere bildirmiş olsaydınız.Canlılarımızı uçak ile gönderdiğimiz illere canlı garantisi ile göndermekteyiz.Diğer durumlarda ise müşterilerimiz ile canlıları göndermeden önce ve gönderdikten sonra görüşmekteyiz.Ancak yoğunluğumuz dolayısı ile de gözden kaçırılan noktalar olmuştur.
Eğer durumu ve maduriyeti bir şekilde giderilmemiş arkadaşlarımız varsa direk olarak karşılamaya hazırız.Bu konuya hiçbir itirazımız olamaz.
 
Ancak ...
 
İtiraf ve karalamaya herzaman olduğu gibi sonuna  kadar karşıyız.Balık boyları internet üzerinden satış yapan herkezin karşılaşacağı bir sorundur.Bizde ithalatçı firma olarak aynı sorunlar ile karşılaşmaktayız. Ancak Türkiye ye ilk blue zaireyi getirip satışını yaptığımızın üzerinden yaklaşık 3 sene geçti ve biz hala aynı yerimizde hizmetimize devam etmekteyiz.İlk satılan balıkların yavrularının yavruları şu anda internet üzerinden satılıyor.Türler üzerindeki hassasiyetimizi halen göstermekteyiz ve göstermeye devam edeceğiz..Bu konuda kesinlikle ispatlayamayacağınız iddialar ile burada klavyenize sarılmadan önce lütfen beni cep telefonumdan 0505 8492375 arayarak veya merkezimizi arayarak bilgi alınız.
Hatalarımız için özür dileriz ve iyi niyetimiz ile sizlere hizmet vermeye devam edeceğimizi bildiririz.
 
Saygılarımla.
 
İhsan TARHAN
7 bant mpimbwe

Salih beye gönderilen mail aşağıdadır.

"Salih bey merhabalar

Mipimbwe akvaryumu ve burundi akvaryumlarımız yanyana bulunmakta olduğu için balıkların diğer tarafa atlamış olduğu mailinizden sonra tarafımızdan tespit edilmiştir.Arkadaşların dikkatinden kaçan bu konu hakkında gerekli değişiklikler tarafımızdan yapılacaktır.Kaç adetinini bu şekilde olduğu bilgisini verebilirseniz hemen değiştirilecektir.

Şimdiden özür dileriz."

AQUAPETCENTER
Bu mail arkadaşlarımızdan gelen bilgilerden sonra yazılan mail olup Salih Bey ile görüşülmüş ve balıkların değiştirileceği bilgisi kendilerine iletilmiştir.
İhsan Tarhan
Uçmuş Bunlar :)

 

 

Güzellik izafidir.

Aquapetcenter bir soru?

Merhabalar

Balık stoklarımızda tıkla al yaptığınızda elimizde olmayan türlerde stoklarımızda bulunmamaktadır yazmaktadır.Fiyatlarımız bizi ziyarete geldiğinizde de internet fiyatları ile aynıdır.Ancak Beylikdüzü biraz uzak olduğu için yolparası ikramımız olmaktadır.

Bu arada tanganika ve discus türlerinde balık fiyatlarını karşılaştırırken kalitelerinide karşılaştırmanızı tavsiye ederim.

Herkonuda yardımcı olmak için iletişim bilgilerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

BALIK SERTİFİKASI YOKMU?

Merhabalar

Vahşi (F0)malaviler (sertifikalı)konusunda yardımcı olabiliriz.

Teşekkürler.

PISCES2006-5-29 14:38:50
Wayne Discus ve Aqua pet center

Merhabalar

Mr.Wayne Ng discus uretimini birakmamistir ve Ghanzuda ki ciftligine ek olarak Hongkong tada bir ciftlik acmak uzeredir.Sn .Murat bey duyumlariniz konusunda asagidaki telefondan yardimci olabilirim.

Ihsan Tarhan

0505 8492375

Muhteşem Discuslar

Scarlett Spottedler David Lim in uretimi olan baliklardir.Tarafimizdan Turkiye ye ithal edilmektedirler.Discuslarin Sertifikasini almayi ihmal etmeseydiniz?Ki farkli bir tur almis olmayin.

www.aquapetcenter.com

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.