ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kayrakaran
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Eylül 2007 00:24
Son Ziyaret:
23 Aralık 2014 16:42
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
uğur şahin
Doğum Tarihi:
11 Şubat 1975
Yaş:
49
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Uğur C.Şahin

SON 10 MESAJI

Bursa İstanbul buluşması fotoğrafları.

Mustafa senin için Reis'in tokatına gerek yok kardeşim. En az discusların kadar hassassın. LOL Ben bile yeterim seni 1 hafta yataklık etmeye. Murat tosuncuk.. Üstüne bi de şerbetli. Herhalde işlemez bişey..LOLLOL

KAYSERİLİLER MİSAFİRLİK BULUŞMASI (11 BULUŞMA)
Kayseri'de büyümüş 22 sene kayseride yaşamış biri olarak bu fotoğraflar çok etkiledi beni.. Öyle özlemişim ki oraları. İnanın çok duygulandım. Kısmetse yaza gelicem yine Kayseri'ye ailemin yanına. Organizasyon için emeğe sağlık ve fotoğraflar için elinize sağlık Smile Aceba diyorum Bursa'yı bırakıp tekrar Kayseri'ye mi dönsem.LOL Şaka bi tarafa ülkemin her şehri ayrı bigüzellik ama Kayseri bi başka güzek benim gözümde. Kemal( Madexe ) yazın (Bi aksilik çıkmazsa 1 aya kadar) gidecem Kayseri'ye düğüne ve tatile istersen senide götüreyim Smile Güzelliklerimizi gör. Ama o meydan ancak bu kadar güzel fotoğraflanabilirdi. Teşekkür ederim paylaşım için. Herkese sağlıklı balıklar.. cafe16bursa2008-05-27 23:03:38
Bursa İstanbul buluşması fotoğrafları.
Fotoğraflara bakılırsa çok güzel bi gün olmuş. Gelmeyi çok istememe rağman iki dükkanı bırakacak kimse bulamadığım için gelemedim. Hakan bu arada kusura bakma LOL Sabah aradığında kalkamadım. Dükkanlarla uğraşmıştım gecede geç gittik geç yattık. Ama aradığın için teşekkür ederim. İnşallah İstanbul çıkarmasına gidebilirim Ermm Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık. Reis senle tanışmayı çok isitoydum ama kısmet olmadı. İnşallah İstanbul'da kısmet olur. Smile  Bu arada Murat geldi bugün yanıma gerçekten baya hasar görmüş reis LOLLOL
Reis ve kabilesi Bursa'yı fethetmeye hazı

İnşallah nasip olursa reisi karşılamaya bende geleceğim.. Seçkin gördü dükkan alt üst.. İnşallah düzenleyebilrsem 25 Mayıs ta bende gelmeyi istiyorum.. Herkese selamlar..

Cüce vatoz çiftim ve yavruları(resimli)
Seçkin kardeşim Allah analı babalı büyütsün inşallah Smile Torunlarını torunlarının torunlarını vs vs vs görürsün inşallah. Biraz büyüsünler yine görüşürüz senle Smile Hala beni ziyaretede gelmedin ya neyse Unhappy sağlık olsun diyorum durumunu bildiğim için. Her anı karele ölümsüzleştir anne-baba olmak güzel sen dede oldun artık LOL LOL Hayırlı olsun yeni resimleri sürekli eklersin artık.
 
Maşallah... tu tu tu..
cafe16bursa2008-05-10 21:29:10
27.04.2008 Bursa Buluşmasından Görüntüler.
Güzel bi gün geçirmişsiniz belli. Yeni yer hazırlı nedeniyle gelemedim ama. Gün boyunca bekledim sizi belki gelirsiniz buluşmadan sonra Fehmi abinin minibus de varmış diye.. Hatta çayları bile demlemiştim Smile İnşallah bi daha ki buluşmaya kadar yeni yer tamamlanırda yine katılırım..
cafe16bursa2008-04-28 13:10:05
Yunus Üretim Videosu

Ahmet paylaşım çok güzel. Yavru alma ve balık kusturma konusunda bir çok arkadaşa yardımcı olacak bir görüntü. Akvaristlerin böyle bir araya gelip böye yararlı işler yapması çok güzel.

Murat ayrıca yunusların  çok güzeller. Maşallah demeyi unutmayın arkadaşlar baktıktan sonra Smile.
 
MAŞALLAH LOLLOL
Mini Bursa toplanması
Gerçekten fotolara bakınca güzel bi gün geçirdiğiniz belli arkadaşlar.. Ama Murat ben sana bizim burayada gelin demedim mi ? :) Sen gelmeden hesap kapanmaz :) Anladın sen onu :) :) :) İnşallah bi daha ki buluşmanıza banada bekliyorum.. Murat sen biliyon yerimi. Yorma beni adresle falan.. :):) Herkese selamlar.. Seçkin ben kayrakaran.. Bana gelmeden Murat'a gittin ya ne deyim sana.. Betalar hala seni bekliyo.. :) :) :)
Murat Sezgin & Hakan Bicer Akvaryum Odası.
Çok güzel olmuş murat kardeş.. inşallah istediğin verimi alırsın.. gelmek henüz kısmet olmadı biliyorum kızıyorsun bana da ama LOL biliyorsun.. hem biz anlaşırız seninle Smile Wink hadi hayırlısı..
Sezgin, Kemal, Hakan ve en önemlisi babanın desteği ile çok güzel bir yer olmuş.
Murat Sezgin & Hakan Bicer Akvaryum Odası.
Murat kardeşim.. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. Bu projeni gerçekleştirmene en çok sevinenlerdenim biliyorsun ;) :) İnşallah geleceğiz yanına.. Ama biliyorsun bizim projeyi de :) Ama toparlanır toparlanmaz gelecem.. Bu arada kemal  ve hakan kardeşimizin akvaryumla ilgili her konuda ne kadar yardımsever olduğunun bizzat tanığıyım.. Bana çok yardımları oldu her konuda.. Ve kardeşim murat inşallah her şey gönlünce olur.. Babaya da saygılar bizden sana ve projene destek verdiği için.. Sitedeki bütün arkadaşlarımızın ayrı ayrı değerleri var ama Murat ve ekibi :) başka bizim için.. :) kendi adıma söylüyorum.. Kemal bu arada yeni balıkların hayırlı olsun :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.