ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
zygoma
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Ağustos 2007 00:06
Son Ziyaret:
02 Kasım 2007 00:49
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mevlüt Sinan OCAK
Doğum Tarihi:
25 Eylül 1980
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Diş Hekimi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 5 MESAJI

Turuncu renkli balık?
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Turuncu renkli balık?
evet yabancı sitelerde ve forumlarda geçen Aulonocara hybrid "Gold Peacock" cinsten olabilir vücut yapıları benzer görünüyor. gerçi cinsiyet olarak yabancı forumlardada kesin birşey söyleyemiyorlar birinde eğer yüzünde mavi lekeler varsa erkektir demiş.
Turuncu renkli balık?
merhaba arkadaşlar bir süredir bu forumu takip ediyorum bu şekilde akvaryum vede balıklar hakkında bilmediğim bir çok şeyi öğrendim sayenizde. ancak işte bu türleri daha öğrenemedim Dead. neyse geçenlerde eminönüne mavi prenses almak için gitmiştim yok demişlerdi bende ilgimi çektiği için bu turuncu balıklardan aldım ancak ordaki elemanın türü hakkında biraz saçmaladığını düşünüyorum (kral dedi yanlış hatırlamıyorsam) bende bir çok siteye bakmama rağmen böle renkli balık göremedim ( vardı ama tam emin olamadım). evet arkadaşlar sizden ricam bu balığın türünün ne olduğunu bana söylemeniz en azından hangileri olabileceğini. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. herkese hayırlı günler.

not: bu arada balıkların cinsiyetlerinide bilmiyorum.















zygoma2007-10-06 10:43:59
Yeni Akvaryum
cevaplar için teşekkürler. akvaryumu büyütmek isterim tabi ama internetten baktıklarım oldukça pahalı geldi bana, en mantıklısı en azından 40-45 lt olabilir.
Yeni Akvaryum
Merhaba arkadaşlar! foruma daha yeni üye oldum vede bir akvaryum düzenlemek istiyorum. Biraz araştırma yaptım ama tam olarak bütün sorularıma cevap bulamadım. Bendeki akvaryum küçük 20 lt. buna lepistes ve siyah moli almak istiyorum. Şimdi akvaryuma koyacağım kum nasıl olmalıdır (konuların birinde aquatic gibi bir şey okumuştum) ? Jawa Moss nerden bulabilirim? Suyu hangi sıklıkla değitirmeliyim? Günde kaç kez yem kullanmalıyım? Suya tuz atmam gerekirmi (moli için gerekliymiş ancak lepistese zararı olurmu) ? son olarak önereceğiniz başka birşeyler varmı? mmm  filtre olarak şelale tipi düşünüyorum bu malzemeleri istanbulda elden alabileceğim bildiğiniz bir yer varmı? 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.